- 10 Temmuz 2014
- 2.766
- 2.974
- 158
- 30
Canım özel değilse kaç kilosun ben bu saate su içmeye korkuyorum senin herhalde zayıflayın verdiği rahatlıkNefret ettiginden eminmisin
Bugün doritos lays kotamı doldurdum ben canıım yanınada kola ohh
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım özel değilse kaç kilosun ben bu saate su içmeye korkuyorum senin herhalde zayıflayın verdiği rahatlıkNefret ettiginden eminmisin
Bugün doritos lays kotamı doldurdum ben canıım yanınada kola ohh
Cok kötü yaaaaaBende de bademcik var ölüyorum resmen . Sabahlari cok zorluyor kuruyor heralde
58kiloyum orantılı boyumla kilom canım ama simdi yiyip icmedim gündüz yiyip icmistim simdide bitane gofret yedim gerci senin kilon cokmuki yavrumCanım özel değilse kaç kilosun ben bu saate su içmeye korkuyorum senin herhalde zayıflayın verdiği rahatlık
Rüyalarına girsin cipsler insallahKim kalkicak da ustunu giyincekte basini bagliycakta oohooooo cok uzun
Vallaha cok kotu bisey yillardir cekiyorum . Artik bu kış aldiricam bademciklarimi . Tukurugunu yutamaz hale geliyorsun . Suya hastet oluyorsun. Yutkuninca kulaklarin agriyo full agliyorum cok aci veriyor çünküCok kötü yaaaaa
Geniz akıntısı bogaz kurulugu burun tıkanıklıgı konusurken bile nefesim duraksıyor ilkkez basıma böyle birsey geliyor en bariz belirtim üst solunum yolu enfeksiyonu diyecegim eger insallah gebeysem❤ Degilsemde bir soguk algınlıgı ilacı icecegim hersey netlessin artık
Insalllaaahhh bu topikte insalllahh demeye alıştık buna da insallahhhRüyalarına girsin cipsler insallah
Ayyy Allah yardımcın olsun canımVallaha cok kotu bisey yillardir cekiyorum . Artik bu kış aldiricam bademciklarimi . Tukurugunu yutamaz hale geliyorsun . Suya hastet oluyorsun. Yutkuninca kulaklarin agriyo full agliyorum cok aci veriyor çünkü
İnsallah diyelim insa etsin AllahInsalllaaahhh bu topikte insalllahh demeye alıştık buna da insallahhh
68 kilo 164 boyaramada tam 10 kilo var58kiloyum orantılı boyumla kilom canım ama simdi yiyip icmedim gündüz yiyip icmistim simdide bitane gofret yedim gerci senin kilon cokmuki yavrum
Amiiinnn insalllahhhhbence sende de vardie bademcik iltihaplaniyor etrafı. Oluyor mu oyle . Üşüme geliyor resmen elin ayagin buz kesiliyor . Su icemiyorsun yemek yiyemiyorsun ozellijle kati seyler hic gitmiyorbi ara cok tutmustu gecen kis bademciklerim agriyordu gece 3 ben agliyorum hungur hungur cok aci veriyor çünkü. Kalktik doktora gittik .serum aldim vucudum rahatladi. Biraz gun icinde bisey yoyemedigim icin de actimesimle corbaciya girdikAyyy Allah yardımcın olsun canım
Yoksa bendedemi bademcik var ayyyy kulaklarımda tıkanıp duruyor cünkü
Ne guzel dedin oyle eline agzina beynine saglikİnsallah diyelim insa etsin Allah
Bir sekiz kilo versen rahat hissedersin aslında canım yas ilerledikce zorda veriliyor kilo biliyosun68 kilo 164 boyaramada tam 10 kilo var
Sanirim benimde ben de 63 kiloyum bi 5-6 kilo gitse rahatlarim da isteÇok uğraştım ama veremiyorum benim bir diyetisyene gitmem gerek galiba
Aynen 30a merdiven dayamisimBir sekiz kilo versen rahat hissedersin aslında canım yas ilerledikce zorda veriliyor kilo biliyosun
Benimki öyle degil canım yani zorluyor ama öyle bahsettigin gibi acı yok nefesimi tıkıyor sadece geniz kulak burun tıkalı hissettigim bu birde burnun akıyor sarıl sarılAmiiinnn insalllahhhhbence sende de vardie bademcik iltihaplaniyor etrafı. Oluyor mu oyle . Üşüme geliyor resmen elin ayagin buz kesiliyor . Su icemiyorsun yemek yiyemiyorsun ozellijle kati seyler hic gitmiyorbi ara cok tutmustu gecen kis bademciklerim agriyordu gece 3 ben agliyorum hungur hungur cok aci veriyor çünkü. Kalktik doktora gittik .serum aldim vucudum rahatladi. Biraz gun icinde bisey yoyemedigim icin de actimesimle corbaciya girdik
Bence 63 iyi çokta zayıf güzel değil hafif balık etli daha güzel gibi geliyorSanirim benimde ben de 63 kiloyum bi 5-6 kilo gitse rahatlarim da iste
30umAynen 30a merdiven dayamisim
Insallah bademcik degildir .hayatimda ilk defa o gun corbaciya girdim .ama enfeess bi tat vardi ya o gun belki cok ac oldugum icin oyle gelmis olabilir banaBenimki öyle degil canım yani zorluyor ama öyle bahsettigin gibi acı yok nefesimi tıkıyor sadece geniz kulak burun tıkalı hissettigim bu birde burnun akıyor sarıl sarıl
Hastalık bahanesiyle yemegede cıkarttın kendini heh ne güzel gelmistir o corba size