Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hımm o zaman sen korkmaya basladın hadi elele tutusup kacalım battan bende cok tırsıyorummmYok bu eltimi seviyorum daha agir basli oturakli biri
İnsallah bebebegim güle güle girsin herkes bu topike bebislerinden bahsetsin isiyo kusuyo uyumuyo diye ne cok isterim Allah biliyoYaa ne güzel uğurlu geldi bize bu topik herkes hamile kalır inş
Ben de ya bat yaklaştıkça sanki çalışmadığım yılsonu sınavı tarihiymiş ve o dersten kalacakmışım gibi hissediyorumHımm o zaman sen korkmaya basladın hadi elele tutusup kacalım battan bende cok tırsıyorummm ❤
Ne güzel örnekledin ama malesef yasamamız gerekiyoBen de ya bat yaklaştıkça sanki çalışmadığım yılsonu sınavı tarihiymiş ve o dersten kalacakmışım gibi hissediyorum
O günü zıplasak da geçsek olmuyo mu
Canım 20si yazdırmıssın 20sini bekliceksin olmaz öyle test icin dimiii seni gidiiKizlar benm bat yarin da olabilir 20 si dee normlde 28 gun suruo yarin olmazsam 1 gun gecikti sayim mii
Nanaaaa 20sinde test yapcan mı sen ay anca bitti yazdıklarınızı okuyordummm ayy kuşummm inş hamilesindir ya vallaCanım 20si yazdırmıssın 20sini bekliceksin olmaz öyle test icin dimiii seni gidii
Ağlama gül :)Deme öyle simdi burda salya smük hıckıra hıckıra aglarım amaaaa ❤❤❤
Ay hadi güzel haberlerini bekliyoruzKizlar benm bat yarin da olabilir 20 si dee normlde 28 gun suruo yarin olmazsam 1 gun gecikti sayim mii
Bende bat gelsin istemiyorumHımm o zaman sen korkmaya basladın hadi elele tutusup kacalım battan bende cok tırsıyorummm ❤
.Deme öyle simdi burda salya smük hıckıra hıckıra aglarım amaaaa ❤❤❤
Cok halsizim .. acaba hamilelik belirtisi miHımm o zaman sen korkmaya basladın hadi elele tutusup kacalım battan bende cok tırsıyorummm ❤
Insllh canisiAy hadi güzel haberlerini bekliyoruz
Yine yakalandik saka bi yana simdilik test yapasim yokCanım 20si yazdırmıssın 20sini bekliceksin olmaz öyle test icin dimiii seni gidii
Canım ne kadardır istiyosun bebek ve sorunun varmıKizlar ben ciddi ciddi tüp bebek düsünmeye basladim.ama fiyatlarla ilgili fikrim yok. Annem anlamis bebis icin ugrastigimi. Bende yardim ederim birlikte öderiz kizim dedi. Kendimde biraz para biriktiricem yasım ilerledi gerekirse 1künyem 1 yüzügüm 1 küpem var onlarida bozdurucam aralik gibi yaptiricam.fiyat konusunda bilgisi olan varsa istanbulda sevinirim
3 sene önce 10000 tl civarıydı, ya canım ama ilkinde çok az tutuyor yaaKizlar ben ciddi ciddi tüp bebek düsünmeye basladim.ama fiyatlarla ilgili fikrim yok. Annem anlamis bebis icin ugrastigimi. Bende yardim ederim birlikte öderiz kizim dedi. Kendimde biraz para biriktiricem yasım ilerledi gerekirse 1künyem 1 yüzügüm 1 küpem var onlarida bozdurucam aralik gibi yaptiricam.fiyat konusunda bilgisi olan varsa istanbulda sevinirim
Canım ne kadardır istiyosun bebek ve sorunun varmı