• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Doğuruncada 5 dkka bakmazlar.. laf olsun ya ben kendimi eve kapattım gitmiyorum evde Huzur buluyorum bir akrabam var sadece onunla mutlu oluyorum eşimde çok şey şükür anlayışlıda hassas davranıyor rahatsız olduğum akrabalarına gitmek istemediğimde anlayışla karşılıyor yani 2 yılın sonunda geldiğim seviye 😂😂 yapın ne bekliyosunuz lafı çileden çıkardı çıkarıyor beni zaten 😂😂 hamile kaldığımda kimseye söylemeyi düşünmüyorum sende söyleme ne ispatlıcam onların lafıyla bebek yapmıyoruzya
En kötüsüde istemeyenlerin evlendigi gibi hamile kalması isteyenlerinde senelerce olmaması. Allah büyük🙏

Canım benim etkilenmiyorum derken bile etkilendigini söylüyorsun ki bu senin icin dogal bir durum. İnsanları kendinden soyutla gerekirse kimseyle görüsme isinde bilincinde Allahın verdigi hayırlarda olsun ona bırak o ol der ve olur🤲
Cok sık gorusmuorz zaten de hic konusmasam esimle aram kotu olur. Zaten pek haz etmiorm. Bu ay da olmazsa gelecek aylrda kafam belirtiler yonunden daha rahat olcak. Rabbim hayrlsiini versn .her sey onun elinde zaten. Cok sukur inancimz olmazsa dYanamazdik zaten.

Valla Bi takvim indirdim döngüm 28 günde bir o şekilde çıkıyor genelde de tutar ama bilmiyorum ki canım
Yanlis cnm o zmn. O takvimleri bosver sen. Kendi telindeki takvimi kullan oraya isaretle gunlerini kendin hesapla.ben hep ole yapiorm. Gecmise donup hesaplama yapiorm boylece. Senn daha var 15i deil bat

Kiz solemeyi unuttum ha. Senin mi bence gerck soguk alginligi. Gebelik belirtisi olurmus burun akintisi falan. Ama sen agir geciriosn galiba. O yizden klima etkilemis seni. Nane limon yap bide fisfis al. Majezigin bi fisfisi var bogaza sıkılio cok ii gelir. Fotosunu atim sana
İlk günlere nazaran biraz daha rahatım ama hala bir bogazımda dügüm burnumda dügüm var sökemiyorum gibi agız icin fısfısta kullanıyorum canım sagol yinede tsk ederim🥰 beni sasırtan bu kadar uzun sürmesi klimada olsa iki güne toparlardım ona hayret ediyorum 🤨

Valla Bi takvim indirdim döngüm 28 günde bir o şekilde çıkıyor genelde de tutar ama bilmiyorum ki canım ailede
Yanlis cnm o zmn. O takvimleri bosver sen. Kendi telindeki takvimi kullan oraya isaretle gunlerini kendin hesapla.ben hep ole yapiorm. Gecmise donup hesaplama yapiorm boylece. Senn daha var 15i deil bat
Peki bu 12sinden bugüne kadar olan lekelenmeler neyin nesidir bilgin var mı canım

Bende başta eşimin üstüne attım olmadı istemiyo ayağı yaptım olmadı sonunda açıkladık deniyoruz olmuyo falan diye üzmemek için artık hiç konusu açılmıyo gerçi izne gitmedik daha gidince sorular başlar sanırım ama en azından telde bunaltmalar bitti şükür böylesi bizim için de iyi oldu her ay düşünmekten kendimi yiyodum
Valla simdilik kendimi kurtarmak icin ona attim sucu . Bana laf atmasinlar yoksa tartisirm diye korktum. Adimı kısira falan cikartmasjnlr diye

İlk günlere nazaran biraz daha rahatım ama hala bir bogazımda dügüm burnumda dügüm var sökemiyorum gibi agız icin fısfısta kullanıyorum canım sagol yinede tsk ederim🥰 beni sasırtan bu kadar uzun sürmesi klimada olsa iki güne toparlardım ona hayret ediyorum 🤨
Klima hep bole hastalik yapio zaten. Bunyen zayflamis demk ki. Vitamin depola

Kızlar merhaba.

Yarın test alacağım ama beklemeli miyim biraz daha bilmiyorum.

Bu bizim ilk denememiz.

Ovülasyon tarihinde orta hamile kalma tarihinde gerçekleşti

Sat: 24.07.2019

Bat : 15.08.2019 yani bugün.

Sormak istediğim ise şu

Normal de adetimden Bi gün önce hafif akıntı ile belli eder gecesine olurum 28 günde birdir döngüm.

Fakat bu ayın 12 sinde aynı pembe lekelenmeyi yaşadım. Regl oluyorum sandım ama bugün hala regl olamadım. Asıl beklenen regl günüm de bugün olmasına rağmen hala aktif bir durum söz konusu değil. Sabahı bekleyeceğim hala olmamış olursam test alacağım ve ertesi gün sabah testi yapacağım.

Özellikle bu durumu yaşayıp gebe kalanlar var mı bilgi almak istiyorum sizden.

Bu arada 4 gün önce gece aşırı mide bulantısı son 2 haftadır ara ara baş dönmesi ve gögüslerim de hassasiyet yaşadım. 12sinde lekelenme yaşadığım gün özel bölgemde ağrı yaşadım. 12 sinde kabızlık ve bugün ise sağ kasığımda çok hafif ağrım söz konusu.
Canım hosgeldin
Aramızda hamisler ve anneler var fakat sanırım hepsi suanda uyuyordur umarım bir arkadas burdadır ve seni bilgilendirir istiyorsan gercekten insallah hamilesindir🤲

Peki bu 12sinden bugüne kadar olan lekelenmeler neyin nesidir bilgin var mı canım
Bole ara lekelnmeler yerlesme kanamasi olabilir. Bazilarnda bi gun bazilrnda 3 4 gun surebilir. Genelde agrisizdr. Bazen de yumurtlama kanamsi olur ama o bi gunde olup biter cogu zamn ve nadirdr. Bazen kistten dolayi da olabilir. Ya da adetin sökülemiyor da olabilir. Bircok scenek mevcut yani. Kanamn biterse test yap cikarsa yerlesme kanamasidr

Canım hosgeldin
Aramızda hamisler ve anneler var fakat sanırım hepsi suanda uyuyordur umarım bir arkadas burdadır ve seni bilgilendirir istiyorsan gercekten insallah hamilesindir🤲
Hoşbuldum teşekkür ederim umarım bilgilendirirler. Amin inşallah Rabbim hepimize nasip etsin inşallah :anneadayı::KK200:

Bole ara lekelnmeler yerlesme kanamasi olabilir. Bazilarnda bi gun bazilrnda 3 4 gun surebilir. Genelde agrisizdr. Bazen de yumurtlama kanamsi olur ama o bi gunde olup biter cogu zamn ve nadirdr. Bazen kistten dolayi da olabilir. Ya da adetin sökülemiyor da olabilir. Bircok scenek mevcut yani. Kanamn biterse test yap cikarsa yerlesme kanamasidr
Daha önce gün içinde lekelenme olur gecesine regl olurdum. Bir de ilk defa denedik hep korunduk o yüzden biraz sanırım şaşırdım bu duruma :silah::olamaz:

Daha önce gün içinde lekelenme olur gecesine regl olurdum. Bir de ilk defa denedik hep korunduk o yüzden biraz sanırım şaşırdım bu duruma :silah::olamaz:
Olabilir. Ben de korunmyi ilk biraktgim ay adetim biteli daha 10 gun olmustu ki adet oldum. Once lekelenme yasadim ikinci gun hastanye gittim duznsz adet olmussun dedi. Zaten 2.gunun sonuna dogru sancim artti baya kanamam basladi fazla fazla

Biz kondom ile korunduk ilaçsız o yüzden beni çok etkileyecek düzenimi bozacak bir durumda yok gibi geliyor açıkçası. Mesela şuan şeffaf sarıya dönük akıntım var ama neredeyse yarım gündür renkli akıntım da yok. Neyse Allah büyüktür yarın ola hayır ola diyelim 😍

Biz kondom ile korunduk ilaçsız o yüzden beni çok etkileyecek düzenimi bozacak bir durumda yok gibi geliyor açıkçası. Mesela şuan şeffaf sarıya dönük akıntım var ama neredeyse yarım gündür renkli akıntım da yok. Neyse Allah büyüktür yarın ola hayır ola diyelim 😍
Biz de basta ole korunduk sonra da geri cekilme yontemiyle. hic ilac kullanmadim. Ilk defa sperm iceri girdigi icin ve vucut buna alisik olmadgi icin degisik algilio. Gayet norml yani

Insllh cnm Allh razi olsn. Belirtilerim ise ( TABI BUNLAR ADET BELIRTISI DE OLABILIR.SONUCTA TESTTE DOGRU DUZGUN BISY CIKMADI. GUVENEMIORM)23nde adet oldum 7 8 gun suruo genelde .
Adetten bikac gun sonra iki bacagim da cok agridi 2 gun boyunca sanki soguk almis gibi falan uyuyamadim yani .dedim herlde usuttum. Sonra baya bi belirti falan olmadi son 10 gune girince. Bel agrim hafif hafif gidip gelio. Bikac gundur yogunlasti ama ole regl agrisi gibi deil. Belki bu da usuttgum icindir. Ya da yumurtaliklrda bisy oluodur belki Allh korusun kistim falan olusuodur hic bilmiorm.
kasik batmalarim basladi ozellikle sagda. Gogsum agrimya basladi sanki morarmis gibi. Ozellikle yan taraflari. Icindeki tomurcuklr agrio elleynce. Son 8 gune girince falan yogulasmya basldi agrisi. Son haftya girince akintim cogaldi beyaz renkte. Dun kuruydum bugun yine akintm basladi. Bide bugun sag bacagim ve bacak kökü agridi hala da var biraz. Bi huzurszluk var yani. Dun de bi kere midem agzima geldi geri gecti o kdar. Ha bide surekli ayaga kalkinca gozum karardi sersemlestim. Kansizliktan da olabilir .adet olursam dr a gidicm Hatrladiklarim bunlr cnm
Canim çok teşekkürler.Cok güzel bu yaşadıkların gebelik belirtileri zaten.Aynilarini yaşadığım için biliyorum.Hadi hayırlısı.Cok güzel bir hamilelik gecirirsin inşallah bebeğini saglikla al kucağına💖

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back