Senin bu dediklerin actigin bu topik sayedinde bu ay icime bi umut kapladi ♥onceki aylar boyle degildim hoc nasil olsa kirmizilari görcem hep diye dusunuyordum ki goruyordym da mubarek hic sasmadan ayni gunumde de oluyordum ama bu ay farkli sanki icimde bi kiprti var ♥ olsa da olmasa sa iyi ki varsıiiiinnn
Bu saatten sonra vazgecmem artik ya olmuyor çünkü olsaydo bu zamana kadar olurduYani artık tedaviye başlarlar umarım sen vazgeçme
Aynen ayni duyguları ben de yaşıyorumBende her ay gününde sabit görürüm kırmızıları hic sasmaz. Ve istemsiz üzülürüm. Belki yine kırmızıları görsem yine icimde bazı parcalar kopacak. Ama en azından diyorum hic bu kadar rahat atlatmamıstım süreci... rahat ve huzurlu ve hafif....
olursa olur olmazsa olmaz modundaydım ay basından beri❤
Hepsi bu topik sayesinde.
Hepsi sizin sayenizde.
İyiki göndermek istedigim enerjiyi almıssınız❤
Sende❤, diger ciceklerimdee❤
İyiki varsınız ❤
Tanımadan sevdiklerim benim
Canım benim sen o genel kontrol icin kanı vermeseydin ve betayı 14 küsür görmeseydik inan bukadar cok yıpranmazdın. Demekki Allah katında yasayıp görmen gerekiyormus bu duygularıda yavrucum üzülme diyorum ama üzülecegini adım gibi biliyorum. Malesefki elimizden geleni yapıyoruz ve olmuyor. Telasını anlıyorum. Tüp bebegide öneriyorum vakit kaybetmek istemiyorsan ve psikolojik acıdan hazırsan hemen baslayın esinin uyum gösterecegine inanıyorumEşime daha fikrimi söylemedim ama oda kabul eder zaten kuzucum bi onuda okuyum hemen tüp bebeğe başlamazlar zaten bu ay adet olunca hemen görüşmeye gitcem Eminim tahlil felan derken önümüzdeki ay başlarlar inşallah 2 yıldır bir kez olsun göz yaşı dökmedim hatta bebeği sorun edenlere kızardım Rabbim verir zaten neden kendilerini üzerler ki derdim şimdi anlıyorum hiç birşeyi kafama takmazdım bugün bi kendime gelemedim neden bu kadar kendimi üzüyorum diye kendime ayrıca kızıyorumJeli araştırcam kuzucum sağol desteğin için
Ya nasıl tarihe karıştı sen bir daha test alıp yaptın mı?Canisı adet olursam diye simdiden aliorm yoksa randevular doluyor. Bide bnm silik cizgi tarihe karistio yuzden o umud da gitti. Biz hic muayene olmadik. Varsa bastan ciksin diye gidelm dedim
Eskiden kendime olmadık belirtiler yaratır nefes almadan onlara kitlenirdim gözümü actıgım andan kapadıgım ana kadar. Aralıksız fit. Ama bu ay ara ara belirtiyse bi gözümün ucuyla baktım sadece hayırlısı dedim gectim amaan diyip sayfaları kapatabildim. Kafa olarak gercekten rahattım. Simdiyse heyecanlanıyorum bat gününe gitmek istemiyorum tersi istikamete topuklarım bitaraflarıma vura vura kacmak istiyorumAynen ayni duyguları ben de yaşıyorum ♥♥♥
Afferin sana eylemcimKizlaaar nabersiniz bakalimmmyazamadim kac gündür iş yerinde canimi cikardilar benimm adetim yarin biter yeniii umutlaaarrrr haftayada tatile cikiyoruzz hic kafama takmicam bu ay sadece keyfime bakcaaam geeebeeyiiizzzz gebeeeyyiiizzz gebeeeeyiiiiizzzzzz
evet canım benziyor gerçekten bende kızıma 4 yıllık hasretten sonra kavuştum 10 haftalık düşüğüm oldu onun dışında hep istedik hiç korunma olmadi bide canım hiç sanmıyorum aynı marka baktım aynı şekilde çıkmış normalde bende çıkmadığı için üzülmüyorum bazen sonradan çıkan sillikleride takmıyorum umutlanmiyorum ama bu hemen 2 3 dk içinde cıktı çok çok hafif görünüyor ne biliyim ondan umutlandım ilk defa bukadar cabuk cıktı kesin bişey var erken diye kendimi kandırıp havalara uçtum gerçekten çok kötü oldum sabahtan beri evde hiç bir iş yapmamışım bütün gün uzanmışım dışarıya çıkmışım yani içimden hiç bişey gelmiyor depresyona mi girdim neEvet cnm benimde 2. ins bende ilk kizimi 5.yılda aldım birçok düşük erken doğum vs yaptım buyizden benzettim hikayemi seninle
Ve ek olarak belli olmazki kuzum onda da öyle oldu diye senin testinde de aynısı olacak diye bisey yok
Ama seni yipratiyosa test yapma
Beni çok etkilemiyo mesela üzülmüyorum o anin heyecanini yasamak istiyorum okadar
Yok yapmdim. Adeti beklicem. O cizgi cok cok zzor gorunuyor. Kuruma cizgisiydi buyuk ihtimlle. Beklicm malesefYa nasıl tarihe karıştı sen bir daha test alıp yaptın mı?
Tek kelime ile mukkkkkeeeeeeelllllsinnnnnnEskiden kendime olmadık belirtiler yaratır nefes almadan onlara kitlenirdim gözümü actıgım andan kapadıgım ana kadar. Aralıksız fit. Ama bu ay ara ara belirtiyse bi gözümün ucuyla baktım sadece hayırlısı dedim gectim amaan diyip sayfaları kapatabildim. Kafa olarak gercekten rahattım. Simdiyse heyecanlanıyorum bat gününe gitmek istemiyorum tersi istikamete topuklarım bitaraflarıma vura vura kacmak istiyorum
Hazırmıyım bilmiyorum degisik bir karmasa
Sanırım insanın bebek istemesi haricinde birazda oturup gercekten etraflıca düsünmesi gerekiyormusbedenini ruhunu gelecegini... hep emin konusurdum olsun bakarım Allahın izniyle büyür, suan resmen bir korkuyorum vazgecmek üzereyim sanki ama kopamıyorumda gibi hemen gelecekmis gibi sanki
Hayırlara cıksın ya bu ayda olmazsa gercekten ara verebilirim ben canım Allah ne zaman isterse o zaman oluyor zaten ona havale edip yasarım ohmiss
Kiste döndüyse yum catlamamıs oluyor canım yaa
Tamam canım mutlaka bildiricemC Caghla_29 canım kan testinden sonra sonucunu bildir bana mutlaka insallah o ikinci cizgin gercekten bebegin isaretidir
Ve batları gecen arkadaslar varmı aramızda ? Gecipte haber vermeyenler?
Güncelleme yapmam icin bilgi vermeniz sart.
Ve batı 19 -20 olan arkadaslarım lütfen telas etmeyin hepimiz ayın 20sine kadar sabredelim ve toplu gebelik haberi verelim gebe olanlar henüz olmamıslara umut olsun bu topikte insallah ❤
Gör rabbim gör
Duy rabbim duy
Gönlümüzden gecenleri....
Ay ben olsam bidaha yapardım.insallah kuruma falan değildir canım.sen hamilesin inşallahYok yapmdim. Adeti beklicem. O cizgi cok cok zzor gorunuyor. Kuruma cizgisiydi buyuk ihtimlle. Beklicm malesef
Bende ayni sen gibi cnm ilk 5 yil tupbebek denedim 2 kez olmadi oncesinde kendiliginden 2 kaybim vardi sonra kizim oldu saglikla kizim 9 aylikken hamile oldugumj öğrendim mucize gibiydi bukadar erken beklemiyodum ama 23 haftalik doğdu malesef vefat etti 8 9 ay öncede kimyasal oldu bakalım bekliyorumevet canım benziyor gerçekten bende kızıma 4 yıllık hasretten sonra kavuştum 10 haftalık düşüğüm oldu onun dışında hep istedik hiç korunma olmadi bide canım hiç sanmıyorum aynı marka baktım aynı şekilde çıkmış normalde bende çıkmadığı için üzülmüyorum bazen sonradan çıkan sillikleride takmıyorum umutlanmiyorum ama bu hemen 2 3 dk içinde cıktı çok çok hafif görünüyor ne biliyim ondan umutlandım ilk defa bukadar cabuk cıktı kesin bişey var erken diye kendimi kandırıp havalara uçtum gerçekten çok kötü oldum sabahtan beri evde hiç bir iş yapmamışım bütün gün uzanmışım dışarıya çıkmışım yani içimden hiç bişey gelmiyor depresyona mi girdim ne
O senin mükemmelligin böcegimmTek kelime ile mukkkkkeeeeeeelllllsinnnnnn♥♥soluksuz okudum yazdigini sifir hata ♥
Hayırlısınolsun kuzum Eylüldede beraberizEvet canim kist olmuslar ama progestron 25.80 niye cikti anlamadim . Artik önümüzdeki aylara.bu ayda kismet degilmis
Ben korunmayı bırakalı 16.ay olacak benim pek şaşmadı canım. Hep 33-35 arası ama yumurtlama ne zaman oluyordu bilmiyorum. Yeni iki ay oldu ovu testi yapalı. Telefon uygulamasına göre 3 4 gün kalıyor yumurtlamaya ama test de daha erken belki şimdiye kadar yumurtlamayı kaçırmışımdırCanım korunmayı bırakınca hormonlar dengesizleşiyor sen 23 ünde test yap eğer silik çıkarsa kan ver yok eğer negatif çıkarsa umutsuzlanma kendi batını bekle gecikince test yap tekrar benm fikrim çünkü ben korunmadığım ilk ay beş gün gecikmiştim mesela ama gebelikte yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?