Manyakmı neAy demez mi elticimmmm esin salonda yatsin biz senle ayni odada yatak bbeeennnn şookkkk olmaz oyle dedim
Inşallah canım benim adetinde 21 inde bir hafta var o kadar dayanabilcekmiyim bilmiyorum yumurtlamadan 12 13 gün sonra çıkar diyorlar bakalım bekleyebilirsem bekliycemMrb canım henüz güzel bir haber yok kimseden ses yok beklemedeyiz cogumuzda 20sinden sonra netlestirecegiz insallah bizlerden güzel haberler cıkar
Fisfikliyor beniManyakmı nekimbilir ne zehirler akıtmayı planlamıstı hahaha
Ayy demee benimde cikolata krizlerim basladı ama 6gün var dahaBenim bat 16 Ağustos. Hafiften belim ağrıyor sanırım regl ağrısı
Bu aksam cok kisiye batı beklemesini tavsiye ettim psikolojini bozma ve bekle derim canımInşallah canım benim adetinde 21 inde bir hafta var o kadar dayanabilcekmiyim bilmiyorum yumurtlamadan 12 13 gün sonra çıkar diyorlar bakalım bekleyebilirsem bekliycem
Ben adet yaklasinca tuzlu seyler istiyorum genelde bi ara cubuk krakere takmıştım kafayi .Ayy demee benimde cikolata krizlerim basladı ama 6gün var daha
Acaba beklemisler midirBu aksam cok kisiye batı beklemesini tavsiye ettim psikolojini bozma ve bekle derim canım
Planı neydi acabaFisfikliyor benibayramda annenlere git biiiirrr hafta gelme diyor icimden diyorum ki sana mi sorcam degisik
Aa onu ilkkez senden duyuyorumBen adet yaklasinca tuzlu seyler istiyorum genelde bi ara cubuk krakere takmıştım kafayi .
Bi bilsemPlanı neydi acaba
Canım hamileykende adet belirtilerini yasiyabiliyorsun bende adet sancısı gibi 6 7 haftalara kadar bile devam ediyor yani belin ağrıyor diye adet olacaksın diye bişey yok hepizin hakkinda hayırlısı olsun inşallahBenim bat 16 Ağustos. Hafiften belim ağrıyor sanırım regl ağrısı
İllallah gelsin eltilere ya benimkide cok meraklı cokta görgüsüzBi bilsembirine telefonla kinusuyoe ya simdi yedigine ictigine kadar soruyor abartisiz
Vallaha kiz kaynanam tursu yapmisti . Cerez niyetine kaseye dolduruyordum yiyordum bikmadanAa onu ilkkez senden duyuyorum
Aynisi bende var . Digerleri agir basli 1 tanesi insana illaaaalllaaahhh ettiriyorİllallah gelsin eltilere ya benimkide cok meraklı cokta görgüsüz
Inşallah canım dusugimde adetime 3 gun varken baya net ciktiBu aksam cok kisiye batı beklemesini tavsiye ettim psikolojini bozma ve bekle derim canım
Lorik normal degil biliyordumVallaha kiz kaynanam tursu yapmisti . Cerez niyetine kaseye dolduruyordum yiyordum bikmadan
Kendin inandin mi bu dediğineBen güveniyorum ciceklerime
Cop gibi miden var diyordu ablam banaLorik normal degil biliyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?