Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hadi gelin kaynanaları konusalım
Benim kaynanam aşırı düşüncesiz hiç bişeyden memnun kalmayan soğuk Bi kadın. Bişeyi beğenmez karışmam hiç bişeye der ama fikrini söyleyip siz bilirsiniz der malesef evlat ayrımı yapar eşimi fazla sevmez her işine eşim komasına rağmen. Sadece eşimi büyütmüş saygım var yüzüne karşı saugıslzık yapmam ama arkasından sayamadığım kalmaz

Canım ben eksik yazmısım
Hadi gelin kaynanaları konusalım desem gelirsiniz dicektim
Neyse sende icini dökmüs oldun
Kaynananda ne acayipmis yav

Canım ben eksik yazmısım
Hadi gelin kaynanaları konusalım desem gelirsiniz dicektim
Neyse sende icini dökmüs oldun
Kaynananda ne acayipmis yav
Ya bende hazırmışım hemen valla dertliyim çünkü.. Malesef öyle sneinki nasıl? He bide görümce var düşman başınasorumsuz düşüncesiz uyuzun teki

Söylerdi canım vajinal ultrasonla bakıp gösterdi yumurtan çatladıysa sıkıntı yoo benm çatlamamıştı. Amin canım hepimiz inşaAllah isteyen hepimiz diyeyim
Yumurtan çatlamış ama yanında kanama görünüyor regl olacaksın ama 3 4 gün gecikir bilgin olsun demişti geçen ay. Kist mi oldu geciktirdi acaba

Bi an Eltim olduğunu düşündüm istemsizce

Ya bende hazırmışım hemen valla dertliyim çünkü.. Malesef öyle sneinki nasıl? He bide görümce var düşman başınasorumsuz düşüncesiz uyuzun teki
Hepsi birbirinden bencil bosversene
Kaynanalar candır görümceler heyecandır eltiler seytandır

Hayırlı geceler hanımlar hamile kimse varmi günü geçen yada yaklaşan hiç test yaptınızmı

Hayırlı geceler hanımlar hamile kimse varmi günü geçen yada yaklaşan hiç test yaptınızmı
Mrb canım henüz güzel bir haber yok kimseden ses yok beklemedeyiz cogumuzda 20sinden sonra netlestirecegiz insallah bizlerden güzel haberler cıkar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…