Canim benim de bu ay gelmedi o uzayan akıntı.cunku çok dikkat ettim.Ama geçen ay gelmişti biz korunuyorduk.Ben sanki hic adet olmicam gibigecen ay da sessiz sedasz gelmisti. Bide sunu fark ettim. Bnm normlde o uzayan akintm olurduu . Bebek dusundgumzden beri gelmio bilio musunz.
Hadi yaaCanim benim de bu ay gelmedi o uzayan akıntı.cunku çok dikkat ettim.Ama geçen ay gelmişti biz korunuyorduk.
Vallla ben geriliyoom belimi cıtlatiyorm kendi kendimeAynen canım elimizden geldiğince dikkat edicez artık yavaş yavaş yaparım.senin için de geçerli
Kızz minicik insan yavrusuna kıyarmıVallla ben geriliyoom belimi cıtlatiyorm kendi kendimegucluyse tutunsun yapsin o kdrini
Kızz minicik insan yavrusuna kıyarmı ☺
Kiz git bi acile Allh askinaKızlar gidiyom yine test alacam valla kafayı bozacam ben kötüyüm die acile mi gitsem
Aaannaaammm kari coştu yaaaKızlar gidiyom yine test alacam valla kafayı bozacam ben kötüyüm die acile mi gitsem
Kos kiiizzzz kooosssValla bozuyom kafayıfenayım cok die gidecem
Git bari acile , gebelik şüphem de var ilaç yazmadan bakarmısınız deValla bozuyom kafayıfenayım cok die gidecem
Bossuna arastrma kiz bize sorrKızlar bende kafayı yedim, adet oldum sanmıştım ama sadece pembe bi akıntı var kahve lekeye döndü sonra ve gitti ,şimdi yerleşme kanamasını araştırıyorum
Öyle diyorlar cnm hayırlısı inşallah bende tum belirtiler var testler şaşırtıcı cıkıyor 10test var bi test yok çıktı deliricemKızlar bende kafayı yedim, adet oldum sanmıştım ama sadece pembe bi akıntı var kahve lekeye döndü sonra ve gitti ,şimdi yerleşme kanamasını araştırıyorum
Hay canım benimBossuna arastrma kiz bize sorr
Bide bnm de bi kere iki gun pembe surdu 2.gunun aksami yogunlasti. Insllh senn yerlesmedirKızlar bende kafayı yedim, adet oldum sanmıştım ama sadece pembe bi akıntı var kahve lekeye döndü sonra ve gitti ,şimdi yerleşme kanamasını araştırıyorum
Öyle diyorlar cnm hayırlısı inşallah bende tum belirtiler var testler şaşırtıcı cıkıyor 10test var bi test yok çıktı deliricem
Ole malesefHay canım benimyine kendimize heveslencek biyer buluyoruz demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?