• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kizlar merhaba beni de ekleyin 18 ağustos beklenen regli tarihim ınş gebeyizdir gebe evrene güzel enerji göndermeye devam 😄
Biz geri dönüsüme girdik telastan canım sen repligimizi söylermisin o üc tane arka arkaya söyledigimizi de bir kendimize gelelim🤥🙄🤪
Buarada hocgeldin canım aldım toteme🥰

Insallah bademcik degildir .🤗hayatimda ilk defa o gun corbaciya girdim .ama enfeess bi tat vardi ya 🤣🤣o gun belki cok ac oldugum icin oyle gelmis olabilir bana
İnsallahcanım🤲
İnsallah bana özel gebelik belirtisidir🤣
Hem aclıktan hem saatten hemde esinden o corbanın tanını ölsen unutamazsın❤️

Kizlar merhaba beni de ekleyin 18 ağustos beklenen regli tarihim ınş gebeyizdir gebe evrene güzel enerji göndermeye devam 😄
[/QUOTE]
Ayy benimle ayni bat ,belirtin var mı acaba? test yapicak mısın? ben çok zor tutuyorum kendimi.ustelik de hiç belirtim yok:(

Benimle aynı regl tarihin.senin belirtin var mı acaba? benim hiç yok:( yine de test yapmamak için kendimi zor tutuyorum

Eltim cok zayif benden cok yiyor 2 cocugu var ama cok zayifff gorseniz bi
Evet benimde kız kardeşim benden çok yiyor 52 kilo nasıl oluyor anlamıyorum gerçi kimse 68 olduğuma inanmıyor 60 diyorlar 65 kende 55 filan diyorlardı yani kilomun çoğu bacaklarımda popomda bide go galiba bide kapalıyım elbise filan giyince hiç belli etmiyor ama kendim rahatsız oluyorum

Evet benimde kız kardeşim benden çok yiyor 52 kilo nasıl oluyor anlamıyorum gerçi kimse 68 olduğuma inanmıyor 60 diyorlar 65 kende 55 filan diyorlardı yani kilomun çoğu bacaklarımda popomda bide go galiba bide kapalıyım elbise filan giyince hiç belli etmiyor ama kendim rahatsız oluyorum
Bszi insanlar oyle uyuz oluyorum onlara yiyip yiyip kilo almayanlar🤣🤣🤣

Screenshot_20190815-010323_Instagram.jpg cok tatli bi kadin dogumcu kizlar . 😍😍😍

Karar verdim bende yapmak zorunda kalacagim bir durum olmazsa bu ay Allahtan erken test yapmak istemiyorum gercekten kotu oluyorum psikolojim çok etkileniyor yani katılıyorum bu konuda sana N Nana Ana
Ben cok etkilenmiorm yaa ciddi ciddi diorm bak. Belki yeni basldik ondandir

kızlar adetinize kaç gün vardı? bir de belirtilerinizi yazar mısınız? Inşallah devamı gelir bebeklerinizi alirsiniz kulağınıza sağlıkla💖
Benim 24 ünde canım 5 gun once cok fena bel ağrım oldu 2 gündür de sol kasığımda batma var ara ara kasilmalar oluyor

Ben cok etkilenmiorm yaa ciddi ciddi diorm bak. Belki yeni basldik ondandir
Yeni başladığından canım etkilenmezsin şimdi sen ama biz bi tık daha fazla beklediğimizden moralimiz bozuluyor herşeyden en önemlisi 1 yıl geçince aile akraba çocuk yapın baskısıyla karşılaşıyoruz kafamıza takmayacaksakta zorla takıyorlar ilmek ilmek işliyorlar ve 2 yılın sonunda bebek yapın demiyorlar türbe öneriyorlar belliki olmuyor diye kimisi farklı birşey öneriyor yani bitmiyor onun için test yapınca istemsice canımız sıkılıyor N Nana Ana o yüzden herkesi uyarıyor sonuna kadar haklı. Çok yenisin kuzucum anlayabiliyorum şuan sorun etmiyorsun en güzelide bu zaten 🥰🥰

Yeni başladığından canım etkilenmezsin şimdi sen ama biz bi tık daha fazla beklediğimizden moralimiz bozuluyor herşeyden en önemlisi 1 yıl geçince aile akraba çocuk yapın baskısıyla karşılaşıyoruz kafamıza takmayacaksakta zorla takıyorlar ilmek ilmek işliyorlar ve 2 yılın sonunda bebek yapın demiyorlar türbe öneriyorlar belliki olmuyor diye kimisi farklı birşey öneriyor yani bitmiyor onun için test yapınca istemsice canımız sıkılıyor N Nana Ana o yüzden herkesi uyarıyor sonuna kadar haklı. Çok yenisin kuzucum anlayabiliyorum şuan sorun etmiyorsun en güzelide bu zaten 🥰🥰
Bazı seyleri yasamadan anlayamıyor insan oyüzden benim kelimelerim bitti sende yorulma istersen. rabbim bizim gibi bekletmesin kimseyi kimsede yasamasın o kötü günleri kabus gibi günleri. hemen herkes mutlu mesut sevindirici haberler alsın hayırlısıyla yavrum🤲

Yani daha 5 6 gün var.Simdiden çıkıyorsa canım maşallah sonu güzel olur allah'ın izniyle .Valla çok sevindim senin adına.Bana belirtilerini ve ne zaman başladığını yazarsan sevinirim😉
Insllh cnm Allh razi olsn. Belirtilerim ise ( TABI BUNLAR ADET BELIRTISI DE OLABILIR.SONUCTA TESTTE DOGRU DUZGUN BISY CIKMADI. GUVENEMIORM)23nde adet oldum 7 8 gun suruo genelde .
Adetten bikac gun sonra iki bacagim da cok agridi 2 gun boyunca sanki soguk almis gibi falan uyuyamadim yani .dedim herlde usuttum. Sonra baya bi belirti falan olmadi son 10 gune girince. Bel agrim hafif hafif gidip gelio. Bikac gundur yogunlasti ama ole regl agrisi gibi deil. Belki bu da usuttgum icindir. Ya da yumurtaliklrda bisy oluodur belki Allh korusun kistim falan olusuodur hic bilmiorm. kasik batmalarim basladi ozellikle sagda. Gogsum agrimya basladi sanki morarmis gibi. Ozellikle yan taraflari. Icindeki tomurcuklr agrio elleynce. Son 8 gune girince falan yogulasmya basldi agrisi. Son haftya girince akintim cogaldi beyaz renkte. Dun kuruydum bugun yine akintm basladi. Bide bugun sag bacagim ve bacak kökü agridi hala da var biraz. Bi huzurszluk var yani. Dun de bi kere midem agzima geldi geri gecti o kdar. Ha bide surekli ayaga kalkinca gozum karardi sersemlestim. Kansizliktan da olabilir .adet olursam dr a gidicm Hatrladiklarim bunlr cnm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back