• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Amin canım geçmiş olsun 3 4 gündür kasık ağrım vardı yapayım dedim bat 2 gün var demekki yok nasip işte ama çok üzüldüm artık bat geçmeden test yapmıycam
Sağol canım. Adet belirtileriyle gebelik belirtileri hemen hemen aynıymış. O yüzden bat geçmeden test yapmamak psikolojimiz için en iyisi. Zaten en büyük belirti adet gecikmesi diye okudum her yerde.

Melesef bebisimi
Hiç üzülme, Allah hayırlı zamanda evlat versin. Ben de bu ay çok istiyordum ama işte aksilik oldu bir şekilde düştüm. Tomografiydi rontgendi derken inşallah hamile degilimdir diye dua etmeye başladım. Kafamı carptigimda da o ağrı ve uyuşma içinde tek aklıma gelen bu oldu. Kuvvetli ağrı kesiciler kullanmak zorundayım. Aynı gün test de yaptım negatifti ama işte yine de korkuyorum batım gelmediği için. Allah herkese hayırlısını en hayırlı zamanda nasip etsin.
Gecmis olsun cnm olmamasi daha hayirli olur bende tomografi cekildim agir antibiyotik kullandim malesef bu sabah dusuk yaptim doktor soylemisti zaten duser diye😭😭😭

Sağol canım. Adet belirtileriyle gebelik belirtileri hemen hemen aynıymış. O yüzden bat geçmeden test yapmamak psikolojimiz için en iyisi. Zaten en büyük belirti adet gecikmesi diye okudum her yerde.
Hata yaptım keşke hiç yapmasaydım geçen ayda aynı şeyi yaptım akıllanmadım ya senin bat ne zamandı canım

Melesef bebisimi

Gecmis olsun cnm olmamasi daha hayirli olur bende tomografi cekildim agir antibiyotik kullandim malesef bu sabah dusuk yaptim doktor soylemisti zaten duser diye😭😭😭
Gercktn mi yaa 😔 cok uzuldm cnm yaa.Rabbim tez zamnda yine versin .cok gecmis olsn

Melesef bebisimi

Gercktn mi yaa 😔 cok uzuldm cnm yaa.Rabbim tez zamnda tekrr versin . Cok gecmis olsn

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back