Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sadece pkonuz varsa, beralife in plo seti var çok kişide ise yaradı baya kişi hamile kaldı, onu deneyebilirsiniz, benimde adetim duzensizdi, düzene soktu. Her bebek isteyene tavsiye ediyorlar.

Bir arastiriyim onuda canim.zaten denemedigim kalmadi

Kızlar valla benim testlerde ayni böyle çıkmıştı 3 testere ikisi aynı biri farklı bir marka valla ya hepmiz hamileyiz yada bu testeler bizimle dalga geçiyor çünkü normalde böyle çıkmaması lazım 5 dk içinde cıktı yada hepimiz kafayi yedik hadi hayırlısı

Keşke sen değil de eşin gebe kalacak olan olsaydı. Benim de aynen öyle . O kadar rahat ki kadın llsa üzerine mont atsam gebe kalırdı yani

Ya ayni ayni inanki bana gel seni gezmeye götüriyim diyor. Anaaa ben oglumla ugrasmaktan ne yemek yiyebiliyorum ne cay icebiliyorum eve bir geliyorum sanki gezmeden degilde kömür tasimaktan geliyorum. Arkadas millette bir koca var.tövbestagfurullah Allah günah yazmasin özeniyorum ne güzel ilgileniyorlar cocuklariyla.benim cocuk hem erkek hem hiperaktif hemde tek cocuk oldugundan hemen ortama ayak uyduramiyor.kardesi olan cocuklar daha rahatlar. Esime cocugu 1dakikaligina bile emanet edemiyorum. 2 3 gulu gulu hehhh babalik yapti.sonrada ben seni gezmeye götüriyim diyorum gitmiyorsun diyor. ya gittigimiz yerden birtek o keyif aliyor.

Toplu cildirdiksiyirdik beynimiz bize oyun oyniyor

Nanaaaa 20sinde test yapcan mı sen ay anca bitti yazdıklarınızı okuyordummm ayy kuşummm inş hamilesindir ya valla
İnsallaaaah kuzum yaa cokta kaptırmak istemiyorum belki o minik lekelenme tekrar yum catladıysa ondanda olabilir yada psikolojikte olabilir bilmiyorum kuzum gecikirse 21 indede gelmezse ozaman yaparım diye düsünüyorum canım

Biz 2.defa kullandik ama sen de mi ole yaptin

bakın kızlar buda dünki testim hayali bir çizgi var gibi dünden biri bakıp bakıp kendimi umutlandiriyorum çünkü sonrasında hayal kırıklığı bambaşka bişey oluyor kendime eziyet etmeyi seviorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…