Aynı TürkiyeAldım bakalım hayırlısı
Alıcam bastonu simdi sanaaaHadi yarin yapiver kiz uzulmek yok cikmazsa da
Noluuurrrrr yappppAlıcam bastonu simdi sanaaa
Serimeri soyadınmı canım niye sasırdınki@nana
Kız soyadımı yazdın valla kuzum ben adet olacakmışım gibi kramplar giriyor ama hala olmadım işte bekliyorum bugün yarın olmazsam pazartesi test yaparım ben kendimi çok kasmıyorum çünkü bu ay hiç umutlu değilim gerçekten iyi değerlendiremedim o yüzden kırmızıları bekliyorum şuan
Hadi bi cilginlik yapiveerrrValla kendimi tutuyorum ama sor bana nasıl tutuyorum dün kalkim sıkıstı hep ovdum ovdum gecmedi vücut kapkasıldı
Bide cift cizgiyi görürsem ölür giderim herhalde
Kalbim sıkıstı cift cizgi görsem ölücem diyorum beni öldürmeye calısıyosun sen herhaldeHadi bi cilginlik yapiveerrr
Nereye kadar kirmiziKalbim sıkıstı cift cizgi görsem ölücem diyorum beni öldürmeye calısıyosun sen herhalde
Ben kırmızıları beklicem görünce ölürüm zaten
Nasil duruyorsunuz bu kadar zaman ne bu sabiirrrr bize de soyle♥
Evt. Bnm de yeni olunca yapiorm iste heyecan. Elimde olsa her sabh bi test yaparimKız daha çok yeni ben o aylarda çok takıyodum
5 6 ay ki halimin bi kısmını sende biliyosun
Şimdik de adet ağrım var hafif
Bide canım tatlı istiyor çikolata falannn
Insallahhhhhhhİkizleri görene kadar
Allah büyükSabır ya hacii sabır.. Sabret sabret sabret
İyi geliyor beklemek, panik olmuyorum işim gücüme bakıyorum ara ara aklımdan geçince nasip kısmet diyip devam ediyorum. Biraz daha geçtikçe sanırım umudum kuvettlendi o yüzden ben de rahatım tabi ki Rabbim'e sığınmışız hepimizin ne zaman evleneceği ne zaman evladına kavuşacağını ancak O (c.c) bilir diye teslim oluuyorummm.. Eki Görüntüle 2299204
Türkiye de olsam kan testiAynı Türkiye
Yaaa benimde bat 23 hayirli olsun yaaEki Görüntüle 2299087
Kızlar bu da sabah ilk idrarla yaptığım test
Napiyim kuzum ya uzulmekdense netlik istiorum iste pazartesiye kadar dua edicem artik hersey nasipHayırlısı cnaım insallah gebesindir ❤
Test yap diyorum yapmıyor
Sende örnek bir ciceksin
Napiyim kuzum ya uzulmekdense netlik istiorum iste pazartesiye kadar dua edicem artik hersey nasipHayırlısı cnaım insallah gebesindir ❤
Test yap diyorum yapmıyor
Sende örnek bir ciceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?