Canım resim atsana merak ettim bide kaç gündür sillik çıkıyor hiç armadimi aynimiYaptım kızlar yine silik cizgi
Acma ya burdan devam ederizEylül basında acıcam canım suan toteme not alıyorum eylül batını bildirmeyenler bildirsinn
Resimde beli olmuyor 3gundur diğer teste net çıkmıştı dijitalde yok cıktı sol kasıgım cok agrıyor bilemiyorum vallaCanım resim atsana merak ettim bide kaç gündür sillik çıkıyor hiç armadimi aynimi
Baslıgı düzenleyebilirsem neden olmasın canımAcma ya burdan devam ederiz
Canım gecmis olsun bende yum dan sonra öyle olmustumKızlar çok hastayım her yerim ağrıyor ayağa kalkmaya halim yok sürekli uyumak istiyorum telefonu bile zor tutuyorum okadar yanibide çok duygusalım her şeye aglayasim geliyor hayra alamettir inşallah kurku değildir
Hamis ciceklerimgöbek bölgesinde acınız oldumu hic?
bu sol karın tarafım niye acıyorki böyle yaa
Sol kasıktan biraz orta ve yukarısı dokununca acıyo ve karnımda sertlik var dün aksamdan beri sadece dokundugumda yada mutfak tezgahına temas ettigimde oluyo bu@fikoss
Diğer test dediğiniz farklı bir markamı odamı resimde gözükmez yani önce daha belleğinde silliklesmi diyorsun kusura bakma anlamadimResimde beli olmuyor 3gundur diğer teste net çıkmıştı dijitalde yok cıktı sol kasıgım cok agrıyor bilemiyorum valla
Inşallah canım ama salgın galiba herkeste var afedersin ishal kusmaCanım gecmis olsun bende yum dan sonra öyle olmustuminsallah hayırlara alamettir
Ben 25aşkın test yaptım ilk zamanlar birşey cıkmadı sonra cıkmaya başladı belirgin çoğu dun dijital test aldık emin olmak için yok cıktı sonra tekrar aldım silik cıktı bugunde yaptım silik anlamadım kafam çok karıştı yarın dr dayım İNŞALLAH en belirgini bunlar birde dijital olan yok diğerleri cok silikDiğer test dediğiniz farklı bir markamı odamı resimde gözükmez yani önce daha belleğinde silliklesmi diyorsun kusura bakma anlamadim
InşallahKırmızılardan önce cift cizgiyi görücez herhalddee
Ay insallah yavrum yaaBenim yumurtalar sağdaydi benimde sol tarafim agr
Canim bir önceki hamileligimde benimde aynisi oluyordu hatta benimde mutfak tezgahina dokununca oluyordu. Insallah gebelik vardir
Olabilir kuzum bende ishal kusma yoktu ama burası Türkiye hersey mümkünInşallah canım ama salgın galiba herkeste var afedersin ishal kusma
Dewam edio mu hala lekeAy insallah yavrum yaasag taraftada ara ara ince bir saniyelik sızı gelip gidiyor ama sol taraftaki sanki önceden darbe yemissin gibi bir acı canım öylemiydi seninkide? Bende acaba farketmeden biryeremi carptım diyorum tenimde hassas carpsaydım hemen morarırdı morlukta yok oyüzden icime kurt düstü
Mune kim canım anlamadım
Ben 5 kez denk geldim gayet gebe değildim bunu söylüyorum, belki herkes yapsa yüzde 90 da koyuluk çıkacak. Bu karın sivriyse erkek yuvarlak yayıksa kız bebek tahmini gibi bir durum.Ben kimseyi ümitlendirip üzmüyorum. Instagramda ovulasyon takibi yapan sayfalar var çok da güvenilir. Onlardan aldığım ovu testi çok güvenilir. Ve şimdiye kadar söyledikleri gibi takip ettim ve ovu günlerimi. Sizin dediğiniz gibi 12 14 falan yapsaydım hep kaçırırdım ovu günlerimi. Ben adetin 9. Günü gördüm yumurtlamayı ve çatlama 10.gun oldu. O takip ettiğim safyada sürekli paylaşım yapılıyor düzenli ve ovu testleri adete bir kaç gün önce yapılınca hafif koyuluk yapıyor gebelik varsa. Ve bunu yapan arkadaşlar bir kaç gün sonra kanda gebelik yapıyor ve hamile. Ben öyle kulaktan dolma kimsenin söylediği şekilde aldığım bilgiyi söylemem. Herkes kendince bir şeyler biliyor. Siz kendi bildiğinizi uygulayın size umut olarak bir şey söyleyenlere gereken cevabı verirsiniz
Yok canım bir kere dün gece silerken farkettim birdaha görmedim öle hafif pembemsi bir akıntıDewam edio mu hala leke
Ay insallah yavrum yaasag taraftada ara ara ince bir saniyelik sızı gelip gidiyor ama sol taraftaki sanki önceden darbe yemissin gibi bir acı canım öylemiydi seninkide? Bende acaba farketmeden biryeremi carptım diyorum tenimde hassas carpsaydım hemen morarırdı morlukta yok oyüzden icime kurt düstü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?