Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kaynana olunca konu dedikodunin anasini yaparim bence kaynanayi kafamizdan silince gebe kalabiliriz

Kiz Allh seni top etmeye emi bak simdi
Profiline tikla sag ustte var ya.sonra da hesap detaylarina tikla. Daha sonra asagilarda bi yerde bebeginizjn tahmini dogum tarihi yazio orayi doldur kaydete bas
Suan cok iyi anladım ama ben bunu google aramadan her ay yaptım hic birise yaramadı aksine uzuldum o yüzden suanda bunu yapmak istemiyorum uzuntu davet etmicem evrenle arama benim totemimde takvimsizlik anlayacagun

Adet gününü bekliceksin yavrum sen yumurta catlaması ayrı adetin ayrrı sonucta
Ben sabırsızlandım sen nasıl dayanıcaksınki
Zaten benim göğüslerim Pazartesi acımaya başlar o zaman anlarım hamile olmadığımı bu taşımama kadar acıyıp şişmediği gün olmadı neyse çarşambaya kadar sigara ve kahve kefsine devam

Suan cok iyi anladım ama ben bunu google aramadan her ay yaptım hic birise yaramadı aksine uzuldum o yüzden suanda bunu yapmak istemiyorum uzuntu davet etmicem evrenle arama benim totemimde takvimsizlik anlayacagun
Hii bastan desene kiz sen simdiki totemde kal. Ben cifter gideyim bu seferlik

Zaten benim göğüslerim Pazartesi acımaya başlar o zaman anlarım hamile olmadığımı bu taşımama kadar acıyıp şişmediği gün olmadı neyse çarşambaya kadar sigara ve kahve kefsine devam
Yalnız pekte emin olma bugün Ojej de adet belirtileri gordugunu soyluyodu ama cok sukur gebe cıktı

Korktugum basima geldi N Nana Ana basta ona demistik konu sonunda kaynanalara baglanir diye asil sorun kaynana bence hepimizin ortak sorunu
Kaynanalar çok rahatsız edici oluyorlar anlamıyorum ben kv. Çooooook seviyorum annemden ayırmam diyenlere hayret ediyorum ya dört dörtlükte olsa kaynana sevilir mi olacak iş mi şu

Kaynanalar çok rahatsız edici oluyorlar anlamıyorum ben kv. Çooooook seviyorum annemden ayırmam diyenlere hayret ediyorum ya dört dörtlükte olsa kaynana sevilir mi olacak iş mi şu
Sevilmiyor katiliyorum sana yalaka gelinler hayatta kimseye yalakalik yapmam

Yalnız pekte emin olma bugün Ojej de adet belirtileri gordugunu soyluyodu ama cok sukur gebe cıktı
Evet ya tebrik ederim Ojej şans getirirsin bize inşallah nanacım aşılama olmuştu dimi kuzum senin ben normalde göbeksizim ama 3.5 aylık göbeğim var iğnenin etkisimi bu şişkinlik 9. Gün bugün

Evet ya tebrik ederim Ojej şans getirirsin bize inşallah nanacım aşılama olmuştu dimi kuzum senin ben normalde göbeksizim ama 3.5 aylık göbeğim var iğnenin etkisimi bu şişkinlik 9. Gün bugün
Yok bebegim karıstırıyosun ben asılama olmadım bu ay hamile kalamazsam düsünecegimi soylemistim insallah gerek kalmaz. Ama o gobek bendede var sanki 6aylık gibi oldu psikolojiden kafadan gebeligi atınca inmisti simdi tekrar fırladı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…