- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.271
- 218
Bak maşallah ne guzelKiizzz vallaha ben de oyleydim . Yemek yapmayi bilmiyordum evlendigimde . Oyle deneme yanilma yapa yapa ogrendim simdi kayinlarim bayiliyor benim yaptogim yemeklere eltilerim hep diyor evde senin yemeklerinden bahsediyorlar diyetabi ben kabarmayaaa basliyorum
Evt bi dakka durmadi yerindeCok sirinler ama yaoyun pesindeleer hep
Benimde agrıyor ince ince bacaklarıma vuruyor birde geceleri sabahları midem bulanıo. Üstüme alınıyormuyum hayır tabikiKasıklarım ara ara agrıyor sıcak tutunca kendimi geçiyor sol kasım sert gibi sag tarafı yumuşak yakında ebe kursu verecez
Yeterki istek olsun insanin icinde yapilmayacak hicbirsey yokmusBak maşallah ne guzel
Bende büyümeyen kedi istiyorum esim almiyorEvt bi dakka durmadi yerinde
Aasssllllaaaaaaa alinmadiginiii burdaaannn hissettiimmmBenimde agrıyor ince ince bacaklarıma vuruyor birde geceleri sabahları midem bulanıo. Üstüme alınıyormuyum hayır tabiki
Ahahahahah evetKendini kandir anca
Testin ne sucu varAhahahahah evetçok sinir etti beni bu dijital test böyle kardeş lazım icadı yapana
Anaa yerim onu ben bıdır bıdır suların içinde oynamıştır bi yandan domates yemiştir
Bende de durum aynı Biraz daha bebek hareket edecek bizde Dr lar dese ilk ayda hissediliyor die hepimiz tekme tokat atı diyecez he şuraya yazıyorumAasssllllaaaaaaa alinmadiginiii burdaaannn hissettiimmm
Valla dinlemiyorum kız kendimi bugun ama noldu bilionmu lorikcim. Hamile kıyafetleri vardı avm de içim gitti o an. Sonra arkadaşlarım bebelere ayakkabı aldılar bende ayakkabı sevdim reyonlar da oglum olursa bunu kızım olursa bunu. Sonra dedim bana acıyorlarmı acaba arkadaşlarım. Titre ve kendine gel dedim.Aasssllllaaaaaaa alinmadiginiii burdaaannn hissettiimmm
8 yillik evliyim gülüm artıkVallaha hamaratsiniz♥ yemeklik hazir oluyor resmen cok iyi
Hahaha deli yaTestin ne sucu varsabahi bekleyeydin ilk seyinle yapaydin cikar daha koyu icmişin içmişin sulari temiz temiz yapiyon iki koyu olmuyor tabi
Vallaaaha sen ne biliyon doktor diyip resti cekeriz doktoraBende de durum aynı Biraz daha bebek hareket edecek bizde Dr lar dese ilk ayda hissediliyor die hepimiz tekme tokat atı diyecez he şuraya yazıyorum
Kız arkadaşların hepsinin cocugu var benim de burda. Bize geliolar Allah ım hepsi bi sinir krizi modunda lan dedim bi daha benim evimde bu cocuklara kızmayın kız el kadar 2 yaşında. Korkmaya başlıyorum annelik boyle mi dedim. Yok yok diolar. Sabırsızız biraz hemen konuşsun hemen derdini anlatsın istiyozbi müddet sonra agliyo tabi ortalık batiyo ufak çaplı sinir krizleri falan
AMAN AGZINIZIN TADI BOZULMASIN ALI RIZA BEY8 yillik evliyim gülüm artıkmecburi oluyo ilerleyen zamanlarda
Ben bunu düşündüm zamanındaVallaaaha sen ne biliyon doktor diyip resti cekeriz doktoraeve ultrason cihazi aliriz artik .
Besleme gibi kaliyor insan köşedeValla dinlemiyorum kız kendimi bugun ama noldu bilionmu lorikcim. Hamile kıyafetleri vardı avm de içim gitti o an. Sonra arkadaşlarım bebelere ayakkabı aldılar bende ayakkabı sevdim reyonlar da oglum olursa bunu kızım olursa bunu. Sonra dedim bana acıyorlarmı acaba arkadaşlarım. Titre ve kendine gel dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?