Zannetmiyorm ama yine de bilemiorm. Olur mu olur.Üşütmüş olmayasin
Ben de oyleyim ua korku mu heyecan mi belemedim ocimde bi hos var . Bende de iki gundur beyaz kremsi bi akıntı goruyorum .
Bu takmamıs halinmi 4günde bir test yapiyorsunBen cok takmiom kizhemn unutuyorm. Bilinc altimi pek bilemicem ama genel yapim bu takmiorm pek. Mesela halâ umudum var bembeyazi gorsem bile
His konusuna gelince evet sanki benimle birlikte yeni bir olay var icimde gibi sanki yenilenmis bir nana gibiyim ama o bat günü geldiginde kırmızı görmektende korkuyorum kırmızı gelmezse test yapmaktanda korkuyorum psikoloji yine tırt hadi güclendir bizi
Ben psikolojik saglıktan bahsediyorum doktorların söylemesine kalırsa bazı gebelerde cok erkende belli olabiliyor
Özellikle tedavi yolu ile gebelik düsünenlerin batlarını beklemesi daha saglıklı degilmi?
Yoksa benmi yanlıs düsünüyorum?
Örn bir arkadasımız var asılama ignesi yaptırdı birkac gün sonra kanda betahcgsi 14küsür cıktı dehset mutlu olduk ama simdi yaptıgı idrar testlerde pozitif cıkmıyor mecbur batı bekliyor anlatabiliyormuyum?
Kiz bu sabirszlik oluoBu takmamıs halinmi 4günde bir test yapiyorsun
gebbeeeyyyiiizzz gebbeyyiiiiiiiizzzzzz gebbeyyiiimm 🎗🎗 yikilmak yok ya olsa da olmasa da napak elimizden geleni yapiyoruz sonucta nasip hersey sanki biz mi istemiyoruz hamile kalmayi bu da bi cesit imtihan
Ana kızlar adete kaç gün kala yapiyorsunuz testi.valla ben adete 2 gün kala yapmıştım.cikmamisti.1 gün sonrası yaptım çıkmıştıAyniyiz cnm 20 si. 19 da olabilir ama 20 yi baz aldm
Ben de 2 3 gun kala yapim dedim ama sabirszlandim yineAna kızlar adete kaç gün kala yapiyorsunuz testi.valla ben adete 2 gün kala yapmıştım.cikmamisti.1 gün sonrası yaptım çıkmıştı
6 gün var kuzum benım dahaAna kızlar adete kaç gün kala yapiyorsunuz testi.valla ben adete 2 gün kala yapmıştım.cikmamisti.1 gün sonrası yaptım çıkmıştı
Yikilmak yok bizim ayakta durmamiz gerekiyor ki hersy yolinda gitsinAllahım gönlümüze göre versin tüm hayır kapılarını acsında icinden bizlere melek yavrularımızı göndersin insallah be yavrum beklemek cok sıkıcı yorucuuuuu bunaltıcı yinede durmak yok yola devam
Demekki o arkadasin kimyasal gebeligi olmus. Benimde 3kimyasal gebeligim oldu herseferinde regli tarihinden önce beta hcg yükselip regli tarihinde sifirlandi. Eger regli tarihinden önce test yapmasaydim kimyasal gebeligi farketmicektim. Sonrasinda doktora gidip regli oncesi pozitif sonrasinda negatif oldugumu söyledigimde genetik olarak pirtilasma problemim oldugunu ögrendim. oyüzden simdi yumurtlama tarihimden 10gün sonra test yapmaya basliyorum poziyifi gördügüm anda günde 2 tane kan sulandirici igne vurulmam gerekiyor yoksa bebek ölüyor. Verende Allah alanda Allah biz sadece önlem alabiliyoruz. Doktorlarin kisirsin cocugun olmaz dedigi anda oglumu kucagima aldim 3 yildirda 2.icin ugrasiyorum. Bunlarida kimseyle cekismek icin yazmiyorum. 6 klomen 8 catlatma ignesi 2 asilamam bosa gitti. Belki birilerine faydam olur diye yaziyorum. Rabbim herkesin yüzune baksin
Insallah bebegim insaallahhPanda ve Loriklorik kızlar ben gördüm silik çizgi var bence geliyor hamileleirmiz
Kızlar otrivelleden sonra 14. Gün adet kanaması olur diyolar benim 14. Gün adet olmadm henüz acaba kaçıncı günde adet oldunz iğne den sonra? Yaptıranınız varmııInsallah bebegim insaallahhama benim 1 gun sonra testte o cizgi cikti
Hım ama olmasa çıkar mıydı ki acaba cnm neyse bekleyelim bakalım bat gününüInsallah bebegim insaallahhama benim 1 gun sonra testte o cizgi cikti
Anladım canım yapma birdaha tamamKiz bu sabirszlik oluotakma olrak algilamiorm.kirmiziyi gorursem takmam. Ilk defa yaptm bu ay yavrm .
Ben hic hazır degildim buna off
Bat gelmesinden korkuyorum günleri geri alabilirmiyiz acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?