Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ben bugün yerlesme kanamasi yasiyorum galiba kizlar ara ara cok acik pembe kahve akintim oluyor.. yani insallah yerlesmedir ve adetim erken gelmiyodur gebeyimmmm gebeyimmmm gebeyizzzzz
Ara ara adet sancısı yasıyomusun ben yasıyorum kacgun var canım bata
Gebeyiz artık gebeyiz

Ne güzel işte kız yanlız olmak daha kötü biz bir yere gidemedik evde yanlız oğlumla takılıyoruz
Hadi ya hic mi kimseniz yok bulunduğunuz yerde eski bayramlarin tadi yok heyecan falan yook eskisi gibi ya da biz çocuktur bize tatli heyecanli guzel geliyordu o gunler

Gebeyiizzz sekerim insallah gebeyiz
Güya kendimi kaptırmamıs halim belirtilere bak lorikciiiim
Rahimde oksürürken kasılma (canımı yaktı resmen)
Vajinal batma
Ara ara cok hafif regl sancısı
Gribal enfeksiyon (yaz ortasında 7.gün)
Bunların hepsi psikolojik olabilirmi

Hadi ya hic mi kimseniz yok bulunduğunuz yerde eski bayramlarin tadi yok heyecan falan yook eskisi gibi ya da biz çocuktur bize tatli heyecanli guzel geliyordu o gunler
Yok canım burda yakınımız geçici olarak geldik iş için eşimin izni de yok bayramda o çalışıyor biz evdeyiz biraz garip bir bayram oldu bize

Bu kendini kaptirmamis halin mi bence bebeekkttiiirrr . ben de niye yok ya bu ve benzeri belirtilr

Inşallah inşallah kızlar şu günlerde dualarımız kabul olsun
Inşallah inşallah kızlar şu günlerde dualarımız kabul olsun
Eyy rabbim bu mübarek bayramlarının yüzü suyu hürmetineee önümüzdeki bayramda biz canı gönülden anne olmak isteyen kullarının kucaklarını bos bırakma dualarını geri cevirme yarabbiiiiiiiimmmm amiiiiinnn

Bilmiyorum sen ozaman hic kaptırmıyosun kendini
Benim tek olmayan belirtim akıntım. Akıntım yok resmen gecmiyor günleeeeeerrr yar yar yaaar
Kizzzzz benim akintim var ypgun degilafedersin sadece camasirda goruyorum hissetmiyorum hani yumurtlamada islaklik hissedilir ya ondan degil

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…