- 17 Haziran 2019
- 836
- 1.759
- 63
- 30
Çarşamba döneceğim evime o güne kadar olmazsam gider kan testi yaparım hala olmazsam bi doktora gideceğim tadı kaçtı artık :)Seni uzmek istemem ama bende de oldu gecen ay.regl olmazsan 2 gun sonra tekrrla bi daha cikrsa hamilesindr buyuk ihtiml
Bence de git bi baktr. Benm de son 10 gun. Eger olmzsa bu ay da dr yolu gozukur bizeÇarşamba döneceğim evime o güne kadar olmazsam gider kan testi yaparım hala olmazsam bi doktora gideceğim tadı kaçtı artık :)
Benim de 21 agustos. İnşallah güzel sonuçlarımız olur.Insallah batim ağustos 20 ☺insallah bebistir
InsalllaaahhhhhhhBenim de 21 agustos. İnşallah güzel sonuçlarımız olur.
Benimde son 10 gunBence de git bi baktr. Benm de son 10 gun. Eger olmzsa bu ay da dr yolu gozukur bize
Çocukkendi o güzel bayram havası artık büyüdük harçlık da vermiyolarYarin bayrammis bende nedense hic te bayram havasi yok☺ sizde de oluyor mu
Evwt yaa gelio cok sukur. Son gunler de gecmek bilmz simdiBenimde son 10 gunsayili gun kaldi sira bizde ☺
tam tersine bende bu bayram icimde çocuk gibi bir bayram sevinci var aynı çocukluğumdaki gibi kızımın giyeceklerini baş ucuna koydum sabah giydiriyim diye çocukken bayramlar ne kadar güzeldi o heycan o sevinç bambaşkaydı şimdiki cocuklarda hiç yok gerçi küçük kasaba köy gibi herkesin birbirini tanıdığı kardeş gibi oldukları yerlerde tabi eskiden çok daha güzeldiYarin bayrammis bende nedense hic te bayram havasi yok☺ sizde de oluyor mu
tam tersine bende bu bayram icimde çocuk gibi bir bayram sevinci var aynı çocukluğumdaki gibi kızımın giyeceklerini baş ucuna koydum sabah giydiriyim diye çocukken bayramlar ne kadar güzeldi o heycan o sevinç bambaşkaydı şimdiki cocuklarda hiç yok gerçi küçük kasaba köy gibi herkesin birbirini tanıdığı kardeş gibi oldukları yerlerde tabi eskiden çok daha güzeldiYarin bayrammis bende nedense hic te bayram havasi yok☺ sizde de oluyor mu
Oldum canımEdifar nerdesn sesin cikmio. Sen adet olmus muydun
Hayrlisi olsn o zmn cnmOldum canımtam vaktinde hemi de ahahha. Zatem test yapmıstım çıkmamıstı... Bu arada benim ikinci cocuk mevzusu ertelendi kızlar artık ne zamana denk gelir Allah bilir Simdi annemler deyiz... Bu arada iyi bayramlar
Sonra okullar açılıyor malum benim izin ile birleştirmem için bi zamandı bu ay artık bir daha ki izin günlerine
Insllh cnm. Insllh senn de yerlesmedirHayırlı bayramlar kizlar. 15 Ağu bat . Dün aksam hafif lekelenmem olduu yerleşme midir bilemedim. 2 gun önce test yapmıştım negatifti. 2 3 damla kadar geldi açık kırmızı. Bugün devamı yok hiç regl olacak gibi değilim İnşallah hepimiz bu ay çifte bayram sevinci yaşarız.
Herkesin bayramı kutlu olsun, güzel bi bayram sabahı inş. iyi haberler gelsin hayırlısıylaHayırlı bayramlar kizlar. 15 Ağu bat . Dün aksam hafif lekelenmem olduu yerleşme midir bilemedim. 2 gun önce test yapmıştım negatifti. 2 3 damla kadar geldi açık kırmızı. Bugün devamı yok hiç regl olacak gibi değilim İnşallah hepimiz bu ay çifte bayram sevinci yaşarız.
İnşallah bebiş yerleşiyodur rabbim hayırlısını nasip etsinHayırlı bayramlar kizlar. 15 Ağu bat . Dün aksam hafif lekelenmem olduu yerleşme midir bilemedim. 2 gun önce test yapmıştım negatifti. 2 3 damla kadar geldi açık kırmızı. Bugün devamı yok hiç regl olacak gibi değilim İnşallah hepimiz bu ay çifte bayram sevinci yaşarız.
İnsallah yerlesmedir tatlım ve insallah bayram sonrasında tekrar bayram sevinci yasarız allahın izniyleHayırlı bayramlar kizlar. 15 Ağu bat . Dün aksam hafif lekelenmem olduu yerleşme midir bilemedim. 2 gun önce test yapmıştım negatifti. 2 3 damla kadar geldi açık kırmızı. Bugün devamı yok hiç regl olacak gibi değilim İnşallah hepimiz bu ay çifte bayram sevinci yaşarız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?