Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bende her ay gününde sabit görürüm kırmızıları hic sasmaz. Ve istemsiz üzülürüm. Belki yine kırmızıları görsem yine icimde bazı parcalar kopacak. Ama en azından diyorum hic bu kadar rahat atlatmamıstım süreci... rahat ve huzurlu ve hafif....
olursa olur olmazsa olmaz modundaydım ay basından beri
Hepsi bu topik sayesinde.
Hepsi sizin sayenizde.
İyiki göndermek istedigim enerjiyi almıssınız
Sende, diger ciceklerimdee
İyiki varsınız
Tanımadan sevdiklerim benim

Aynen ayni duyguları ben de yaşıyorum

Canım benim sen o genel kontrol icin kanı vermeseydin ve betayı 14 küsür görmeseydik inan bukadar cok yıpranmazdın. Demekki Allah katında yasayıp görmen gerekiyormus bu duygularıda yavrucum üzülme diyorum ama üzülecegini adım gibi biliyorum. Malesefki elimizden geleni yapıyoruz ve olmuyor. Telasını anlıyorum. Tüp bebegide öneriyorum vakit kaybetmek istemiyorsan ve psikolojik acıdan hazırsan hemen baslayın esinin uyum gösterecegine inanıyorum
Jelide mutlaka arastır ben sıkısık olmasam hemen vericektim siparisini ama suan cokzor.
Verende Allah alanda Allah...
Bize ömrümüzün sonuna kadar saglıgından hayrından güler yüzünden kaybetmeyecegimiz evlatlar versin tez zamanda insallah

Canisı adet olursam diye simdiden aliorm yoksa randevular doluyor. Bide bnm silik cizgi tarihe karisti o yuzden o umud da gitti. Biz hic muayene olmadik. Varsa bastan ciksin diye gidelm dedim
Ya nasıl tarihe karıştı sen bir daha test alıp yaptın mı?

Aynen ayni duyguları ben de yaşıyorum ♥♥♥
Eskiden kendime olmadık belirtiler yaratır nefes almadan onlara kitlenirdim gözümü actıgım andan kapadıgım ana kadar. Aralıksız fit. Ama bu ay ara ara belirtiyse bi gözümün ucuyla baktım sadece hayırlısı dedim gectim amaan diyip sayfaları kapatabildim. Kafa olarak gercekten rahattım. Simdiyse heyecanlanıyorum bat gününe gitmek istemiyorum tersi istikamete topuklarım bitaraflarıma vura vura kacmak istiyorum
Hazırmıyım bilmiyorum degisik bir karmasa
Sanırım insanın bebek istemesi haricinde birazda oturup gercekten etraflıca düsünmesi gerekiyormus bedenini ruhunu gelecegini... hep emin konusurdum olsun bakarım Allahın izniyle büyür, suan resmen bir korkuyorum vazgecmek üzereyim sanki ama kopamıyorumda gibi hemen gelecekmis gibi sanki
Hayırlara cıksın ya bu ayda olmazsa gercekten ara verebilirim ben canım Allah ne zaman isterse o zaman oluyor zaten ona havale edip yasarım ohmiss

Afferin sana eylemcim
Teklif bizden gerisi Allahtan
Gebeyiz gebeyiz gebeyiz

evet canım benziyor gerçekten bende kızıma 4 yıllık hasretten sonra kavuştum 10 haftalık düşüğüm oldu onun dışında hep istedik hiç korunma olmadi bide canım hiç sanmıyorum aynı marka baktım aynı şekilde çıkmış normalde bende çıkmadığı için üzülmüyorum bazen sonradan çıkan sillikleride takmıyorum umutlanmiyorum ama bu hemen 2 3 dk içinde cıktı çok çok hafif görünüyor ne biliyim ondan umutlandım ilk defa bukadar cabuk cıktı kesin bişey var erken diye kendimi kandırıp havalara uçtum gerçekten çok kötü oldum sabahtan beri evde hiç bir iş yapmamışım bütün gün uzanmışım dışarıya çıkmışım yani içimden hiç bişey gelmiyor depresyona mi girdim ne

Tek kelime ile mukkkkkeeeeeeelllllsinnnnnnsoluksuz okudum yazdigini sifir hata

Tamam canım mutlaka bildiricem

Ay ben olsam bidaha yapardım.insallah kuruma falan değildir canım.sen hamilesin inşallah
Nanayi sinirlndrmiyim simdi
N Nana Ana
Zannetmiom oldgunu canisi. Olaydi iice belirginlesirdi. Gerci gec de yumurtlamis olabilirim. Tek care adeti beklemek. Bugun regl agrim basladi

Bende ayni sen gibi cnm ilk 5 yil tupbebek denedim 2 kez olmadi oncesinde kendiliginden 2 kaybim vardi sonra kizim oldu saglikla kizim 9 aylikken hamile oldugumj öğrendim mucize gibiydi bukadar erken beklemiyodum ama 23 haftalik doğdu malesef vefat etti 8 9 ay öncede kimyasal oldu bakalım bekliyorum
8 yillik evliyim evliliğim boyunca bunun imtihanı oldu her ay kafaya taka taka iste bizlerde stres oluyoruz
Benim hep sebepsiz dediler genetik tahliller yaptırdım en son oda temiz hiç sorun bulunamadı nasipten ote olmuyo malesef
2 tupbebek bile negatif ama kendiliğinden 5 gebwligim var artık dr görmek istemiyorum kadindogum üzerine cidden

Benimde bu ay olmazsa bir aklım diyor kpss çalış hiçte onemseme bir aklım da devam et boyle topiklerde gun beklemeye. Ama kpss kesin çalışacagım artık yeter evlendik onda da bişey yokmuş oturup koca yolu gözluoz. Hevesimi aldım şimdi tekrar çalışma hayatı istiyorum inşallah nasip olur..

Ben korunmayı bırakalı 16.ay olacak benim pek şaşmadı canım. Hep 33-35 arası ama yumurtlama ne zaman oluyordu bilmiyorum. Yeni iki ay oldu ovu testi yapalı. Telefon uygulamasına göre 3 4 gün kalıyor yumurtlamaya ama test de daha erken belki şimdiye kadar yumurtlamayı kaçırmışımdır

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…