- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.271
- 218
Ben bisey olmadim igne falan bisey diyemem o konudaKızlar otrivelleden sonra 14. Gün adet kanaması olur diyolar benim 14. Gün adet olmadm henüz acaba kaçıncı günde adet oldunz iğne den sonra? Yaptıranınız varmıı
Ben de ayni fikirdeyimHım ama olmasa çıkar mıydı ki acaba cnm neyse bekleyelim bakalım bat gününü
Hay agzına saglık bebegimYikilmak yok bizim ayakta durmamiz gerekiyor ki hersy yolinda gitsin
Deme oyle kiiizzzzz sabah gozunu acar acmaz git. Şey dermisiim gunun ilk kani ile kan verbebeğim korkunun ecele faydası yok gelcekte geçecekte yarın kan vermeye gitçem ama sabah boşa uyancam resmen üzülmeyelim ya Eylül ayınada belirtilerimiz olur zaten
O Allahın emri zatenbebeğim korkunun ecele faydası yok gelcekte geçecekte yarın kan vermeye gitçem ama sabah boşa uyancam resmen üzülmeyelim ya Eylül ayınada belirtilerimiz olur zaten
Ya kızlar kaç gün önce yapıyorsunuz da çift çizgi çıkıyor bi söyleyin hele.benim 4 gün var.yarin yapsam mı ki.fazla belirti de yok da işte öylesine
Deme oyle kiiizzzzz sabah gozunu acar acmaz git. Şey dermisiim gunun ilk kani ile kan ver
Canım benimde ovitrellenin 14. Günündeyim ama olmadım değişiyormuş sanırım sende mi aşılama yaptırdınKızlar otrivelleden sonra 14. Gün adet kanaması olur diyolar benim 14. Gün adet olmadm henüz acaba kaçıncı günde adet oldunz iğne den sonra? Yaptıranınız varmıı
3 de çıkıyor sonuç kuzucum direk buraya yazcamO Allahın emri zaten
Sonucu aldıgın gibi yaz senin icin erken kalkar bakarım ben
Deme oyle kiiizzzzz sabah gozunu acar acmaz git. Şey dermisiim gunun ilk kani ile kan ver
3 de çıkıyor sonuç kuzucum direk buraya yazcamnanacım sen harika bir detaysın bebeğim
Normal degilizyerim seni artık mala bağladık
Ama benim 1 haftadır böyle canım çok yoğun bi kere mi gelmiş onunAynen canım ya ins güzel bebeğinin habercisi olur. Onda oyle olmus sarimsi bir leke gelmis darisi hepimize ins ❤
Gen yatiyon gec uyaniyonO senin harika detaylıgın bebegim
İyi yine erken kalkmaktan yorttım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?