Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
4 gun kan verdik 2.0 cikti yukselir adet gelmezse gec döllenme olabilir dedi doktor yada umut verdi bilmiorum bekliom pazartesini ama bilemedim

Evet canım olabilir
Hakkınızda hayırlısı olsun canım

İdrar testiyle deneyebilirsin çok aklına takılıyorsa

Gerçi bişey kalmadı pazartesiyede :)

Evet canım olabilir
Hakkınızda hayırlısı olsun canım

İdrar testiyle deneyebilirsin çok aklına takılıyorsa

Gerçi bişey kalmadı pazartesiyede :)
Ya bazi seyler ister istemez insanin aklina takilio bide ilk gebelik olucak varsa yoksa yine husran 1 seneyi gecti deneyeli ilk kez yasiorum bole bisey insan ilk kez yasadigi seyi merak edio soruo destek istio umut istio iste

Ya bazi seyler ister istemez insanin aklina takilio bide ilk gebelik olucak varsa yoksa yine husran 1 seneyi gecti deneyeli ilk kez yasiorum bole bisey insan ilk kez yasadigi seyi merak edio soruo destek istio umut istio iste

Ay canım bnim aynen öyle çok fazla ümit edip kendini kaptırma ama umutsuz da olma
İnşallah bebeğin gelmişitr seninledir

Bizede nasip olır inşallah

Merhaba

Ben grubunuzdan degilim ancak birsey soracagim. bat i uc gun gectik. Ancak yaptigim test bat gunu silikde olsa pozitifti. Sonraki gun daha silikti. Bugun yaptim dahada silik cikti ikinci cizgi. Aslinda daha net olmasi gerekmiyormuydu

Eki Görüntüle 2299092

Yaaa ben de bu sabah ovu testi ile yaptim ilk idrarla bu kadar koyu cikti .gebelik testim yoktu evde hadi hamilesin diyin bana da
Bence gebelik var. Benim bildiğim regle yakın t koyu oluyor. Hadi inşallah gebesin gebesin gebesin ben çok merak ettim şimdi yakın nöbetçi eczane varsa gebelik testi alsana

Bence gebelik var. Benim bildiğim regle yakın t koyu oluyor. Hadi inşallah gebesin gebesin gebesin ben çok merak ettim şimdi yakın nöbetçi eczane varsa gebelik testi alsana
Insallaj gebeyim gebeuimmm gebbeeyyimmmm🎗🎗yok ya burda eczane falan cok uzak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…