- 1 Nisan 2019
- 3.313
- 5.265
- 73
Çok geçmiş olsun umarım kucağınız biran önce doğar.Tabiki ovu testleri gebelik için değil öyle olsa isimleri aynı olurdu :) genelde herkeste ovu testi daha çok bulunduğu için arada da tuttuğu için bi umut yapıyorlar yoksa kimsenin kesin olarak iddia edebileceği bişey yok, bunlar benim eski gebelik testlerim bebeğimi kaybettim malesef hayırlısıyla yeniden istiyorum.
Sizi çok iyi anlıyorum ama işte herkeste bir umut, tutunacak bir dal ariyorlar, benimde batima 4 gün var çok zor dayanıyorum açıkçası :) daha önceki gebeliklerimden tecrübe ettiğim için bekliyorum, hepimiz için hakkımızda hayırlısı artik
Sanırım sizin çocuğunuz var, gebeliklerimden demişsiniz.
Riskli gebeliği olabilecek olanların erkenden öğrenmeye çalışmasını anlıyorum, benim eşimin karısında kan pıhtılaşma sorunu var mesela, 5. Hafta dolmadan sulandırıcı iğneye başlaması gerekiyor. Ama riski olmayan durumlarda neden bu kadar erken öğrenmeye çalışıyor herkes anlamıyorum . Ben oğlumu işte 4 haftalık gebeyken kanda negatif görerek öğrenmemiştim, iyi ki de öğrenmemişimdiyorum. Bi hafta kafam rahattı, eğer öğrenseydim o haftayı da gergin gecirirdim. 5. Haftada öğrendim ve kalp atışını görene kadar her hafta bir sınavdı. Ve eminim çoğu kişiye böyle. Bazen 50-60 gün adet olmadığım oluyor inanın on günde bir yapıyorum testi 40 günden sonra.
Keşke diyorum şööyle bi karışıklığa gelse de 9. Hatta 10. Haftadan sonra öğrensem. Bence gebeliğin en gergin dönemi o 10. Haftaya kadar olan süreci. 10. Haftaya girmek üzereyken evimizde bir parti vermiştik, ve orda söylemiştim gebe olduğumu, yani parti onun için değildi. Orda sorana söyledim yani, niye içmiyosun diyene.. sonra herkess ah manyak mısın 3 ay bitmeden niye söylüyosun! Bizim bilmemkaç kere böyle düştü diye 3-4 arkadaş hiçdüşünmeden konuşmuştu. Tüm gece gerilip uyuyamamıştım, ertesi gün doktorumu aramıştım bişiler ters gidiyo kalp atışını görmem lazım bebeğimin diye. Pazardı günlerden, sakın acile macile gitme pazartesi bana gel demişti...
yani diyeceğim o ki valla komple gerginlik..
Benim de 4 günüm kaldı, şafak22 ağustos diyor.
Şafak değil ovu testi aslen
Birlikte bekleyelim belki uğur getirir