Kuzum doktora gittim defalarca bebek yoktu yani pembe leke geliodu sökülmüyordu bu yüzden içtim maydonız suyunu o söktü zaten eminim. Zararını biliyorum canım zaten normalde de dikkat ederim. Teşekkür ederimCanım aynı şeyleri yaşadım geçen ay , aşırı pıhtılı adet gördüm , ama hayatım boyunca ilk kez böyle oldu iki ağrı kesici içtim yetmedi hastaneye gittim, iğne yaptılar , sende lütfen korkma ve stres yapma, rahim kendini hazırlıyormuş böyle durumlarda ve bebek düşünüyorsan maydanoz yeme veya suyunu içme diyorlar bu konu hakkındada bi oku istersen
Bwn genelde 1 2 gun once de olabiliyorum
Ben sanki hic adet olmicam gibigecen ay da sessiz sedasz gelmisti. Bide sunu fark ettim. Bnm normlde o uzayan akintm olurduu . Bebek dusundgumzden beri gelmio bilio musunz.
Naptin baktin mi teste tekrrBenide eylüle ekleyin
Hani diyorlar ya canım rahim kalın die. Ordaki kan damarları kalınlaşıyor birikiyor üst üste kanama olmadıgı için düzenli de pıhtı oluyormuş o d oyle geliyomuş ben de cok korktum doktor korkma iyi bişey söküldükçe rahatlayacaksın dedi oyle de oldu hakkat.He bilmiyordum bunu korkmustum . O ay
Hem gebelik varsa hem de adet oluncaksa gelio o daBendede pek yok
Şimdide krem gibi katı kıvamlı geliyor
Bnm yine pedlerim hazir tam tekmil bekliorm
Benim de 2 buyuk paket almistimBnm yine pedlerim hazir tam tekmil bekliorm
Neden yanlış anlayım canım. Herşeyi yaşaya yaşaya ogreniyoruz kadın olmak kolay değilBnm de duznli cnm. 28 gunde olurum en fazla 29 30.gun olurum. O yuzden bole kucuk seyleri takma. Sen simdiden boyle takintiliysaan buyur bu takintin dikkt et.taviz tavizi dogurur.iiligin icin diorm yanlis anlamadedgin gibi pkolu olanlar napsin
Hem gebelik varsa hem de adet oluncaksa gelio o dabi tane de belirti yok ki tmm gebeliktendr diyelm
Evet rahatlik geliyor resmenHani diyorlar ya canım rahim kalın die. Ordaki kan damarları kalınlaşıyor birikiyor üst üste kanama olmadıgı için düzenli de pıhtı oluyormuş o d oyle geliyomuş ben de cok korktum doktor korkma iyi bişey söküldükçe rahatlayacaksın dedi oyle de oldu hakkat.
Canım bakmama gerek kalmadı inanırmısımız kırmızılar geldi , artık ayda 5 tlye adet oluyorumAzcok bekle hatta 1 saat sonra yine bak atma çöpe
Kız benimki de geldi az once suratım asıkmış karnın mı agrıyo dedi kıyamam kurban olurum ya. Başım agrıyor dedim. Nie noldu dio hemen. Bekliyorlar içten içe onlarda.Lavabıdan çıktım az önce eşime bakıyodum gülerek
Bi an hüzünlü bi.şekilde demee dedi
Noldu ki dedim
Adet olduğumu sanmış :)
Olucam ama kesin bekleme dedim inşallah olmazsın diyor
Canım bakmama gerek kalmadı inanırmısımız kırmızılar geldi , artık ayda 5 tlye adet oluyorum
Hem de hic deiil. Erkkler resmen sultan hayati yasiolarNeden yanlış anlayım canım. Herşeyi yaşaya yaşaya ogreniyoruz kadın olmak kolay değil,
Evettt , asla yok, hatta adet oldumNaptin baktin mi teste tekrr
Kız benimki de geldi az once suratım asıkmış karnın mı agrıyo dedi kıyamam kurban olurum ya. Başım agrıyor dedim. Nie noldu dio hemen. Bekliyorlar içten içe onlarda.
Eşim kurtulduk sonunda adet oldun da demiştiHem de hic deiil. Erkkler resmen sultan hayati yasiolarbiz bole seyler yasiorz nasil anlasinlar bizi o kafayla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?