Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne kadar çok insan istiyor ve adını yazdırmış
Ben bu ay yazdırmayacağım , olmadı adet geldi demek de ayrı bir acıtıyor insanın canını. Bir de dış dünyaya yansıtmamaya çalışıyorsun fln ... ağustos keşke bizim eve de artı 1 bebekle gelsen keşke Kız olur erkek olur hiç önemli değil, yeter ki sağlıklı bir bebiş ol, mutlu bir bebiş ol cinsiyetin hiç farketmez... keşke artık gelsen bize de yine ...

Adete 9 gün varken o bebiş daha yumurtalıklardan rahme yerleşmemiş oluyor be canısı yaa adete 3-4 gün kala desen bi ihtimal var da.. bir de benim gebeliğimde gayet 7. Haftaya kadar hiç bir rahimde herhangi bi kıpraşma olmamıştı, rahimde kıpırtı başlıyosadiyorum ki adet geliyor. Hatta gecen adet hissettirmeden geldi ve hafif oldu, üzerine mi gördüm böyle sakin adet mi olur diyip test yaptım inşallah gebesindir de gerisi mühim değil tabii

Hayrlisi olsn o zmn cnm kismeti olnca gelio nasilsa belki supriz olur
Ay sürpriz istemem Allah isteyene versin ben umdugum zaman hamile kalayım inşaallah ayarladığım zamann hayırlısyla. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin

Amin canım insallah yinede hosgeldin aramıza

Canım bu cok tuhaf birseydi öksürürken kasılır insan evet ama ilk kez rahmimi hissettim ve keskin bir batma oldu istemsiz telaslandım bende yum gününden 6 gün gecti ama allah bilir insallah vardır ve yerini saglamlastırıyodur bebegim yoksada hayırlı zamanda gelir insallah Allah hepimizin yüzüne baksın canım tüm isteyenlerin

İnşallah gebesindir ama 7 günde rahime geçiyor embriyo en erken, ki ona embriyo denmez. Benim karnım içerde halay çekiyor çoğunluk oğlum gebelikte öyle çok tekmeledi ki doğumdan sonra bende alışkanlık kaldı, dışardan dahi görebilirsin resmen bişi tekme atıyor. Sanırım gebelikte bağırsaklar saçma dağıldı, toplanırken bişeyler ters gitti bilemiyorum. Artık bende o kımıltılar o kasılmalar hep var, bildiğin tekme yiyorum içerden

Nasıl bir etki bıraktıysa artık

Nasıl bir etki bıraktıysa artık
Şuanda da dışardan mahfediyor beni, bugün bodysını kapattırmadı öğle uykusu öncesi o kadar çok tekmeledi ki karnımı aynen alıp çıplak yataga bırakıp çıktım odadan kasabayı inletti, babası gitti giydirdi. Babası benden 15 santim uzun kolları fln daha uzun kemdini savunabiliyor giydirirken

Allah bagıslasın canım

Bayram hürmetine Allah'ım anneliği isteyen her kuluna tattırır inşallah Şu mübarek gün dualarım seninle ve sağlıklı bebek dileyen tüm kadınlarla olsun.
Allah katında hastanın,anne babanın ve çocukların duası daha makbüldür. İnşallah anne babalarımız hayattaysa onlardan da dua almamız, hasta veya kabir ziyaretlerini yapmamız ve çocukları sevindirmemiz birer vesile olsun bizlere, burada bebek hasreti çekenlere bebek kokusunu duyursun Rabbim.
Belli mi olur, Allah onların hatırına bizi de sevindirir, dilerse, birgün.

Amin amin inşallah

Gönlüne saglık güzel arkadasım cok dogru diyorsun rabbim dualarını dualarımızı tez duysun ve kabul etsin insallaaahh

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…