- 25 Mayıs 2019
- 7.981
- 13.740
- 163
- 31
Hic gecmemesi garip kizz.Benmde üç aydır yanıyordu ağrı şiş geçmedi bi türlü hayıt yaprağı ile çay yapıp içiyorum artık çok rahatım ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hic gecmemesi garip kizz.Benmde üç aydır yanıyordu ağrı şiş geçmedi bi türlü hayıt yaprağı ile çay yapıp içiyorum artık çok rahatım ya
Sağol canım. Adet belirtileriyle gebelik belirtileri hemen hemen aynıymış. O yüzden bat geçmeden test yapmamak psikolojimiz için en iyisi. Zaten en büyük belirti adet gecikmesi diye okudum her yerde.Amin canım geçmiş olsun 3 4 gündür kasık ağrım vardı yapayım dedim bat 2 gün var demekki yok nasip işte ama çok üzüldüm artık bat geçmeden test yapmıycam
Gecmis olsun cnm olmamasi daha hayirli olur bende tomografi cekildim agir antibiyotik kullandim malesef bu sabah dusuk yaptim doktor soylemisti zaten duser diyeHiç üzülme, Allah hayırlı zamanda evlat versin. Ben de bu ay çok istiyordum ama işte aksilik oldu bir şekilde düştüm. Tomografiydi rontgendi derken inşallah hamile degilimdir diye dua etmeye başladım. Kafamı carptigimda da o ağrı ve uyuşma içinde tek aklıma gelen bu oldu. Kuvvetli ağrı kesiciler kullanmak zorundayım. Aynı gün test de yaptım negatifti ama işte yine de korkuyorum batım gelmediği için. Allah herkese hayırlısını en hayırlı zamanda nasip etsin.
Hata yaptım keşke hiç yapmasaydım geçen ayda aynı şeyi yaptım akıllanmadım ya senin bat ne zamandı canımSağol canım. Adet belirtileriyle gebelik belirtileri hemen hemen aynıymış. O yüzden bat geçmeden test yapmamak psikolojimiz için en iyisi. Zaten en büyük belirti adet gecikmesi diye okudum her yerde.
Vallaha anlamadım ki psikolojik olarak sürekli hamilelik belirtisi yaşıyorumHic gecmemesi garip kizz.
12 Ağustos. Bekliyorum bakalim. Gönlüm gebelik olmaması yönünde ama varsa da yapacak bir şey yok.Hata yaptım keşke hiç yapmasaydım geçen ayda aynı şeyi yaptım akıllanmadım ya senin bat ne zamandı canım
Bugun kim hamiiillleee☺Evweet gun itibari ile bi gelisme paylasim.
Memintolarim yanlardan agrimya basladi.minciklamadan da agridgini hissdiorm. Sisme yok ama .
Bu not burda dursun
Sana da geçmiş olsun kuzum. Hayırlısı hakkımızda.Melesef bebisimi
Gecmis olsun cnm olmamasi daha hayirli olur bende tomografi cekildim agir antibiyotik kullandim malesef bu sabah dusuk yaptim doktor soylemisti zaten duser diye
Benm rwglim bitiyo bugün gebeyim gebeyim gebeyim diyecem senin gibiBugun kim hamiiillleee☺
Gebeeeyyyyyiiiiiiizzz kizzzlllaaarreBen
Benm rwglim bitiyo bugün gebeyim gebeyim gebeyim diyecem senin gibi
İnşaAllah gelmez gönlüne göre olsun herşeyBenim bat günüm bugün ama gelen giden yok henüz
Gercktn mi yaa cok uzuldm cnm yaa.Rabbim tez zamnda yine versin .cok gecmis olsnMelesef bebisimi
Gecmis olsun cnm olmamasi daha hayirli olur bende tomografi cekildim agir antibiyotik kullandim malesef bu sabah dusuk yaptim doktor soylemisti zaten duser diye
Amin ama iki gün önce test yaptım negatif çıktı bı beklentim yok o yüzdenİnşaAllah gelmez gönlüne göre olsun herşey
Aynı durumu yaşıyorum bacımEvweet gun itibari ile bi gelisme paylasim.
Memintolarim yanlardan agrimya basladi.minciklamadan da agridgini hissdiorm. Sisme yok ama .
Bu not burda dursun
Gercktn mi yaa cok uzuldm cnm yaa.Rabbim tez zamnda tekrr versin . Cok gecmis olsnMelesef bebisimi
Ne zamndr var sende boleAynı durumu yaşıyorum bacım
BiiiiiizzBugun kim hamiiillleee☺
9 gündür var hic azalma olmadı hala devam ediyor vucut sıcaklığın 37 lerde hep düşmüyorNe zamndr var sende bole
Hayırlısı neyse o olsun diyelim o zaman..12 Ağustos. Bekliyorum bakalim. Gönlüm gebelik olmaması yönünde ama varsa da yapacak bir şey yok.