Ay nerden arastırdım nerden baktım arama motoruna su gibi akıntı yaz bak neler cıkıyorHadi ya o şekilde ilk defa duydum kuzum inşallah gebelik yüzündendir yahuuuunormal görüyorlar akıntıyı akıntı olmazsa bi sıkıntı vardır diyorlar genelde damla damla banada farklı geldi
Günaydın kuzucummmmmmGünaydın cicekleriimmmmm güzelliklerimmm❤
Ne rüyalar gördüm bir bilsenizzzzzzzz❤
Ben hastane doktor test sonuc ikizler kalabalık aglayanlar. Görümce kaynanaGünaydın kuzucummmmmm❣❣❣
Valla bende test yaptım pozitif tabi rüyamdasen ne gördün bakiiiim
Afiyet olsun canımm
Bulamadım kuzum ya gebelik oluşumunda mı gelirmiş hep yumurta akı kıvamında yazıyor senin su gibiAy nerden arastırdım nerden baktım arama motoruna su gibi akıntı yaz bak neler cıkıyorrüyalarımı etkiledi psikolojim felc görmedigim rüya kalmadı hepside cokgüzeldi
Hayırlara cıksın canım insallah rüyalarımızı gerceginde yasarı
Vuuuuuhuuuuu çok karışık amin gelcek o günler bebeğim azcık kaldı inanıyorum şimdilik keyfimizi sürelim boşveeeerBen hastane doktor test sonuc ikizler kalabalık aglayanlar. Görümce kaynanabebek arabası sisen bir karın birde gelinlik birde kardes gordum yavrum karısıktı ama cok aydınlık bir rüyaydı ve cok mutluydum Allahım tez zamanda gerceklerini yasatsın insallah ❤❤❤
Sağolasın kuzucumAfiyet olsun canımmyine tontonwinston esliginde sigara keyfii
İkizlere gebelerde su gibi akıntı oluyomus geneldeBulamadım kuzum ya gebelik oluşumunda mı gelirmiş hep yumurta akı kıvamında yazıyor senin su gibiyaaa inşallah gebelikle ilgilidir Allahım mübarek günlerde dualarımızı kabul etsin
Insllh vardr ama test bozuk gibiResim yüklenmemiş pardon kızlar
Yarasın löplöp babyler olsun insallahSağolasın kuzucumooo zam etkilemedi beni kahvesiz başladığım gün en kötü günüm huzur ya sessiz ortam yalnız kafa rahat mis gibi
Gebesin gibi fakat testte bozuk gibi hemen kan testi tavsiye ediyorumResim yüklenmemiş pardon kızlar
Gebesin gibi fakat testte bozuk gibi hemen kan testi tavsiye ediyorum❤
Yani böyle kalsaydı bozuk diye düşündüm kuruyup kaybolunca ben şokInsllh vardr ama test bozuk gibiolmazsan tekrr yap yarin sabah
Yani böyle kalsaydı bozuk diye düşündüm kuruyup kaybolunca ben şok
Aaaa cidden mi kız hadi inşallah heyecanla bekliyorumİkizlere gebelerde su gibi akıntı oluyomus geneldegerisini sen düsün halimi insallahh cicegimm
Bugun mu yaptinAaaa cidden mi kız hadi inşallah heyecanla bekliyorum6 gün var bata test yaptım negatif
Amiiiin bebeğim inşallahYarasın löplöp babyler olsun insallah
Huzur yalnızlıkta sakinlikte valla bebegim❤En güzelini yapiyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?