- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.271
- 218
Zateb diyoelar ya kafadan bitirdin mi herseyo gerisi geliyoKafayi halledelim de gerisi gelir Allhin izniyle
Gordum cnmcimEki Görüntüle 2299666 bakın kızlar buda dünki testim hayali bir çizgi var gibi dünden biri bakıp bakıp kendimi umutlandiriyorum çünkü sonrasında hayal kırıklığı bambaşka bişey oluyor kendime eziyet etmeyi seviorum
Neden olmasın böcegim belki icindeki miniböcek halsiz kılıyordur seniCok halsizim ..acaba hamilelik belirtisi mi
Valla ben hic bitirecegimi zannetmiorm. Gozumu aciom bebik kapatiom bebik.Zateb diyoelar ya kafadan bitirdin mi herseyo gerisi geliyo
Iki defa nasıl oluyor canım anlamadimGordum cnmcimbiz 2.defa yapioz cikio senn ilkinde cikmis. HAAAMIIISSSIIINN
Yani bi testi ilk defa yapincaaIki defa nasıl oluyor canım anlamadim
Hicbir fikrim yok canım en az 6bindir diye düsünüyorum bilen arkadaslar yardımcı olur umarım senin yas kactı buarada canım yokmuydu sende hic bebekKizlar ben ciddi ciddi tüp bebek düsünmeye basladim.ama fiyatlarla ilgili fikrim yok. Annem anlamis bebis icin ugrastigimi. Bende yardim ederim birlikte öderiz kizim dedi. Kendimde biraz para biriktiricem yasım ilerledi gerekirse 1künyem 1 yüzügüm 1 küpem var onlarida bozdurucam aralik gibi yaptiricam.fiyat konusunda bilgisi olan varsa istanbulda sevinirim
Bekle kuzum bekle sabreden dervis muradına erermisYine yakalandiksaka bi yana simdilik test yapasim yok
Valla canım hastayım ya bugün anlama kıtlığı cıktı bende Hiç bişey anlamiyorumYani bi testi ilk defa yapincaa
Erenlerden olalm insllhBekle kuzum bekle sabreden dervis muradına erermis❤
Amaa artikkk o minicik bocegi ezicemNeden olmasın böcegim belki icindeki miniböcek halsiz kılıyordur seni❤
Estgfrllh cnm insanlk hali oluo hepimzde zaman zaman. HamisliktendrValla canım hastayım ya bugün anlama kıtlığı cıktı bende Hiç bişey anlamiyorum
O adet agrısı gibi hafif sancı bende sag tarafta oluyorEvet sol tarafta hep hafif adet ağrısı gibi sancı oluyordu
Inşallah canımEstgfrllh cnm insanlk hali oluo hepimzde zaman zaman. Hamisliktendr
Hicbir fikrim yok canım en az 6bindir diye düsünüyorum bilen arkadaslar yardımcı olur umarım senin yas kactı buarada canım yokmuydu sende hic bebekdaha önce söylediysen affet cok karıstırıyorum bazen
Annende ne tatlı ya masallah❤
Ben de az once yuzustu uzandim gobek deligimin etrafonda bi 30 saniye kadar igne ici batirir giibi araliklo batma olduO adet agrısı gibi hafif sancı bende sag tarafta oluyorgöbegimin solunca hassaslık acı hissi var
Ben de oyle anneme anlatmam uzuntulerimi dertlerimi1tane 5yasinda oglum var canim kardes diye cirpiniyor. yaş 36 oldu.keske pespese yapsaydim.aman size ders olsun olunca pespese yapin.Evet annem benim bu dünyadaki en büyük şansim.ben annemden acılarimi üzüntülerimi problemlerimi hastaliklarimi hep saklarim üzülmesin diye.ama anlamis. Sen anlatmasanda ben anladim dedi.ya iste annelik böyle birsey.Allah im herkese bu duyguyu tattirsin insallah.oncelikke sizlere.
Farklı bir bakıs acısı diyecemde hayat sartları bizi bu hale getirdi severken sövüyoruzBu grubun adı çok fena yalnız kızlar yaa
Her gördüğümde a; la ağustos, puştluk yapma da artık bize de bi bebe getirlan be benzeri kaba saba konuşasım geliyo
Ay ağustos bizi de gör gözünü sevem beee artık beee hadi be gözün sevem yaa
Ben de az once yuzustu uzandim gobek deligimin etrafonda bi 30 saniye kadar igne ici batirir giibi araliklo batma oldu
Gerrrcekten miBatmalar iyidir iyiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?