• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Senin ne zamandı bat canım Bi de belirtin var mı
20sinde yada 19unda olabilir batım
Ara ara kasıklarda adet gibi sancılar oluyo canım. Harici degisik seyler yasadım ama tekrarlamadı. Tek belirtiyse bu geniz problemi yasadım üsütmüsüm gibi hala gecmedi 1hafta sürdü 😪

Ara ara kasıklarda adet gibi sancılar oluyo canım. Harici degisik seyler yasadım ama tekrarlamadı. Tek belirtiyse bu geniz problemi yasadım üsütmüsüm gibi hala gecmedi 1hafta sürdü 😪
Az kalmis sanada gülüm hadi hayirlisi ins

Geçmiş olsun canım inşallah bebişten kaynaklıdır bağışıklık düşüyormuş ya hamile kalınca belki ondandır

Canim çok teşekkürler.Cok güzel bu yaşadıkların gebelik belirtileri zaten.Aynilarini yaşadığım için biliyorum.Hadi hayırlısı.Cok güzel bir hamilelik gecirirsin inşallah bebeğini saglikla al kucağına💖
Cok tskkr ederm ama zanntmiorm ya hamile oldgumu. Genelde regl agrisi gibi yasiolr ama ben hic yasamadim
Hissetmiorm da hamis gibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back