Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kuzum doktora gittim defalarca bebek yoktu yani pembe leke geliodu sökülmüyordu bu yüzden içtim maydonız suyunu o söktü zaten eminim. Zararını biliyorum canım zaten normalde de dikkat ederim. Teşekkür ederim bi daha olmaz inşallah dediğin gibi rahim hazırlanıyordur

He bilmiyordum bunu korkmustum . O ay
Hani diyorlar ya canım rahim kalın die. Ordaki kan damarları kalınlaşıyor birikiyor üst üste kanama olmadıgı için düzenli de pıhtı oluyormuş o d oyle geliyomuş ben de cok korktum doktor korkma iyi bişey söküldükçe rahatlayacaksın dedi oyle de oldu hakkat.

Bnm de duznli cnm. 28 gunde olurum en fazla 29 30.gun olurum. O yuzden bole kucuk seyleri takma. Sen simdiden boyle takintiliysaan buyur bu takintin dikkt et.taviz tavizi dogurur.iiligin icin diorm yanlis anlama dedgin gibi pkolu olanlar napsin
Neden yanlış anlayım canım. Herşeyi yaşaya yaşaya ogreniyoruz kadın olmak kolay değil ,

Evet rahatlik geliyor resmen

Lavabıdan çıktım az önce eşime bakıyodum gülerek
Bi an hüzünlü bi.şekilde demee dedi
Noldu ki dedim
Adet olduğumu sanmış :)

Olucam ama kesin bekleme dedim inşallah olmazsın diyor
Kız benimki de geldi az once suratım asıkmış karnın mı agrıyo dedi kıyamam kurban olurum ya. Başım agrıyor dedim. Nie noldu dio hemen. Bekliyorlar içten içe onlarda.

Kız benimki de geldi az once suratım asıkmış karnın mı agrıyo dedi kıyamam kurban olurum ya. Başım agrıyor dedim. Nie noldu dio hemen. Bekliyorlar içten içe onlarda.

Aynen öyle ona bu haberi vermeyi öyle çok iatiuorım ki

Aylar önce test yanıltmıştı olabilecwpini düşünüp heyecanlanmıştım
Nasıl söylesem dye kafamda kırguda yapmıştım ama nasip olmadı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…