Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Insallah muradina erersin canim. Bu ay olmazsada uzülme . Söyle birsey anlatiyim ben nisanda son aşılamamda tutmadi diye çok üzüldüm.1 yildir tedavi oluyordum. Sonra arada 15 gün falan geçti bir anda hastalandim .neden oldu nasil oldubilmiyorum ama omiriligim delinmiş. Korkunc bir kafa basıncı ve agrisi basladi hepsi yarim saat icinde oldu.sabah kalktigimda hiçbirsey yoktu.hemen hastaneye yatirdilar 4 operasyon gecirdim 1 ay hastanede yattim.doktorlar iyikide hamike kalmamişsın almak zorunda kalacaktik dediler ve iyikide olnamis diye sükrettim.Yani rabbim bizim icin en iyisini en dogrusunu ve zamanini biliyor. Allah daha büyük dert keder vermesin.

Amiiiiiinnnnn
Cok haklısın kuzum dogru söylüyorsun rabbim herseyin hayırlısını bilendir
Suanda tokat gibi iyi geldi yazdıkların cok sagol kendime geldim. Zaman daraldıkca caresizlik hissetmistim Rabbim cümlemize hayırlısını versin insallah

Aminn canimm

Tabiki ovu testleri gebelik için değil öyle olsa isimleri aynı olurdu :) genelde herkeste ovu testi daha çok bulunduğu için arada da tuttuğu için bi umut yapıyorlar yoksa kimsenin kesin olarak iddia edebileceği bişey yok, bunlar benim eski gebelik testlerim bebeğimi kaybettim malesef hayırlısıyla yeniden istiyorum.
Sizi çok iyi anlıyorum ama işte herkeste bir umut, tutunacak bir dal ariyorlar, benimde batima 4 gün var çok zor dayanıyorum açıkçası :) daha önceki gebeliklerimden tecrübe ettiğim için bekliyorum, hepimiz için hakkımızda hayırlısı artik

Okudum nisey anlamadim ayrica kiz karnima bi agri girdi eltimlerdeyken tuhafti 5-6 saniye sürdü
Özet geceyim karnımda bir acı hissi var temas ettigimde gebe olan arkadaslardada olmus bu bide dün peceteye ufacık pembe bi akıntı gelmisti oda yerlesme kanaması olabilirmis heyecanım aksiyonum buyüzden
Adet sancısından cok hafifse o agrı banada oluyo kasık bölgesinde hadi insallah insallah üzülmeyelim

Hadi insalllahh kiizzz

Yarin da gelmzse ya da az gelirse yerlesmedir kasık ya da bel agrin cok var mi. Genelde bole lekelenme yasar miydin
Yok canım bel agrım oldu bir ara ama dün yoktu sanki sol kasıkta bariz bir agırlık var ama
İnsallah dediginiz gibidir yarabbim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…