Insallah vardir kuzum yaOlmazsin insallah benim 4 gun kaldi safak 4
4 gun kan verdik 2.0 cikti yukselir adet gelmezse gec döllenme olabilir dedi doktor yada umut verdi bilmiorum bekliom pazartesini ama bilemedim
Yok kiz damla damla diom ya onuda. Bn zorlayinca yoksa hic gelmioBence git doktora görün varsa bebiş allah korusun bi sey olmadan gebeliği devam ettirsinler . Akintin coksa
Yerlesme de olabilir ki insallh yerlesme dirYok kiz damla damla diom ya onuda. Bn zorlayinca yoksa hic gelmio
Ya bazi seyler ister istemez insanin aklina takilio bide ilk gebelik olucak varsa yoksa yine husran 1 seneyi gecti deneyeli ilk kez yasiorum bole bisey insan ilk kez yasadigi seyi merak edio soruo destek istio umut istio isteEvet canım olabilir
Hakkınızda hayırlısı olsun canım
İdrar testiyle deneyebilirsin çok aklına takılıyorsa
Gerçi bişey kalmadı pazartesiyede :)
Insallah cnm bnmYerlesme de olabilir ki insallh yerlesme dir
Ya bazi seyler ister istemez insanin aklina takilio bide ilk gebelik olucak varsa yoksa yine husran 1 seneyi gecti deneyeli ilk kez yasiorum bole bisey insan ilk kez yasadigi seyi merak edio soruo destek istio umut istio iste
InsallahInsallah cnm bnmrabbim hepimize guzel haberler vermeyi nasip etsin cnm
Sıkıntı yok kız takılıyorumValla bir kere L Loriklorik sordu bende cevap verecektim baska bir arkadas cvpladı bende totem eklerken unutmusum arada kaynamıs ama oysaki aklımdaydın böcegim ya askolsun nanan seni unuturmu hec
Amin aminYani dünü değerlendiremedik bugüne bakalım çok hastatım çünkü Rabbim hepimize güzel sonuçlar alacağımız beklemeyi nasip etsin bu ay inşaAllah ☺
Hayırlı olsunEki Görüntüle 2299087
Kızlar bu da sabah ilk idrarla yaptığım test
Bence gebelik var. Benim bildiğim regle yakın t koyu oluyorEki Görüntüle 2299092
Yaaa ben de bu sabah ovu testi ile yaptim ilk idrarla bu kadar koyu cikti .gebelik testim yoktu evdehadi hamilesin diyin bana da
Insallaj gebeyim gebeuimmm gebbeeyyimmmmBence gebelik var. Benim bildiğim regle yakın t koyu oluyor. Hadi inşallah gebesin gebesin gebesin ben çok merak ettim şimdi yakın nöbetçi eczane varsa gebelik testi alsana
Bence vardir yoksa böyle koyu cikmazdiInsallah insallah ınsalllaaahhhvar midir sencesi
Yok zaten arada kaldim sadece dua ediorum baska carem yokAy canım bnim aynen öyle çok fazla ümit edip kendini kaptırma ama umutsuz da olma
İnşallah bebeğin gelmişitr seninledir
Bizede nasip olır inşallah
Ya hadi kalk acil e git bulantım var falan de kan ver kesin sonuçInsallaj gebeyim gebeuimmm gebbeeyyimmmm🎗🎗yok ya burda eczane falan cok uzak
Hadibinsallah guzel hberler verirsin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?