Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Psikoljik olmuyor diyorlar ya,demekki gercekten pskolojik olmuyor ortada bi sleun yokken olmamasi
Ben sunu anladım bebegim.Psikoljik olmuyor diyorlar ya,demekki gercekten pskolojik olmuyor ortada bi sleun yokken olmamasi
Insallahhh insallah beynimzize olumlu mesaj yollamaliyiz bizim hazir oldugumuzu anlamaliBen sunu anladım bebegim.
İnanarak 21 gün boyunca kendimize,
Gebeyim gebeyim gebeyim .
Dersek, beynimizdeki tüm olumsuzlukları silerek psikolojik olarak gercekten hazır olabiliriz
Evet canım bizler olmuyo diye kendi kendimize tekrar edip dert ettigimiz icin beyin bunun olmasını tehlike olarak goruyormus iste ben yazının yalancısıyımInsallahhh insallah beynimzize olumlu mesaj yollamaliyiz bizim hazir oldugumuzu anlamali
Hiç kimse senden daha değerli değil boşver ☺Ama anlatamiyorun bunu
Amin insallah tatlım bat nedir senide listemize alalımMerhaba kızlar bende bu ay koşturanlardanım inşAllah Allah’ım isteyen herkeslere versin bakalım herkes bu ay güzel haberler alır umarımm
HosgeldinMerhaba kizlar ben de bu ay yeni başladım. Bugün doktor yumurtan çatladı dedi. Bundan sonraki süreç ne kac gün sonra test yapsam çıkar acaba
Bifincankahve canım buralardaysan sana sormak istiyorum. Yumurtlamadan sonra hic karnında cokcok hafif adet agrısı gibi bir agrı olup gecip gittimi uc beş dk icinde?
Canım senin geç döllenmeydi demi benim perşembe cuma regl günümdü olmadım dün test yaptım negatif 5 gün önce kan vermiştin 0.1 çıkmıştı geç döllenme olabilir mi ki ne düşünsem şaşırdım ya normalde 1 saat şaşmaz reglimBir akşam yatmadan önce sol kasığıma çok keskin bir ağrı girdi başkada olmadı canım ama yaklaşık yarım saat sürdü.
Ovulasyon testi gebelik gosterir miCanım senin geç döllenmeydi demi benim perşembe cuma regl günümdü olmadım dün test yaptım negatif 5 gün önce kan vermiştin 0.1 çıkmıştı geç döllenme olabilir mi ki ne düşünsem şaşırdım ya normalde 1 saat şaşmaz reglim
Canım senin geç döllenmeydi demi benim perşembe cuma regl günümdü olmadım dün test yaptım negatif 5 gün önce kan vermiştin 0.1 çıkmıştı geç döllenme olabilir mi ki ne düşünsem şaşırdım ya normalde 1 saat şaşmaz reglim
Bende öyle yapicam galiba bugün de olmazsam aksama vereyim diyorum meraktan catliycam çünküEvet canım geç döllenme daha az önce idrar testi yaptım aceba pozitif çıkacak mı diye.. Hala negatif tekrar kan vereceğim pazartesi günü. Testlere hiiç güvenim kalmadı benim senin yerinde olsam gider kan veririm hemen ❤
Günaydın canım bilmiyorum ki canım denemedim hic zaten benim testlerle aram pek iyi değilOvulasyon testi gebelik gosterir mi
Canım senin kanda gecikmeden kaç gün sonra cıktı kusura bakma çok sordumEvet canım geç döllenme daha az önce idrar testi yaptım aceba pozitif çıkacak mı diye.. Hala negatif tekrar kan vereceğim pazartesi günü. Testlere hiiç güvenim kalmadı benim senin yerinde olsam gider kan veririm hemen ❤