Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsallah yavrucumAz kalmis sanada gülüm hadi hayirlisi ins
Evet yav cıkanlarda yazmadı herhaldeSanki bu ay pek hamid cikmadi
Çıkar inşallah dur bakalim daha ay bitmedi Allah büyükSanki bu ay pek hamid cikmadi
Daha varmış cnm 23 24 ünde yapabilirsinArkadaşlar merhaba, bana ennn erken gebelik testi yapabileceğim tarih lazım zira işime bile odaklanamıyorum en ama en erken kan tahlili de olur idrar da Bat 27Ağustos teşekkürler
Ben hep çatlatma iğnesinin 16. günü adet oldumKızlar otrivelleden sonra 14. Gün adet kanaması olur diyolar benim 14. Gün adet olmadm henüz acaba kaçıncı günde adet oldunz iğne den sonra? Yaptıranınız varmıı
galiba yaaaEvet yav cıkanlarda yazmadı herhalde
Dogurunca yazarlar kesin nazardan korktularsagaliba yaaa
Keşke yazsalardi
Ben de evde kala kala alistm calisasim gelmio artkYok kuzucum aynı
İşimiz olmadığından işte canım Allah’ıma büyük konuşmayım ama çalışmak hiç istemem çalışmadımda evimde çalışıyorum yeter
Evet ya bi akrabamın çikolota kisti vardı bekar diye ameliyat olamadı evlendi hamile kaldı hayırlı olsun diye aradım amaan kaza oldu Allah isteyene versin diyor hasbam
Belkide unuttular gülüm yaa bellideolmazDogurunca yazarlar kesin nazardan korktularsa
Neden cnmBugün gidip ovulasyon testi alicam internetten sipariş veremedim eczaneden aliyim diyorum sonra baslayim yapmaya da bir heyecansizim niyeyse
Ah keske heyecandan unutmus olsalar affederiz ozamanBelkide unuttular gülüm yaa bellideolmaz
Bilmiyorum ki canim ya yorucu bir süreç oluyor bir ay çalışıyorsun oldu mu olmadı mi o psikolojisi falan ondan heralde yapicam ama yine de ne zaman yumurtluyorum bilmek istiyorumNeden cnm
Ben büyük bi hevesle başlamıştım valla sonu iyi olmadi
Biryere falan gitmeyeceksen yap derim
Canım kendini dinlersen dikkat edersen anlarsın aslında yum günleri iki gün üst üste kıvamlı akıntı geliyor afedersin fıskırırmıs gibi geliyor normal akıntı gibi degil. Her zaman olmuyo bende ama bazen kasık agrısıyla bile hissedebiliyorum. Birde ates basıyo vücudunu. Birde birlikte olmak istiyorsun dürtü geliyo insanaBilmiyorum ki canim ya yorucu bir süreç oluyor bir ay çalışıyorsun oldu mu olmadı mi o psikolojisi falan ondan heralde yapicam ama yine de ne zaman yumurtluyorum bilmek istiyorum
Evet ama galiba benm de TIRTSanada az kalmis cnm yaaa
Ben pek anlayamiyorum canim ya ilk defa yapicam ovulasyon testini bu ay daha önce denemedim geçen ay da baya yoğun ilişki oldu bıktırdı beni o yuzden bu ay gereken zamanda olsun diyorumCanım kendini dinlersen dikkat edersen anlarsın aslında yum günleri iki gün üst üste kıvamlı akıntı geliyor afedersin fıskırırmıs gibi geliyor normal akıntı gibi degil. Her zaman olmuyo bende ama bazen kasık agrısıyla bile hissedebiliyorum. Birde ates basıyo vücudunu. Birde birlikte olmak istiyorsun dürtü geliyo insana
Ovü yoruyorsa bu ay kendini dinlemeye calıs istersen zaten dis tedaviside olacaksın bu ayda böyle dene bakalım
Dur bakalim bir ya aaaaaa daha var bata ❤Evet ama galiba benm de TIRT