- 10 Haziran 2019
- 3.116
- 3.674
- 53
Canım nasip hiç üzülme Eylül’de beraber hamiş oluruz seninle benHiç gölge falan yok net tek çizgi
Kaynana olunca konu dedikodunin anasini yaparimSen hevesli gorunuyordun zaten bu konudahayretle okudum yorumları
Ne demisler kaynanayı kaynar kazana atmalıpekte dedikodu sayfasına donsun istemiyorum acıkcası aradaki baglantı sarsılmasın evrenimizle bizlerin amacı bir 1 bir
GEBEYİM GEBEYİM GEBEYİM !
Sağol canım Rabbim en güzel en sağlıklı şekilde kavuştursun inşallahCanım nasip hiç üzülme Eylül’de beraber hamiş oluruz seninle beninşallahhhhh aminnnnn
Suan cok iyi anladım ama ben bunu google aramadan her ay yaptım hic birise yaramadı aksine uzuldum o yüzden suanda bunu yapmak istemiyorum uzuntu davet etmicem evrenle arama benim totemimde takvimsizlik anlayacagunKiz Allh seni top etmeye emibak simdi
Profiline tikla sag ustte var ya.sonra da hesap detaylarina tikla. Daha sonra asagilarda bi yerde bebeginizjn tahmini dogum tarihi yazio orayi doldur kaydete bas
Zaten benim göğüslerim Pazartesi acımaya başlar o zaman anlarım hamile olmadığımı bu taşımama kadar acıyıp şişmediği gün olmadı neyse çarşambaya kadar sigara ve kahve kefsine devamAdet gününü bekliceksin yavrum sen yumurta catlaması ayrı adetin ayrrı sonucta
Ben sabırsızlandım sen nasıl dayanıcaksınki
Dogru soyleyen dokuz koyden kovulurmus kız kovimmi seni gonca gülümKaynana olunca konu dedikodunin anasini yaparimbence kaynanayi kafamizdan silince gebe kalabiliriz
Hii bastan desene kizSuan cok iyi anladım ama ben bunu google aramadan her ay yaptım hic birise yaramadı aksine uzuldum o yüzden suanda bunu yapmak istemiyorum uzuntu davet etmicem evrenle arama benim totemimde takvimsizlik anlayacagun
Neryee kovuyonDogru soyleyen dokuz koyden kovulurmus kız kovimmi seni gonca gülüm
Yalnız pekte emin olma bugünZaten benim göğüslerim Pazartesi acımaya başlar o zaman anlarım hamile olmadığımı bu taşımama kadar acıyıp şişmediği gün olmadı neyse çarşambaya kadar sigara ve kahve kefsine devam
Hadi hayırlısıHii bastan desene kizsen simdiki totemde kal. Ben cifter gideyim bu seferlik
Kaynanalar çok rahatsız edici oluyorlar anlamıyorum ben kv. Çooooook seviyorum annemden ayırmam diyenlere hayret ediyorum ya dört dörtlükte olsa kaynana sevilir mi olacak iş mi şu
Sevilmiyor katiliyorum sanaKaynanalar çok rahatsız edici oluyorlar anlamıyorum ben kv. Çooooook seviyorum annemden ayırmam diyenlere hayret ediyorum ya dört dörtlükte olsa kaynana sevilir mi olacak iş mi şu
Ben de biraz muzdaribim kv konusundaSevilmiyor katiliyorum sanayalaka gelinler hayatta kimseye yalakalik yapmam
Evet ya tebrik ederim
Aha mıctıkBen de biraz muzdaribim kv konusunda
Kaynana kaynana cadi gibi kaynana Allah var yukardaa benimleee oynnnaaammmaaaaBen de biraz muzdaribim kv konusunda
Yok bebegim karıstırıyosun ben asılama olmadım bu ay hamile kalamazsam düsünecegimi soylemistim insallah gerek kalmaz. Ama o gobek bendede var sanki 6aylık gibi oldu psikolojiden kafadan gebeligi atınca inmisti simdi tekrar fırladıEvet ya tebrik ederimOjej şans getirirsin bize inşallah nanacım aşılama olmuştu dimi kuzum senin ben normalde göbeksizim ama 3.5 aylık göbeğim var iğnenin etkisimi bu şişkinlik 9. Gün bugün
Valla sorunu olmayan nadirdir. Illa ki biisy yapiolr. Annm de kaynana olck oldu gibi yani. Keske ole bi kaynanm olsydi. Ole kotulugu falan dokunmadi ama biraz bebek konusunda canimi sktiAha mıctık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?