Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Slm kizlat hayirli günler benim 8agustostaki ultrasonumda (reglinin 12.günü) 3 yumurtam vardi 13 21 20mm civari.tabi 1 2 tanede minik yumurtam vardi .ogün catlatma ignesi oldum. Ayin 10 unda tekrar kontrole gittim doktorbu sefer 15 23 18mm yumurtan var dedi yani çatlamamis .ogün 2.catlatma ignemi oldum.bugun yani reglinin 20.günü kontrole gittim. 36mm 32mm 30mm lik nurtopu gibi kistlerim olmus. Birde progestron testi yapti 25.80cikti. Ya bilen varsa yardimci olsun ben yumurtladimmi yumurtlamadimmi.

Selam kızlar valla biliyorum çok sabırsızım aslında batırma daha 6 gün var ama sabah dayanamayıp test yaptım hayali bir çizgi çıktı sanki bide ovulasyon testi yaptım oda tekrar koyulaşmaya başladı ama sabah biraz kahve rengi akıntım oldu ve kasıklarım adet olucakmışım gibi ağrıyor off belirsizlik ne zor şey ya siz de hayalet çizgi görüyor musunuz?

Ayyy kizlaaar bugun ruyamda cocugumu emziriodum ve sol gogsumden nasil sut fiskiriodu anlatamam sok olmustum. Elimle bastriodum ama yine de geliodu. Cok gerckciydi. Erkkti sanki bebegim. Cok guzldiii Allhm nolur gerck olsn yaa
Bende yaşamıştım o hissi oyle güzeldiki o an. Emziriyordum erkek bebekti bembeyaz sarı. Ama olmadı tabi hayırlara çıksın canım. Cok kafama taktığım dönemlerde hep boyle rüyalar görürdüm

Bende yaşamıştım o hissi oyle güzeldiki o an. Emziriyordum erkek bebekti bembeyaz sarı. Ama olmadı tabi hayırlara çıksın canım. Cok kafama taktığım dönemlerde hep boyle rüyalar görürdüm
Bnmki de bilinc altimda var diye zaten biliorm hayrlisii

Yumurtladın ama çatlamadı aynı durumu mayıs ayında yaşadım.

İki gün daha bekliym kanama olmazsa veriym diyorum cnm. Her an gelicek gbi hissedyorum ama gelen tek şey akıntı
Daha geçmedi mi adetin cnm? Benim de geçen ay inanılmaz akıntım bel ağrım ara ara giren karnıma kramplar olmuştu hatta 4 gün de adetim gecikti ama foss çıktı haklısın en güzeli adet gününü bekleyip test yaptırmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…