- 22 Mart 2019
- 5.279
- 11.810
- 248
- 26
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabredebilir miyim bilmiyorumBatını bekle canım testte bat gecmeden acele etme![]()
Yapsan ne olacak kendi kendine yumurtayı dölleyemeyecegine göre
Hayattaki sansın yav![]()
Edersin edersin bak ben nasıl sabrediyorumSabredebilir miyim bilmiyorum![]()
Hadi kıyamadım yap bari kacında yum not alırsıngünlerce iki çizgiyi göreyim diye yaptım olmayınca is inada bindi gibi oldu en azindan yumurtluyomuyum onu öğrenmek istemistim
Senin ne zamandı bat canım Bi de belirtin var mıEdersin edersin bak ben nasıl sabrediyorum![]()
Birazdan dışarı çıkacağım alırım bir test daha.Bence tekrar test yap canım üzerindende yeterince gecmis varsa birsey cıkar yoksada stresten geciktigini anlarsın insallah vardır canım![]()
Hoş geldin canımgünlerce iki çizgiyi göreyim diye yaptım olmayınca is inada bindi gibi oldu en azindan yumurtluyomuyum onu öğrenmek istemistim
20sinde yada 19unda olabilir batımSenin ne zamandı bat canım Bi de belirtin var mı
13unde 1 gece kaldı cnm ama sanki bugün yumurtlama günü öyle hissediyorumHoş geldin canımkısmet artık ya kötü olmuş bir gün bari kalsaydı yanınızda eşin belki bir şans olurdu
Hadi cift cizgiyle dön bakalımBirazdan dışarı çıkacağım alırım bir test daha.
Az kalmis sanada gülüm hadi hayirlisi ins20sinde yada 19unda olabilir batım
Ara ara kasıklarda adet gibi sancılar oluyo canım. Harici degisik seyler yasadım ama tekrarlamadı. Tek belirtiyse bu geniz problemi yasadım üsütmüsüm gibi hala gecmedi 1hafta sürdü![]()
Geçmiş olsun canım inşallah bebişten kaynaklıdır bağışıklık düşüyormuş ya hamile kalınca belki ondandır20sinde yada 19unda olabilir batım
Ara ara kasıklarda adet gibi sancılar oluyo canım. Harici degisik seyler yasadım ama tekrarlamadı. Tek belirtiyse bu geniz problemi yasadım üsütmüsüm gibi hala gecmedi 1hafta sürdü![]()
Cok tskkr ederm ama zanntmiorm ya hamile oldgumu. Genelde regl agrisi gibi yasiolr ama ben hic yasamadimCanim çok teşekkürler.Cok güzel bu yaşadıkların gebelik belirtileri zaten.Aynilarini yaşadığım için biliyorum.Hadi hayırlısı.Cok güzel bir hamilelik gecirirsin inşallah bebeğini saglikla al kucağına![]()
Sende sürekli akimdaydin inanki adet gormussun okudumHoş geldin canımkısmet artık ya kötü olmuş bir gün bari kalsaydı yanınızda eşin belki bir şans olurdu
Sanada az kalmis cnm yaaaCok tskkr ederm ama zanntmiorm ya hamile oldgumu. Genelde regl agrisi gibi yasiolr ama ben hic yasamadim
Hissetmiorm da hamis gibi
Olsun kız bazen diyorlar ya tek ilişkiyle hamile kaldım diye olabiliyor yani bizim geçen ay halimiz kalmamıştı ama olmadı bak13unde 1 gece kaldı cnm ama sanki bugün yumurtlama günü öyle hissediyorum
Aynen canım bakalim nasip kısmet çok sağolSende sürekli akimdaydin inanki adet gormussun okudum
Hyirlisi olsun cnm vakti var demekki