Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hakkında hayırlısı olsun Agustosun örnek cicegiii

Ay ayni been bi yanim kps sonucunu bekle ona gore bi karar al bi yanmda sen dene anca olur. Allh buyuk artk dio. 29nda aciklncak

Başın sağ olsun canım RABBİM bidaha yasatmasin kimseye evlat acısı yasatmasin bende 7 yıllk evliyim tüp denemedik aa baya tedavi gördüm ama olmadi kızımda dusugumde doğal yola hepimiz hakinda hayırlısı olsun inşallah Nasipte kısmete varsa olur zaten

Nanayi sinirlndrmiyim simdi
N Nana Ana
Zannetmiom oldgunu canisi. Olaydi iice belirginlesirdi. Gerci gec de yumurtlamis olabilirim. Tek care adeti beklemek. Bugun regl agrim basladi
Var var bak göradetten önce yaptığın için çok silik çıktı.ama olmayınca hiç çıkmıyor ki zaten.benimki de çok silik çıktı.ay adeti bekleyip öyle mi kan testine gitsem sence.yoksa yarın bi kan da baktirsammiki

Olmasa da cıkıo olsa da cikio valla ikisini de yasadim. Seninkinin siliginin siligiydi bnim. Bugun sag kasigimda hafif batmalar yasadim yine ama bklm az kaldi cok sukur. Bence kanda baktir guzl ilerlio mu bak.

Olmasa da cıkıo olsa da cikio valla ikisini de yasadim. Seninkinin siliginin siligiydi bnim. Bugun sag kasigimda hafif batmalar yasadim yine ama bklm az kaldi cok sukur. Bence kanda baktir guzl ilerlio mu bak.
Evet baktirayim.korkuyorum valla kanda baktirmaya.ilk cocugumda idrarda çıktı kanda yok dediler.1 hafta sonra kanda olmayan hcg 1200 çıkmıştı.acayip işler valla.

Sen kibar olanısın. İki gözümün çiçeği diyor du ya şaban filmde ordan kalmış aklın da. Çiçaam de çiçam millet dicek bu kıza kocası sovuyomu seviyımu belli değil
Olsun yine usturuplu seviyor L Loriklorik te kocasını öküzüm mal diye seviyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…