How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaa duramadım gittim kan testi yaptırdım beta 4,76 çıktı 5in altında olduğu için kesin bir durum yok bir insanın herşeyi mi belirsiz olur 🙄🙄
Canım ümitlemdşrmek değil ama geçen aylarda arkadaşımda gebelik şüphesi ile gitti 4 küsür çıktı değeri doktor ultrasonda bakmış hiç bişey görememiş üstelik adette olmuş oda hamile değilim sanıp evi falan temizlemiş yolculuk yapmıştı ikinci adetinde günü geçmiş doktora gitmişti iş yaptığı için de düşük tehlikesi vardı ve o 4 çıkıp adet gördüğü ay gebeymiş dikkat et yediğine içtiğine

Canım ümitlemdşrmek değil ama geçen aylarda arkadaşımda gebelik şüphesi ile gitti 4 küsür çıktı değeri doktor ultrasonda bakmış hiç bişey görememiş üstelik adette olmuş oda hamile değilim sanıp evi falan temizlemiş yolculuk yapmıştı ikinci adetinde günü geçmiş doktora gitmişti iş yaptığı için de düşük tehlikesi vardı ve o 4 çıkıp adet gördüğü ay gebeymiş dikkat et yediğine içtiğine
Hamileyken mi adet görmüş

Merhaba ben uzun zaman önce üye olmuştum ama aktif olamadım. Artık bebek istiyorum ben de o yüzden forumdaki Engin bilgilerden faydalanmak ve tecrübelerimi paylaşmak istiyorum

Kiz siz nerdesinz bakim gezionuz mu yoksam N Nana Ana L Loriklorik
Kizzz keske gezsem😂😂😂eltucuuuumlar geldi hepsi ayni anda 😂misafirler durmadi ki mubarek yemek yap cay ver derken oooohhoooo öldüm anca kendimi odaya attim simdik😂😂ayakta durmaktan belim agridi koptu acaba hamile miyim😂😂😂😂sen nörüyon ggiiiiiii

Kizzz keske gezsem😂😂😂eltucuuuumlar geldi hepsi ayni anda 😂misafirler durmadi ki mubarek yemek yap cay ver derken oooohhoooo öldüm anca kendimi odaya attim simdik😂😂ayakta durmaktan belim agridi koptu acaba hamile miyim😂😂😂😂sen nörüyon ggiiiiiii
KESSSSSSIIIN HAMİŞSIIIN 💃💃💃😁
ben de napam yaa bi burda takiliom bi tv izliom. Full evdydim memlkte gidemedik. Bat okuzunu bekliom iste.
Sende belirti yok mu kiz hic

Geldiler mi birden gelirler zaten. Hic oturamiosn misafr varken

Fazladan varsa testin yap gitsin.bnm olmadgi icin bi nebze tutuyorm kendimi.
Dün 3 tane almıştım birini sabah yaptım 2 gün daha yaparım Perşembe kan vercem zaten benim aklımda ki sarı akıntım parça parça bi tuhaf pedimi dolduruyor anlamadım ilk defa oldu böyle aşılamadan sonra göğüslerim acıyorda adet belirtisi hep acır benim zaten akıntımı anlayamadım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back