Gerisi heyecandirÇok mantıklı ev candır
Evet canım insallah vardır bebiste haberimiz yoktur ve tüp bebegede gerek kalmaz insallaah21 Sabahı yaparım zaten varsa çıkar ama hiç umudum yok çünkü belirtinin b si olmadı bu ay bana :)
tüp olucak oda nasıl olucak oda olmazsa ne olur kafamda deli sorular hayırlısı olsun canım
Canisi bu bel agrisi sende nasildi. Regl gibi miydi yoksa usutmus gibi miydiHepinize cok cok tesekkur ederim kizlar.Allah sizlere de nasip etsin een kisa zamanda insallah.
Insallah saglikla devam eder
Tek tek alinti yapamadim arkadaslar,
Derya hangi gunleri degerlendirdigimi ve belirtilerimi sormustu:
Yumurtlamadan 3gun oncesi 1 gun oncesi ve 1 gun sonrasi oldu iliski.
En bariz belirti;gogus hassasiyetimdi. Ara ara kasik batmasi ve hafif bel agrisi da yasadim
Ben yakaladım seni dün geceGerisi heyecandirkimse de yok burda istedgim kadr uyuyom geziom oh
Aminn amin inşallah hamileyizdir. ne diyeyim :)Evet canım insallah vardır bebiste haberimiz yoktur ve tüp bebegede gerek kalmaz insallaah
Herkeste belirti olacak diye bir kaide yok sonuctabak bende regl belirtileri basladı bile dün cikolata kkrizleri bugün burnumda patlayan sivilce yarından sonra regl olurum heralde
Hayırlısı neyse o olsun analı babalı olsun biriki ay gec olsun yeterki saglıklarımızda yerinde olsun cokcok amiiinAminn amin inşallah hamileyizdir. ne diyeyim :)
Asil burda bekliorm canisi. Oraya sadece daha cok kisiye ulasmak icin actm. Acaba baskalri ne belirti yasio diyee. Yoksa full burdayim goruosn yaniBen yakaladım seni dün gece
Farklı topik acmıssın gebeligi orada bekliyomussun askolsun.
PekiAsil burda bekliorm canisi. Oraya sadece daha cok kisiye ulasmak icin actm. Acaba baskalri ne belirti yasio diyee. Yoksa full burdayim goruosn yani
sabah ilk idrarla yap bide.bence olmasa cikmazdiCok zor gorunen bisy vardi ama ona guvenmiorm pembe cikmayana kadr
canim dışardaydim.simdi girdik eve misafir evinde yapacağım birazdan.tek çizgi görmek icinYaptinmi canim test
Resim kıız resimmkizlar cok kötü oldum allahım nasil yaaaa belorti yoktu kizlaaaaaaaaaaaaarrrrr
Oyyy benm hamişim bana trip de atarmiiiis
Hamis misiiiiiiiinnnkizlar cok kötü oldum allahım nasil yaaaa belorti yoktu kizlaaaaaaaaaaaaarrrrr
Anaaaaamm at fotoyuuukizlarr elim ayağım titriyor çizgi çıktı 2.
Burada kimse kalmadı diye dün gece oraya gectiniz gördümkiOyyy benm hamişim bana trip de atarmiiiis kiz valla burdaym ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?