• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende de bademcik var ölüyorum resmen . Sabahlari cok zorluyor kuruyor heralde
Cok kötü yaaaaa😞
Geniz akıntısı bogaz kurulugu burun tıkanıklıgı konusurken bile nefesim duraksıyor ilkkez basıma böyle birsey geliyor en bariz belirtim üst solunum yolu enfeksiyonu diyecegim eger insallah gebeysem❤️ Degilsemde bir soguk algınlıgı ilacı icecegim hersey netlessin artık😅🤪

Canım özel değilse kaç kilosun ben bu saate su içmeye korkuyorum senin herhalde zayıflayın verdiği rahatlık 🤗🤗
58kiloyum orantılı boyumla kilom canım ama simdi yiyip icmedim gündüz yiyip icmistim simdide bitane gofret yedim gerci😅 senin kilon cokmuki yavrum😅

Cok kötü yaaaaa😞
Geniz akıntısı bogaz kurulugu burun tıkanıklıgı konusurken bile nefesim duraksıyor ilkkez basıma böyle birsey geliyor en bariz belirtim üst solunum yolu enfeksiyonu diyecegim eger insallah gebeysem❤ Degilsemde bir soguk algınlıgı ilacı icecegim hersey netlessin artık😅🤪
Vallaha cok kotu bisey yillardir cekiyorum . Artik bu kış aldiricam bademciklarimi . Tukurugunu yutamaz hale geliyorsun . Suya hastet oluyorsun. Yutkuninca kulaklarin agriyo 😭😭😭full agliyorum cok aci veriyor çünkü

Vallaha cok kotu bisey yillardir cekiyorum . Artik bu kış aldiricam bademciklarimi . Tukurugunu yutamaz hale geliyorsun . Suya hastet oluyorsun. Yutkuninca kulaklarin agriyo 😭😭😭full agliyorum cok aci veriyor çünkü
Ayyy Allah yardımcın olsun canım😱
Yoksa bendedemi bademcik var ayyyy kulaklarımda tıkanıp duruyor cünkü 😱

Ayyy Allah yardımcın olsun canım😱
Yoksa bendedemi bademcik var ayyyy kulaklarımda tıkanıp duruyor cünkü 😱
Amiiinnn insalllahhhh😔😔😔😔bence sende de vardie bademcik iltihaplaniyor etrafı. Oluyor mu oyle . Üşüme geliyor resmen elin ayagin buz kesiliyor . Su icemiyorsun yemek yiyemiyorsun ozellijle kati seyler hic gitmiyor😔😔bi ara cok tutmustu gecen kis bademciklerim agriyordu gece 3 ben agliyorum hungur hungur cok aci veriyor çünkü. Kalktik doktora gittik .serum aldim vucudum rahatladi. Biraz gun icinde bisey yoyemedigim icin de actim🤣🤣🤣esimle corbaciya girdik😂😂😂

Amiiinnn insalllahhhh😔😔😔😔bence sende de vardie bademcik iltihaplaniyor etrafı. Oluyor mu oyle . Üşüme geliyor resmen elin ayagin buz kesiliyor . Su icemiyorsun yemek yiyemiyorsun ozellijle kati seyler hic gitmiyor😔😔bi ara cok tutmustu gecen kis bademciklerim agriyordu gece 3 ben agliyorum hungur hungur cok aci veriyor çünkü. Kalktik doktora gittik .serum aldim vucudum rahatladi. Biraz gun icinde bisey yoyemedigim icin de actim🤣🤣🤣esimle corbaciya girdik😂😂😂
Benimki öyle degil canım yani zorluyor ama öyle bahsettigin gibi acı yok nefesimi tıkıyor sadece geniz kulak burun tıkalı hissettigim bu birde burnun akıyor sarıl sarıl 😞
Hastalık bahanesiyle yemegede cıkarttın kendini heh 😂😂😂😅🤣 ne güzel gelmistir o corba size🥰

Benimki öyle degil canım yani zorluyor ama öyle bahsettigin gibi acı yok nefesimi tıkıyor sadece geniz kulak burun tıkalı hissettigim bu birde burnun akıyor sarıl sarıl 😞
Hastalık bahanesiyle yemegede cıkarttın kendini heh 😂😂😂😅🤣 ne güzel gelmistir o corba size🥰
Insallah bademcik degildir .🤗hayatimda ilk defa o gun corbaciya girdim .ama enfeess bi tat vardi ya 🤣🤣o gun belki cok ac oldugum icin oyle gelmis olabilir bana

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back