Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kalp atisi biraz gec oluyor.ama kese erken görulüyor.
Regl tarih
Aynen regl tarihlerini bildikleri için şehir dışında olmasa çoktan anlamıştı

Merhaba kızlar
Ben de 4 senelik evliyim ve senelerdir istiyoruz bir kere gebe kaldım ama kalbi durdu ve kürtajla sonuçlandı
8 Ağustosta aşılama oldum adet tarihi yaklaştıkça bu ayda olmadı diye korkuyorum

Merhaba kızlar
Ben de 4 senelik evliyim ve senelerdir istiyoruz bir kere gebe kaldım ama kalbi durdu ve kürtajla sonuçlandı
8 Ağustosta aşılama oldum adet tarihi yaklaştıkça bu ayda olmadı diye korkuyorum

Rabbim birdaha yasatmasin ve saglikla gelsin bebisin

Kızlar peki aranızda anksiyete ve panik atak olan var mı acaba benim tek korkum bu aslında bu yüzden de yarın doktora gidicem ne olur nasıl olur çözümü var mı diye bakalım

One ciddimisin ne degisikmis ilk kez duyuyirum garip bisey sanirim bi hamileyken aserme olayi bak bu daha zewkli
Ordan bi sise cek

Canim agustos sicagiydi aksam gezmesine gittik. karsima kadinin biri oturdu.elinde buzgibi cam sise gazoz .ahhh anam açacakla cosssss diye açtı ağzina şiseyi soktugu an bittim ben. Geceyarisi kayinvalideme geldik .yok mumkün degil uyuyamiyorum.kaynanama anlattim .kızdi bana niye istemedin diye.esime anlatti esim acık büfe bulmus almis gelmis. Canim istedi diyede 1.5litrelik almis gelmis isguzar.ama yok ben cam şise olacak diye tutturdum.adamcagiz akılsiz başın cezasini ayaklar ceker diye diye gidip cam sise gazozu getirdi. 2 saatte buz gibi şişeyi yalaya yalaya ictim.

Gittim canım sıkıntı yok diyorlar
Allah alla asilama demedilermi , gercii bazen sorun olmuomus stres den tutmuomus öle dedi bna doktor ne gicik bi olay olacaksan ol olmayacaksan olma bi sinyal ver nezle olacak bogazdan kulakdan bi yerden önce gosterio kndini ne zor sey bu bebek isi

Asilamayi ilk kezmi yapturdin cnm

2 sene önce ilk aşılamamı yaptırmıştım canım sonra tüp bebek dediler bize eşimde hareket problemi vardı doktor değiştirdik doktor bir ilaç verdi ve eşin sigarayı bıraksın normal bile olur inşallah dedi bundan sonraki ay gebe kaldım sonra 4 ay sonra kürtaj oldum kalbi durmuştu bebeğimin
1 ay bekledik 1 ay normal denedik olmayınca aşılama tavsiye etti doktorumuz sperm sayısı ve hareketli sayısı artmıştı çok şükür 6-7 tanede yumurta oluşmuştu şimdi bekliyoruz ama bacaklarım ağrıyınca falan tedirgin oluyorum

Iki sattir güluyom yaaa Allh iiligini versin. kocama okudum yazdgin gibi. Seni doverim diooo

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…