Canim yaa valla inşallah sürpriz bir bebis çıkarSol kasıktan biraz orta ve yukarısı dokununca acıyo ve karnımda sertlik var dün aksamdan beri sadece dokundugumda yada mutfak tezgahına temas ettigimde oluyo bufikoss
Ben 25aşkın test yaptım ilk zamanlar birşey cıkmadı sonra cıkmaya başladı belirgin çoğu dun dijital test aldık emin olmak için yok cıktı sonra tekrar aldım silik cıktı bugunde yaptım silik anlamadım kafam çok karıştı yarın dr dayım İNŞALLAH en belirgini bunlar birde dijital olan yok diğerleri cok silik
Çok üzüldüm. Rabbim en kısa zamanda gebelik haberi almayı sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlat olur inşallah.
Ay Nana2222 bu yerleşme kanaması olabilir vallaaaaaaYok canım bir kere dün gece silerken farkettim birdaha görmedim öle hafif pembemsi bir akıntı
Bende umutlandım suanda hadi insallah sevincli haberler veririz yavrumEvet canim birebir aynisini yasadim.hatta bugun yine tezgaha dokununca acidı buay yumurtlamadigimi bildigim halde azicik umutlandim.
Ben de size 5 tane adetten bigün önce yaptığım ve acaip belirgin olan ovu testinin fotosunu atabilirdim ama çekmedimBenimde adetim düzenli olsa da yumurtalama gunlerimin farkli oldugunu testle öğrendim ve en son gebeliğim ovulasyon takibi ile oldu. Adet gecikmesi yasadigim gun hem ovu testi yaptım hemde gebelik, ovu testi çok belirgindi, gebelik ise hafif belliydi, genel olarak güvenilir testler. Isterseniz testlerimin fotosunu atabilirim :)
DibindeyimNe kada romantiksin
Oldu kuzum hatta hala hafif hafif ağrılarım var benim
Yum 5inde catladı biz 6sında degerlendirebildik canım dün 17siydi olurmukiAy Nana2222 bu yerleşme kanaması olabilir vallaaaaaa
Ahh ben nerelere gidem bu ayın 20si gelmez simdiiiiiiOldu kuzum hatta hala hafif hafif ağrılarım var benim
Ne cok sey kacirmisimYum 5inde catladı biz 6sında degerlendirebildik canım dün 17siydi olurmuki
Ama kanamada degildi incecik hafif pembe bi akıntıydı peceteye bakmasam farkedemezdim canım
Aöin inşallah cnm kutunun uzerinde yazmıyor birşey aynı rutin şeyler 99.7Canim her testin hassasligi farkli oluyor bazi testler 10 15hcg yi bile ölcerken bazisi 25 hcg hatta bazidi 50hcg yi ölcuyor.insallah bebegin seninledir.
Inşallah olurYum 5inde catladı biz 6sında degerlendirebildik canım dün 17siydi olurmuki
Ama kanamada degildi incecik hafif pembe bi akıntıydı peceteye bakmasam farkedemezdim canım
İnsallah bebegim cicegim ya ay insallah bende sen gibi belirtisiz bir hamis olurum insallahCanim yaa valla inşallah sürpriz bir bebis çıkarbende biliyorsun doğru düzgün belirti yok .sadece biraz yorulunca kasiklarim ağrıyor
Bende kacıyorum bu arada kalbim buna dayanmaaaazNe cok sey kacirmisim
Bende umutlandım suanda hadi insallah sevincli haberler veririz yavrumgizlice yum catlamıstır belki seninde kim bilir
Inşallah inşallah inşallah insallahİnsallah bebegim cicegim ya ay insallah bende sen gibi belirtisiz bir hamis olurum insallah
Nereye daha yeni geldimBende kacıyorum bu arada kalbim buna dayanmaaaaz
Belli olmaz canım sivilce gebelik belirtiside olabiliyor benimde burnumun kenarında birtane patladı söndü. Normalde adet dönemimde ucuk cıkardı hep dudak kenarımda aaa bak o cıkmadı bu ayValla eger öyle birsey olsa süpriz ötesi birsey olur. Benim sizlamalar muhtemelen göbekten yaptigim ignelerdendir. Bu ay göbekten 10igne yaptim onlarin sızısi olabilir. Birde suratimda sivilce cikti regli geliyor sanirim.ben regliyi hep 30gunden hesapliyordum ama takvimime baktim 4 aydir 2gün geri gelmis hep yani ayin 2 si 31 i 29 u geçen ayda 27 si olmusum bu ay ozaman 25 agustosta gelir gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?