Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben pek anlayamiyorum canim ya ilk defa yapicam ovulasyon testini bu ay daha önce denemedim geçen ay da baya yoğun ilişki oldu bıktırdı beni o yuzden bu ay gereken zamanda olsun diyorum
Anladım canım sen bilirsin ozaman hayırlısı olsun simdiden

Ayyy sen bole dedin de aklima ne geldi. Dun ve oncesi gun acaip sicak basmalarim oldu terledim resmen. Kacirdim mi acaba ama ondan onceki gunlerde de afedersn bi istek geldi kocayi kaldrdim sirf o is icin noldu bana hic bilmiorm. Ovu yapsydim bilirdim

Ateş basması yum dan sonra döllenme olduysa da oluyormus yani vücut isisi yukseliyormus dollenmeden sonra da öyle devam ediyor

Olabilir canım erken yum gec yum oluyo sonucta hersey olabilir ben ovü testi yapmiyorum takvimime göre hareket ediyorum yinede aynı belirtiler denk geliyor aynı tarihlere. Gerci bu yum sonrası günlerde bende sürekli ates basması oldu hic gitmedi diyebilirim hala yanıyorum büyük ihtimal sıcaklardan kaynaklı kesinlikle gebelik degildir sanmıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…