Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yaaa ama aa nasillll yaaaaa allahimmmm sağlıkla olsun bu sefer
Ilk belirtisiz hamisimz sensin. Kendini yokla bi illa ki bisyler vardr belirti olrk
Valla daha bugün rahimde kasilmalar oldu biraz .1 2 gün önce de 2 3 kere şiddetli bir batma gibi bir şey hissettim rahimde.ama devamlı olan bir şey değil .1 kere oldu geçti.Ama valla göğüsler bile sismediki.cok saskinim.hic beklemiyordum.adete de var daha.allahim inşallah bu sefer sağlıkla olur

Cok silik insallah vardır kan testi yaptır bence yarın sen canım
Evet canım kan testi yaptırıp 2 günde takip edeyim bu sefer.hcg düzenli artıyor mu acaba.En azından en başından bilirim.Gecen sefer 74 te kalıp kimyasal olmuştu.Ama bütün belirtiler vardı o zaman.anlamadim ben bu işi.bakalim hayırlısı

Amin insllh. Bole sorunsuz gecsin. Ciddi ciddi belirtisiz hamissin

Dogru diyon cok etkiliyor stres

Kızlar merhaba bugün test yaptım silik çıktı. Bat yarın . Fotoğrafını cekicem ama sistemde sorun var yüklenmedi. Ne diyorsunuuuzzz. Normal test silik çıktı. Erken gebelik de aldım Onuda yapıcam bir kaç saat sonra

mobil hesaptan mi yuklemye calisiosn
Googleden girip yuklmeyi de e

Amin insllh. Bole sorunsuz gecsin. Ciddi ciddi belirtisiz hamissin
Ya aynen hic bir belirti olmadı akıntı hiç yok.daha oncekilerde bütün belirtiler devamlı olmuştu.bu yüzden bu sefer olmadi dedim.obur ayin yumurtlama günlerini falan isaretledim telde.Ay yine de çok umitlenmicem ben de.hayirlisi ise olsun ins.

Bende şuanda kendi kendime ümitlenmicem dedim ama içten içe ümitlenir oldum:) ne akıntı var ne gögüste kasıkta ağrı, hiçbirşey yok bu ay bende

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…