How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dün 3 tane almıştım birini sabah yaptım 2 gün daha yaparım Perşembe kan vercem zaten benim aklımda ki sarı akıntım parça parça bi tuhaf pedimi dolduruyor anlamadım ilk defa oldu böyle aşılamadan sonra göğüslerim acıyorda adet belirtisi hep acır benim zaten akıntımı anlayamadım
Vallla sari akinti da hamislik belirtisi oluo. Insllh enfksiyon falan deildir. Belki de ilacin etkisyle o renk olmustur akintn

Vallla sari akinti da hamislik belirtisi oluo. Insllh enfksiyon falan deildir. Belki de ilacin etkisyle o renk olmustur akintn
Öyle bi koku kaşıntım yok iğnenin 13. Günü de artık bilmiyorum şuan herşey gebelik belirtisi inancım o yönde gündüz esnesek gebelik belirtisi dicez sanırım😂😂

Kızlar iyi bayramlar kaç gündür okuyamadım yazdıklarınızı eşimin tarafı bneim taraf memleket derken bitti çok şükür bayram gezmeleri☺️ çok şükür kimse sormadı bebek yok mu diye rahattım ☺️ seneye bebişlerimizle gitçez inş ziyaretlere😍bu arada yumurtlama zamanım bayram haftası baya şanssızım değerlendirmeye çalışıyoruz 😆

Kızlar iyi bayramlar kaç gündür okuyamadım yazdıklarınızı eşimin tarafı bneim taraf memleket derken bitti çok şükür bayram gezmeleri☺ çok şükür kimse sormadı bebek yok mu diye rahattım ☺ seneye bebişlerimizle gitçez inş ziyaretlere😍bu arada yumurtlama zamanım bayram haftası baya şanssızım değerlendirmeye çalışıyoruz 😆
Sevindim sormamalarina 😂😂benimkiler de sormadilar hic🤣tas dustu heralde başlarına

Dün 3 tane almıştım birini sabah yaptım 2 gün daha yaparım Perşembe kan vercem zaten benim aklımda ki sarı akıntım parça parça bi tuhaf pedimi dolduruyor anlamadım ilk defa oldu böyle aşılamadan sonra göğüslerim acıyorda adet belirtisi hep acır benim zaten akıntımı anlayamadım
Bayram dolayisi ile pek ilgilenemedik birbirlerimizle😂😍durumun nasil var mi baska belirtiler kac gun oldu

Bayram dolayisi ile pek ilgilenemedik birbirlerimizle😂😍durumun nasil var mi baska belirtiler kac gun oldu
Evet kuzucum iğnenin 13. Günü belirtim yok ya bunlardan başka aslında boğazıma çok düşkünüm normaldede ondan anlamıyorum ve uykuyu severim hep uyurum gündüz bile uyyum deyim anında uyurum her zaman ki halim olduğundan o kısmı belirti saymıyorum 😂😂😂 göğüsler ateş ediyor şiş ama işte adetlikende aynı oluyordum 😂😂 yaaa insanın kafası çok karışıyor 😂 senin ne belirtilerin var tatlım

Evet kuzucum iğnenin 13. Günü belirtim yok ya bunlardan başka aslında boğazıma çok düşkünüm normaldede ondan anlamıyorum ve uykuyu severim hep uyurum gündüz bile uyyum deyim anında uyurum her zaman ki halim olduğundan o kısmı belirti saymıyorum 😂😂😂 göğüsler ateş ediyor şiş ama işte adetlikende aynı oluyordum 😂😂 yaaa insanın kafası çok karışıyor 😂 senin ne belirtilerin var tatlım
Inaallah bebiş vardir😍😍😍😍🎁🎁🎁teste 2 gun mu var test yapman için 🤗ben de bisey yok bisey anlayamiyorum cok yogunum bayram dolayisi ile daha simdi çöktüm asiri yorgunum 😂😂belirti falan hic dikkat etmedim kendime😂😂aslinda 2 gündür krem gibi akiskan olmayan beyaz akinti goruyorm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back