Anladım canım sen bilirsin ozaman hayırlısı olsun simdidenBen pek anlayamiyorum canim ya ilk defa yapicam ovulasyon testini bu ay daha önce denemedim geçen ay da baya yoğun ilişki oldu bıktırdı beni o yuzden bu ay gereken zamanda olsun diyorum
Sağol canım inşallah ❤❤Anladım canım sen bilirsin ozaman hayırlısı olsun simdiden
Ayyy sen bole dedin de aklima ne geldi. Dun ve oncesi gun acaip sicak basmalarim oldu terledim resmen. Kacirdim mi acabaCanım kendini dinlersen dikkat edersen anlarsın aslında yum günleri iki gün üst üste kıvamlı akıntı geliyor afedersin fıskırırmıs gibi geliyor normal akıntı gibi degil. Her zaman olmuyo bende ama bazen kasık agrısıyla bile hissedebiliyorum. Birde ates basıyo vücudunu. Birde birlikte olmak istiyorsun dürtü geliyo insana
Ovü yoruyorsa bu ay kendini dinlemeye calıs istersen zaten dis tedaviside olacaksın bu ayda böyle dene bakalım
Sac tava varsa etin de varsa sac tava yap cok guzl oluo . Canim cekti aksama yapayimAkşama yemek de yok ya ne yapsam onu dusunuyorum
Ateş basması yum dan sonra döllenme olduysa da oluyormus yani vücut isisi yukseliyormus dollenmeden sonra da öyle devam ediyorAyyy sen bole dedin de aklima ne geldi. Dun ve oncesi gun acaip sicak basmalarim oldu terledim resmen. Kacirdim mi acabaama ondan onceki gunlerde de afedersn bi istek geldi kocayi kaldrdim sirf o is icin noldu bana hic bilmiorm. Ovu yapsydim bilirdim
Valla iyi fkir hem basit öyle yapyim bende sağol canımSac tava varsa etin de varsa sac tava yap cok guzl oluo . Canim cekti aksama yapayim
Bilemedim kiiAteş basması yum dan sonra döllenme olduysa da oluyormus yani vücut isisi yukseliyormus dollenmeden sonra da öyle devam ediyor
Rica ederm cnm. Yanina cacigini yada corba yap bide ezme salata yesillik. Oh mis bitti gittiValla iyi fkir hem basit öyle yapyim bende sağol canım
Ay ne güzell anlattın ya eline sağlıkRica ederm cnm. Yanina cacigini yada corba yap bide ezme salata yesillik. Oh mis bitti gitti
Ben yemeyi severimAy ne güzell anlattın ya eline sağlık
Olabilir canım erken yum gec yum oluyo sonucta hersey olabilir ben ovü testi yapmiyorum takvimime göre hareket ediyorum yinede aynı belirtiler denk geliyor aynı tarihlere. Gerci bu yum sonrası günlerde bende sürekli ates basması oldu hic gitmedi diyebilirim hala yanıyorumAyyy sen bole dedin de aklima ne geldi. Dun ve oncesi gun acaip sicak basmalarim oldu terledim resmen. Kacirdim mi acabaama ondan onceki gunlerde de afedersn bi istek geldi kocayi kaldrdim sirf o is icin noldu bana hic bilmiorm. Ovu yapsydim bilirdim
hayırlısı olsun canım bat nezaman ?Kizlar gorumcemin israriyla test yaptim malesef negatif Eki Görüntüle 2298588
20 agustoshayırlısı olsun canım bat nezaman ?
Saka yapiosunAteş basması yum dan sonra döllenme olduysa da oluyormus yani vücut isisi yukseliyormus dollenmeden sonra da öyle devam ediyor
Canım gebesinnnnmm amaaaaa ay cok mutlu oldum hadi gözünayın bebegim yaaaaKizlaarrr
acaba erken mi yaptın bilemedim ki20 agustos
Acaba mı resmen erken davranmısacaba erken mi yaptın bilemedim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?