Regl tarihKalp atisi biraz gec oluyor.ama kese erken görulüyor.
Aynen regl tarihlerini bildikleri içinBn hep klasik ama su kutuya biseyler koyuyolar ya bebek malzemesi test vs ucunada balon bagliolar öle dusunuodum uzerimde de hamilelik badisi giycem o kutuya bakarken biri videi cekicek önce kutuya bakcak sok olcak sonra uzerimdeki yaziya iste yazida baba ile baslayan guzel bisey yazcak vs. Vs diodum hayalim di ama nasio olmadi ögrensem bnle ögrencek suoriz bn yapammdibimden ayrilmio adet tarihimi bnden ii bilio hain
Ayyy doktora gidionmu bn yeni yeni gitmeye basladimBir yıldır bebis yokmerkez beklemede
Merhaba kızlar
Ben de 4 senelik evliyim ve senelerdir istiyoruz bir kere gebe kaldım ama kalbi durdu ve kürtajla sonuçlandı
8 Ağustosta aşılama oldum adet tarihi yaklaştıkça bu ayda olmadı diye korkuyorum
Gittim canım sıkıntı yok diyorlarAyyy doktora gidionmu bn yeni yeni gitmeye basladim
One ciddimisin ne degisikmis ilk kez duyuyirum garip bisey sanirim bi hamileyken aserme olayi bak bu daha zewkliAynen canim ozamanda bulantilardan aşermelerden konusuruz. Mesela ogluma hamileyken benim canim gazoz şişesi yalamak istemişti.
Rabbim birdaha yasatmasin ve saglikla gelsin bebisin
Bizede anlat kiz guzel bisey planla bn fakir yapamiom bari sizden hayaledip sewineyimRegl tarih
Aynen regl tarihlerini bildikleri içinşehir dışında olmasa çoktan anlamıştı
Bat kac canım hosgeldinMerhaba kızlar
Ben de 4 senelik evliyim ve senelerdir istiyoruz bir kere gebe kaldım ama kalbi durdu ve kürtajla sonuçlandı
8 Ağustosta aşılama oldum adet tarihi yaklaştıkça bu ayda olmadı diye korkuyorum
Asilamayi ilk kezmi yapturdin cnmMerhaba kızlar
Allah gönlüne göre versin inşallah tez zamandaBizede anlat kiz guzel bisey planla bn fakir yapamiom bari sizden hayaledip sewineyim
Aaa hakkat sen dedin de aklima geldi. Benm sivilcem cikmadi bu ayBenim 3 tane sivilce cikmiş.
Bnm 4 ay oldu dusuneli ama tam takir 2 aydir calsioz . Temel atamadik bi turluBu arada ilk gebeligini kimler beklio ne zamandir merak ettim.
Bn 1 yil 1 ay birio ilk gebelik olursa
Bat kac canım hosgeldin
One ciddimisin ne degisikmis ilk kez duyuyirum garip bisey sanirim bi hamileyken aserme olayi bak bu daha zewkli
Ordan bi sise cek
Allah alla asilama demedilermi , gercii bazen sorun olmuomus stres den tutmuomus öle dedi bna doktor ne gicik bi olay olacaksan ol olmayacaksan olma bi sinyal ver nezle olacak bogazdan kulakdan bi yerden önce gosterio kndini ne zor sey bu bebek isiGittim canım sıkıntı yok diyorlar
Asilamayi ilk kezmi yapturdin cnm
Iki sattir güluyom yaaa Allh iiligini versin.Canim agustos sicagiydi aksam gezmesine gittik. karsima kadinin biri oturdu.elinde buzgibi cam sise gazoz .ahhh anam açacakla cosssss diye açtı ağzina şiseyi soktugu an bittim ben. Geceyarisi kayinvalideme geldik .yok mumkün degil uyuyamiyorum.kaynanama anlattim .kızdi bana niye istemedin diye.esime anlatti esim acık büfe bulmus almis gelmis. Canim istedi diyede 1.5litrelik almis gelmis isguzar.ama yok ben cam şise olacak diye tutturdum.adamcagiz akılsiz başın cezasini ayaklar ceker diye diye gidip cam sise gazozu getirdi. 2 saatte buz gibi şişeyi yalaya yalaya ictim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?