Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Eklentiler

• 9E52063A-8DC5-4327-B474-365F02743372.jpeg
    272 KB · Görüntüleme: 27

Eklentiler

• 2D54A846-DC1D-4566-B020-01C8064BE499.jpeg
    239,3 KB · Görüntüleme: 22

Eklentiler

• 90346D21-671A-491F-A945-A2F72DA9968D.jpeg
    267,1 KB · Görüntüleme: 20
Psikoljik olmuyor diyorlar ya,demekki gercekten pskolojik olmuyor ortada bi sleun yokken olmamasi
Ben sunu anladım bebegim.
İnanarak 21 gün boyunca kendimize,
Gebeyim gebeyim gebeyim .
Dersek, beynimizdeki tüm olumsuzlukları silerek psikolojik olarak gercekten hazır olabiliriz

Ben sunu anladım bebegim.
İnanarak 21 gün boyunca kendimize,
Gebeyim gebeyim gebeyim .
Dersek, beynimizdeki tüm olumsuzlukları silerek psikolojik olarak gercekten hazır olabiliriz
Insallahhh insallah beynimzize olumlu mesaj yollamaliyiz bizim hazir oldugumuzu anlamali

Insallahhh insallah beynimzize olumlu mesaj yollamaliyiz bizim hazir oldugumuzu anlamali
Evet canım bizler olmuyo diye kendi kendimize tekrar edip dert ettigimiz icin beyin bunun olmasını tehlike olarak goruyormus iste ben yazının yalancısıyım
Ama mantıgı kafama yatıyor yani

Merhaba kizlar ben de bu ay yeni başladım. Bugün doktor yumurtan çatladı dedi. Bundan sonraki süreç ne kac gün sonra test yapsam çıkar acaba

Bifincankahve canım buralardaysan sana sormak istiyorum. Yumurtlamadan sonra hic karnında cokcok hafif adet agrısı gibi bir agrı olup gecip gittimi uc beş dk icinde?

Bir akşam yatmadan önce sol kasığıma çok keskin bir ağrı girdi başkada olmadı canım ama yaklaşık yarım saat sürdü.

Bir akşam yatmadan önce sol kasığıma çok keskin bir ağrı girdi başkada olmadı canım ama yaklaşık yarım saat sürdü.
Canım senin geç döllenmeydi demi benim perşembe cuma regl günümdü olmadım dün test yaptım negatif 5 gün önce kan vermiştin 0.1 çıkmıştı geç döllenme olabilir mi ki ne düşünsem şaşırdım ya normalde 1 saat şaşmaz reglim

Ovulasyon testi gebelik gosterir mi

Evet canım geç döllenme daha az önce idrar testi yaptım aceba pozitif çıkacak mı diye.. Hala negatif tekrar kan vereceğim pazartesi günü. Testlere hiiç güvenim kalmadı benim senin yerinde olsam gider kan veririm hemen

Bende öyle yapicam galiba bugün de olmazsam aksama vereyim diyorum meraktan catliycam çünkü

Canım senin kanda gecikmeden kaç gün sonra cıktı kusura bakma çok sordum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…