Benim kaynanam aşırı düşüncesiz hiç bişeyden memnun kalmayan soğuk Bi kadın. Bişeyi beğenmez karışmam hiç bişeye der ama fikrini söyleyip siz bilirsiniz derHadi gelin kaynanaları konusalım
Canım ben eksik yazmısımBenim kaynanam aşırı düşüncesiz hiç bişeyden memnun kalmayan soğuk Bi kadın. Bişeyi beğenmez karışmam hiç bişeye der ama fikrini söyleyip siz bilirsiniz dermalesef evlat ayrımı yapar eşimi fazla sevmez her işine eşim komasına rağmen. Sadece eşimi büyütmüş saygım var yüzüne karşı saugıslzık yapmam ama arkasından sayamadığım kalmaz
Ya bende hazırmışım hemenCanım ben eksik yazmısım
Hadi gelin kaynanaları konusalım desem gelirsiniz dicektim
Neyse sende icini dökmüs oldun
Kaynananda ne acayipmis yav
Yumurtan çatlamış ama yanında kanama görünüyor regl olacaksın ama 3 4 gün gecikir bilgin olsun demişti geçen ay. Kist mi oldu geciktirdi acabaSöylerdi canım vajinal ultrasonla bakıp gösterdi yumurtan çatladıysa sıkıntı yoo benm çatlamamıştı. Amin canım hepimiz inşaAllah isteyen hepimiz diyeyim
Çatlamışsa adetle atarsın zaten canım kist değildir korkma kanama neden oldu acaba on merak ettimYumurtan çatlamış ama yanında kanama görünüyor regl olacaksın ama 3 4 gün gecikir bilgin olsun demişti geçen ay. Kist mi oldu geciktirdi acaba
Bi an Eltim olduğunu düşündüm istemsizceBenim kaynanam aşırı düşüncesiz hiç bişeyden memnun kalmayan soğuk Bi kadın. Bişeyi beğenmez karışmam hiç bişeye der ama fikrini söyleyip siz bilirsiniz dermalesef evlat ayrımı yapar eşimi fazla sevmez her işine eşim komasına rağmen. Sadece eşimi büyütmüş saygım var yüzüne karşı saugıslzık yapmam ama arkasından sayamadığım kalmaz
Ay şaka mı bu ben asla kabul etmezdim heraldeYatili geliyorlar gel8nce de
Arti cocuklarlar beraberAy şaka mı bu ben asla kabul etmezdim heralde
Hepsi birbirinden bencil bosverseneYa bende hazırmışım hemenvalla dertliyim çünkü.. Malesef öyle sneinki nasıl? He bide görümce var düşman başına sorumsuz düşüncesiz uyuzun teki
Yılanları koynunda besliyorsun heYatili geliyorlar gel8nce de
Hazırım konusmayaCanım ben eksik yazmısım
Hadi gelin kaynanaları konusalım desem gelirsiniz dicektim
Neyse sende icini dökmüs oldun
Kaynananda ne acayipmis yav
Mrb canım henüz güzel bir haber yok kimseden ses yok beklemedeyiz cogumuzda 20sinden sonra netlestirecegiz insallah bizlerden güzel haberler cıkarHayırlı geceler hanımlar hamile kimse varmi günü geçen yada yaklaşan hiç test yaptınızmı
Ay demez mi elticimmmm esin salonda yatsin biz senle ayni odada yatak bbeeennnn şookkkk olmaz oyle dedimYılanları koynunda besliyorsun he
Benim bat 16 Ağustos. Hafiften belim ağrıyor sanırım regl ağrısıHayırlı geceler hanımlar hamile kimse varmi günü geçen yada yaklaşan hiç test yaptınızmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?