Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sol kasıktan biraz orta ve yukarısı dokununca acıyo ve karnımda sertlik var dün aksamdan beri sadece dokundugumda yada mutfak tezgahına temas ettigimde oluyo bu fikoss
Canim yaa valla inşallah sürpriz bir bebis çıkar bende biliyorsun doğru düzgün belirti yok .sadece biraz yorulunca kasiklarim ağrıyor

Canim her testin hassasligi farkli oluyor bazi testler 10 15hcg yi bile ölcerken bazisi 25 hcg hatta bazidi 50hcg yi ölcuyor.insallah bebegin seninledir.

Evet canim birebir aynisini yasadim.hatta bugun yine tezgaha dokununca acidı buay yumurtlamadigimi bildigim halde azicik umutlandim.
Bende umutlandım suanda hadi insallah sevincli haberler veririz yavrum gizlice yum catlamıstır belki seninde kim bilir

Ben de size 5 tane adetten bigün önce yaptığım ve acaip belirgin olan ovu testinin fotosunu atabilirdim ama çekmedim
Öncelikle hayırlı olsun, ben de ovu günümün adetten 14 gün önce olmadığını düşünmeye başladım. Aynen bu ay ilk kez ovude pik gördüm, vucudumun gayet yumırtlama dönemindesin dediği o jel yapışkan kıvamlı sıvı geldikten 5-6 gün sonra pik görüp şoka uğradım.

Ovulasyon testleri candır
Lafım yok
İyi ki yapmışsınız ve denk gelmiş gebişsiniz tebrikler.
Ama bir gebelik testi gibi adetten önce yapıldığında çift çizgi koyu çıkıyosa gebesin olayı yok.
Yani çoğu insanda lh yükseliyor, lh hormonu gebelik belirleyici hormon değil biliyorsunuz ki. Hcg yükselmesinden bakılıyor gebeliğe, ama adet öncesi de aynı hamilelik başlangıcı gibi bazı kadınsal hormonlar yükseliyor, onlardan sebep çift çizgi çıkıyor ovu testlerinde.
Ha bazısının çıkmayabilir ama çıkıp da ay gebeyim diye ümitlenip sonra çok üzülen de çok okudum burdan onu demekteyim.
Çift çizgi çıkıyosa gebe değil biri demek istemedim.
Ama gebe olmayanda da aynı dönem çoğunluk öyle çıkıyo dedim.

Canim her testin hassasligi farkli oluyor bazi testler 10 15hcg yi bile ölcerken bazisi 25 hcg hatta bazidi 50hcg yi ölcuyor.insallah bebegin seninledir.
Aöin inşallah cnm kutunun uzerinde yazmıyor birşey aynı rutin şeyler 99.7 valla kayafı sıyırdık

Bende umutlandım suanda hadi insallah sevincli haberler veririz yavrum gizlice yum catlamıstır belki seninde kim bilir

Valla eger öyle birsey olsa süpriz ötesi birsey olur. Benim sizlamalar muhtemelen göbekten yaptigim ignelerdendir. Bu ay göbekten 10igne yaptim onlarin sızısi olabilir. Birde suratimda sivilce cikti regli geliyor sanirim.ben regliyi hep 30gunden hesapliyordum ama takvimime baktim 4 aydir 2gün geri gelmis hep yani ayin 2 si 31 i 29 u geçen ayda 27 si olmusum bu ay ozaman 25 agustosta gelir gibi.

Belli olmaz canım sivilce gebelik belirtiside olabiliyor benimde burnumun kenarında birtane patladı söndü. Normalde adet dönemimde ucuk cıkardı hep dudak kenarımda aaa bak o cıkmadı bu ay
Bir ay boyunca belirti aramadım aramadım hepsini iki güne sıgdırmayı nasıl becerdim suanda bende anlamadım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…