• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hımm o zaman sen korkmaya basladın hadi elele tutusup kacalım battan bende cok tırsıyorummm 😱🙈🙈😰🤣
Ben de ya 😞 bat yaklaştıkça sanki çalışmadığım yılsonu sınavı tarihiymiş ve o dersten kalacakmışım gibi hissediyorum 🙄
O günü zıplasak da geçsek olmuyo mu🙄

Ben de ya 😞 bat yaklaştıkça sanki çalışmadığım yılsonu sınavı tarihiymiş ve o dersten kalacakmışım gibi hissediyorum 🙄
O günü zıplasak da geçsek olmuyo mu🙄
Ne güzel örnekledin ama malesef yasamamız gerekiyo 😞
Hepimize hayırlısı gelsin tez🤲

Kizlar ben ciddi ciddi tüp bebek düsünmeye basladim.ama fiyatlarla ilgili fikrim yok. Annem anlamis bebis icin ugrastigimi. Bende yardim ederim birlikte öderiz kizim dedi. Kendimde biraz para biriktiricem yasım ilerledi gerekirse 1künyem 1 yüzügüm 1 küpem var onlarida bozdurucam aralik gibi yaptiricam.fiyat konusunda bilgisi olan varsa istanbulda sevinirim

Kizlar ben ciddi ciddi tüp bebek düsünmeye basladim.ama fiyatlarla ilgili fikrim yok. Annem anlamis bebis icin ugrastigimi. Bende yardim ederim birlikte öderiz kizim dedi. Kendimde biraz para biriktiricem yasım ilerledi gerekirse 1künyem 1 yüzügüm 1 küpem var onlarida bozdurucam aralik gibi yaptiricam.fiyat konusunda bilgisi olan varsa istanbulda sevinirim
Canım ne kadardır istiyosun bebek ve sorunun varmı

3 sene önce 10000 tl civarıydı, ya canım ama ilkinde çok az tutuyor yaa😞

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back