Her gebelik aynı olmuyormus biliyorsun canım sen yinede sabret lütfenInşallah canım dusugimde adetime 3 gun varken baya net cikti
Smilelarımdan belli olmuyormuKendin inandin mi bu dediğine
Hoc tatli sevmem gerci o yuzden de olabilir . Ben tuzlu eksi-aci boyle agizda tuzlu bi tat birakan seyleri cok seviyorumAbartmıs sayılmaz
FarketmedimSmilelarımdan belli olmuyormu
Inşallah canım ama adeti beklemek akıntı geldimi hemen lavaboya koşup acaba geldimi bide kırmızıları görcem diye resmen canım çıkıyor gelince de çok büyük bir hayal kırıklığı yaşıyorum o yüzden adetime hep bikac gün varken yapıyorum kafam rahat oluyor en azından gelecek biliyorum ona göre kendimi hazirliyorumHer gebelik aynı olmuyormus biliyorsun canım sen yinede sabret lütfen
Bende BALLI sekerli cikolatalıHoc tatli sevmem gerci o yuzden de olabilir . Ben tuzlu eksi-aci boyle agizda tuzlu bi tat birakan seyleri cok seviyorum
Nefret ederimBende BALLI sekerli cikolatalıseyleri cok seviyorum
Anladım canım iciniz nasıl rahat ediyorsa öyle yapın tabi ne diyeyim...Inşallah canım ama adeti beklemek akıntı geldimi hemen lavaboya koşup acaba geldimi bide kırmızıları görcem diye resmen canım çıkıyor gelince de çok büyük bir hayal kırıklığı yaşıyorum o yüzden adetime hep bikac gün varken yapıyorum kafam rahat oluyor en azından gelecekler biliyorum ona göre kendimi hazirliyorum
Nefret ettiginden eminmisinNefret ederimcanim cips cekti su an ne alakaysa
Evet haklısın. Benim ikinci olacak eğer olursa. İlk hamileliğimdede öğrendikten sonra çok ağrım olmustu. Ama öncesini hatırlamıyorum çok.Canım hamileykende adet belirtilerini yasiyabiliyorsun bende adet sancısı gibi 6 7 haftalara kadar bile devam ediyor yani belin ağrıyor diye adet olacaksın diye bişey yok hepizin hakkinda hayırlısı olsun inşallah
Ben de istiyorum simdi esime desem de gitmezNefret ettiginden eminmisin
Bugün doritos lays kotamı doldurdum ben canıımyanınada kola ohh
Yok canım hiç bişey hissetmedim hatta olmadığınıda emindim yumurtlama gününü degerlendirmemistik bi sabah öylesine yaptım cıktıAnladım canım iciniz nasıl rahat ediyorsa öyle yapın tabi ne diyeyim...
Hazır burdayken sana sorayım canım gebeligini bilmeden önce grip soguk algınlıgı gibi üst solunumla alakalı bi rahatsızlık gecirmismiydin heryerde soruyorum cevap alamıyorum genizlerim bir haftadır tıkalı iltihaplı gibi
Ben gidiyorum de bak nasıl ısınlanıyorBen de istiyorum simdi esime desem de gitmez
Anladım canım sagol insallah belirtilerimiz farklıdır bebis varsa diye ilacta kullanamıyorum nefes almakta zorlanıyorumYok canım hiç bişey hissetmedim hatta olmadığınıda emindim yumurtlama gününü degerlendirmemistik bi sabah öylesine yaptım cıktı
Inşallah canım sende sağolAnladım canım sagol insallah belirtilerimiz farklıdır bebis varsa diye ilacta kullanamıyorum nefes almakta zorlanıyorum
Gitmiycegimi biliyor suratima bakip gulerBen gidiyorum de bak nasıl ısınlanıyor
Hazırlanıyormus gibi yapki inandırıcılıgı olsunGitmiycegimi biliyor suratima bakip gulerusengecim cunku
Bende de bademcik var ölüyorum resmen . Sabahlari cok zorluyor kuruyor heraldeAnladım canım sagol insallah belirtilerimiz farklıdır bebis varsa diye ilacta kullanamıyorum nefes almakta zorlanıyorum
Kim kalkicak da ustunu giyincekte basini bagliycakta oohooooo cok uzunHazırlanıyormus gibi yapki inandırıcılıgı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?