Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben sanki hic adet olmicam gibi gecen ay da sessiz sedasz gelmisti. Bide sunu fark ettim. Bnm normlde o uzayan akintm olurduu . Bebek dusundgumzden beri gelmio bilio musunz.
Canim benim de bu ay gelmedi o uzayan akıntı.cunku çok dikkat ettim.Ama geçen ay gelmişti biz korunuyorduk.

Burada bakmıyorlar İşte aile dr git diyorlar en fazla bayıldım demem lazım ozaman acil geliyorlar goturuyolar hastaneye bir akşam kalıyon kan felan alıyorlar test alacam bu dijital test bir işe yaramıyor

Kızlar bende kafayı yedim, adet oldum sanmıştım ama sadece pembe bi akıntı var kahve lekeye döndü sonra ve gitti ,şimdi yerleşme kanamasını araştırıyorum
Öyle diyorlar cnm hayırlısı inşallah bende tum belirtiler var testler şaşırtıcı cıkıyor 10test var bi test yok çıktı deliricem

Bide dewami gelck mi diye beklemek zorundasn zaten. Gelirse ve kirmizi olursa adettir

Kızlar bende kafayı yedim, adet oldum sanmıştım ama sadece pembe bi akıntı var kahve lekeye döndü sonra ve gitti ,şimdi yerleşme kanamasını araştırıyorum
Bide bnm de bi kere iki gun pembe surdu 2.gunun aksami yogunlasti. Insllh senn yerlesmedir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…