Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hadi ya o şekilde ilk defa duydum kuzum inşallah gebelik yüzündendir yahuuuu normal görüyorlar akıntıyı akıntı olmazsa bi sıkıntı vardır diyorlar genelde damla damla banada farklı geldi
Ay nerden arastırdım nerden baktım arama motoruna su gibi akıntı yaz bak neler cıkıyor rüyalarımı etkiledi psikolojim felc görmedigim rüya kalmadı hepside cokgüzeldi
Hayırlara cıksın canım insallah rüyalarımızı gerceginde yasarı

Günaydın kuzucummmmmm❣❣❣
Valla bende test yaptım pozitif tabi rüyamda sen ne gördün bakiiiim
Ben hastane doktor test sonuc ikizler kalabalık aglayanlar. Görümce kaynana bebek arabası sisen bir karın birde gelinlik birde kardes gordum yavrum karısıktı ama cok aydınlık bir rüyaydı ve cok mutluydum Allahım tez zamanda gerceklerini yasatsın insallah

Bulamadım kuzum ya gebelik oluşumunda mı gelirmiş hep yumurta akı kıvamında yazıyor senin su gibi yaaa inşallah gebelikle ilgilidir Allahım mübarek günlerde dualarımızı kabul etsin

Vuuuuuhuuuuu çok karışık amin gelcek o günler bebeğim azcık kaldı inanıyorum şimdilik keyfimizi sürelim boşveeeer

Günaydınlar herkesee iyi bayramlar ay bu beklemek ne zor şey hanımlar bugün adetimin üstünden geçen 28. ben bazen 28 bazen 30 da oluyorum. İçimdeki kurtlar yine durmadı ve testi yaptım. Testte baştan bişey çıkmadı 5-10 dk sonra şöyle bir hal aldı sonrada kuruyup kayboldu benim kafa hepten gitti

Bulamadım kuzum ya gebelik oluşumunda mı gelirmiş hep yumurta akı kıvamında yazıyor senin su gibi yaaa inşallah gebelikle ilgilidir Allahım mübarek günlerde dualarımızı kabul etsin
İkizlere gebelerde su gibi akıntı oluyomus genelde gerisini sen düsün halimi insallahh cicegimm

Yarasın löplöp babyler olsun insallah
Huzur yalnızlıkta sakinlikte valla bebegim❤En güzelini yapiyosun
Amiiiin bebeğim inşallah
EVet aşkım ondan dolayı evden çıkmayı sevmiyorum çıkmıyorumda zamanında epeeeeey gezdim tozdum daha bu yaşımda yoruldum kenara çekildim çokta rahatım çok şükür insan kendine kaliteli zaman ayırması gerekiyormuş bunu anladım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…