Olur olur insallah rabbim dualarimizi geri cevirmicek insallah saglikli hayirli insalllah ya hepinizin yawrulariAra ara gelip giden belirtiler haricinde son 4gündür hicbir belirti yok canım cikolata bile cekti hafif gögüs sisligi var onlarda adet öncesi belirtim zaten kesin görecegim kırmızıları ah
İlk idrar önemlidir illaki ama ben regle bir gün kala öğleden sonra yaptım pozitif çıktı.Test yapacağım ilk idrarla yarın sabah uyanır uyanmazz
Aaa bnmde ayni 9 10da adet olcaktim olmadim ara ara pembe lekem var acaba yumurtlamismi oluorum ki ?10 temmuz olan adet gunum hala gelmeyince doktora gittim ne gorum 2. Kez yumurtlamisim benim yumurtalar iyice sasirdi. Dun iliski oldu bakalim hayirlisi ama bu ay olmazsa birdahaki ay klomen ve catlatma ignesi denicez ♥ Stresle 3 ayda bozdum donguyu:) oldu 37 gun 2. Yumurtlamaya bi 10 gunde atarsa artik 47 gunde fln regl olrm
Evt. Bnm de yeni olunca yapiorm iste heyecan. Elimde olsa her sabh bi test yaparimcok zevklii. Bnm de normlde cok ister cnm adettken ama bi kere resmen tiksinmistm cok hastydim zerre halim yoktu kolumu kaldramiodm. Dedim kesin hamileyiiim fos cikti tabiki. Belki senin hakkı gelioduur hic belli olmz sonucta belirtiler benzermis
Aynen kuzum soyadımSerimeri soyadınmı canım niye sasırdınki
Ben senin yerinde olsam bir test yapardım canım
Bide herkeste pembe leke oluyormuş bende hiç olmadı demekki yok bebişAynen kuzum soyadımkız söz size adet olmazsam bugün yarın yapcam ama adet olcakmış gibi ağrılarım var malesef bugün olurum yani
Aaa bnmde ayni 9 10da adet olcaktim olmadim ara ara pembe lekem var acaba yumurtlamismi oluorum ki ?
Insllllhhhİnşallah benim tatlı oğlummgel annecim gel baban da bende seni çok özledik
Hayr cnm herkeste olmuoo.Bide herkeste pembe leke oluyormuş bende hiç olmadı demekki yok bebiş
Orda sanki golge goruom iice baktn miiBenide eylüle ekleyin
Bana benbeyaz bir sayfa gibi geldi kızOrda sanki golge goruom iice baktn mii
Simdi mi cektin fotoyu.Bana benbeyaz bir sayfa gibi geldi kız
Şimdi çektim 5 dk oldu yapalı , yaptımya yarınada adet olurum muhtemelSimdi mi cektin fotoyu.
Ya yine gecerse gunum die korkuyorum ben. Gecen ay cok kötü olmuştum ilk kez gecmiş ti ve ben stresten catlayacaktım. En azından sogan suyu maydonoz suyu içerim spor yaparım gelir. O yüzden yapacam bide doktora giderim betaa bakarlar.Bben yapmiorm artk. Adet gecsin gitsn oleehevesimi aldm ben
Bi sure sonra yine bak iice.Şimdi çektim 5 dk oldu yapalı , yaptımya yarınada adet olurum muhtemelinşallah sende vardır
Tamam bakıcam haberdar edicemBi sure sonra yine bak iice.
Sonra cikani takma diolr ama bazilarjnda silik de olsa cikio. Hic belli olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?