- 10 Temmuz 2014
- 2.766
- 2.974
- 158
- 30
Ama zayıf ve fit bir 30 sunuz ben 30 olunca nasıl olcam inşallah verebilirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama zayıf ve fit bir 30 sunuz ben 30 olunca nasıl olcam inşallah verebilirim
Eltim cok zayif benden cok yiyor 2 cocugu var ama cok zayifff gorseniz biBence 63 iyi çokta zayıf güzel değil hafif balık etli daha güzel gibi geliyor
Bide hayat 30 dan sonra başlıyormuş
Biz geri dönüsüme girdik telastan canım sen repligimizi söylermisin o üc tane arka arkaya söyledigimizi de bir kendimize gelelimKizlar merhaba beni de ekleyin 18 ağustos beklenen regli tarihim ınş gebeyizdir gebe evrene güzel enerji göndermeye devam
Ben ölmüsüm gibi hissediyorum baby olmadanBide hayat 30 dan sonra başlıyormuş
İnsallahcanımInsallah bademcik degildir .hayatimda ilk defa o gun corbaciya girdim .ama enfeess bi tat vardi ya o gun belki cok ac oldugum icin oyle gelmis olabilir bana
Diyetisyen destegi alırsan verirsin canım erteleme ve tesekkür ederimAma zayıf ve fit bir 30 sunuz ben 30 olunca nasıl olcam inşallah verebilirim
Benimle aynı regl tarihin.senin belirtin var mı acaba? benim hiç yok yine de test yapmamak için kendimi zor tutuyorumKizlar merhaba beni de ekleyin 18 ağustos beklenen regli tarihim ınş gebeyizdir gebe evrene güzel enerji göndermeye devam
Evet benimde kız kardeşim benden çok yiyor 52 kilo nasıl oluyor anlamıyorum gerçi kimse 68 olduğuma inanmıyor 60 diyorlar 65 kende 55 filan diyorlardı yani kilomun çoğu bacaklarımda popomda bide go galiba bide kapalıyım elbise filan giyince hiç belli etmiyor ama kendim rahatsız oluyorumEltim cok zayif benden cok yiyor 2 cocugu var ama cok zayifff gorseniz bi
Bszi insanlar oyle uyuz oluyorum onlara yiyip yiyip kilo almayanlarEvet benimde kız kardeşim benden çok yiyor 52 kilo nasıl oluyor anlamıyorum gerçi kimse 68 olduğuma inanmıyor 60 diyorlar 65 kende 55 filan diyorlardı yani kilomun çoğu bacaklarımda popomda bide go galiba bide kapalıyım elbise filan giyince hiç belli etmiyor ama kendim rahatsız oluyorum
Hadi yaa insllh gercktirEvet görünüyor canım gayet belli
Benim 24 ünde canım 5 gun once cok fena bel ağrım oldu 2 gündür de sol kasığımda batma var ara ara kasilmalar oluyorkızlar adetinize kaç gün vardı? bir de belirtilerinizi yazar mısınız? Inşallah devamı gelir bebeklerinizi alirsiniz kulağınıza sağlıkla
Yeni başladığından canım etkilenmezsin şimdi sen ama biz bi tık daha fazla beklediğimizden moralimiz bozuluyor herşeyden en önemlisi 1 yıl geçince aile akraba çocuk yapın baskısıyla karşılaşıyoruz kafamıza takmayacaksakta zorla takıyorlar ilmek ilmek işliyorlar ve 2 yılın sonunda bebek yapın demiyorlar türbe öneriyorlar belliki olmuyor diye kimisi farklı birşey öneriyor yani bitmiyor onun için test yapınca istemsice canımız sıkılıyor N Nana Ana o yüzden herkesi uyarıyor sonuna kadar haklı. Çok yenisin kuzucum anlayabiliyorum şuan sorun etmiyorsun en güzelide bu zatenBen cok etkilenmiorm yaa ciddi ciddi diorm bak. Belki yeni basldik ondandir
Bazı seyleri yasamadan anlayamıyor insan oyüzden benim kelimelerim bitti sende yorulma istersen. rabbim bizim gibi bekletmesin kimseyi kimsede yasamasın o kötü günleri kabus gibi günleri. hemen herkes mutlu mesut sevindirici haberler alsın hayırlısıyla yavrumYeni başladığından canım etkilenmezsin şimdi sen ama biz bi tık daha fazla beklediğimizden moralimiz bozuluyor herşeyden en önemlisi 1 yıl geçince aile akraba çocuk yapın baskısıyla karşılaşıyoruz kafamıza takmayacaksakta zorla takıyorlar ilmek ilmek işliyorlar ve 2 yılın sonunda bebek yapın demiyorlar türbe öneriyorlar belliki olmuyor diye kimisi farklı birşey öneriyor yani bitmiyor onun için test yapınca istemsice canımız sıkılıyor N Nana Ana o yüzden herkesi uyarıyor sonuna kadar haklı. Çok yenisin kuzucum anlayabiliyorum şuan sorun etmiyorsun en güzelide bu zaten
Insllh cnm Allh razi olsn. Belirtilerim ise ( TABI BUNLAR ADET BELIRTISI DE OLABILIR.SONUCTA TESTTE DOGRU DUZGUN BISY CIKMADI. GUVENEMIORM)23nde adet oldum 7 8 gun suruo genelde .Yani daha 5 6 gün var.Simdiden çıkıyorsa canım maşallah sonu güzel olur allah'ın izniyle .Valla çok sevindim senin adına.Bana belirtilerini ve ne zaman başladığını yazarsan sevinirim
Bi kere hakkimi kullandim. Nolmiş yanee
Yok yok yapmiom adet olmazsamBen güveniyorum ciceklerime