InsalllaaahhhhhhCumanin hürmetine hayırlı evlatlar nasip eylesin rabbim ins cümle isteyene arkadaşlar
Bu yolda beklemek cok zor aynı zamanda sabirda versin rabbim ins
Emzirmek cidden çok etkili oluyo aynı gerçek gibi bende görmüştüm 3 5 gün etkisinden cikamamistim ins bu ay güzel haber alırsın cnmBen deee
insllh cnmEmzirmek cidden çok etkili oluyo aynı gerçek gibi bende görmüştüm 3 5 gün etkisinden cikamamistim ins bu ay güzel haber alırsın cnm
EveeetBu kadae guzel bi ruya olamaz ya
Insan ruyada bile olsa uyanmak istemez ya sen bahsesince aklima geldiEveeetgercgini dusunemiorm
Insallllllllllllaaaahhhhhhhhhhhhh@fatmaKTL L Loriklorik Kizlar ins en yakın zamanda böyle kulağınıza alırsınız minnoslari mis kokululariii
Bnmki de oylydiiiInsan ruyada bile olsa uyanmak istemez ya sen bahsesince aklima geldi ♥♥toparlak tombik bi kiz cocugu cok guzel bişeydi hatta ona bakarakdiyordum ki agzi burnu ne kadar guzel masallah Allahim diyordum . Ruyada
Amin amin amin@fatmaKTL L Loriklorik Kizlar ins en yakın zamanda böyle kulağınıza alırsınız minnoslari mis kokululariii
Emzirmek yoktu bilincaltinda o yuzden ruyada afalladinBnmki de oylydiiibeyaz tenli siyah sacliii zeytin gozluu tombalak. Ama acemiydim emzirmede bugun
Tillilililililiilili🎗 ♥6K OLLMMMUUUUUUUSSSUUUUUZZZZZ
KKIIIIIZZZZZZZLLLLAAALALAAALALAALALALALALALALRRRRRR♥🎗
Ahahahhah olabilir. Zaten memitolar ne bicim sismisti.Emzirmek yoktu bilincaltinda o yuzden ruyada afalladin
Bak yine oynayasim geldiiiLorke lorrrkkeeee loorrkkkeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?