Allah ıslahat etsin işte şükürsüzlüğün bi başka versiyonu Rabbim hiç vermeyecek arasın dursun tövbeee gece gece beddua ettirecek kendine bu neeee yaaa bu ne
Benm yuxum gelmiirHerkes gitti galiba bir biz kaldık @icecreamm
Canım bende geçen ay yuMurtalarim sağlıklı mi diye baktrdim. Doktor 2 sağda 2 solda olmak üzere 4 yumurtan var dedi.onemlingunleri degerlendir dedi. Böyle cok yumurta oldgu zaman çoğul gebelik ihtimali mi oluyor. Ben zannediyordum ki her ay 4 5 tane yumurtamız oluyor ve birisi kismet olursa dolleniyor saniyordumSelam kızlar benim bat 20 ağst. Bu ay klomen + iğne kullandım 4 yumurtam varmış çatlama için. Dr çoğul gebelk olablr dedi. İnşallah bu ay güzel haberler alırızzzzz
Bunu gordukten sonra film izleme seysimde kactı benimBenm yuxum gelmiirfilm izlim bare dedim actm netflixi
Genel de eski kafali erkkler ya da kaynanalr istemez kiz cocugu . Bu da bi degisik verisyon olmusBunu gordukten sonra film izleme seysimde kactı benim
Genel de eski kafali erkkler ya da kaynanalr istemez kiz cocugu . Bu da bi degisik verisyon olmusAllh akil fikir versn. Ya cocugunu alir ya sagliksiz olur ya da bela olur o cocuk.
Günaydınnn
Adet kanaması gibi mi başladı biraz tarif eder misin canım? Yani daha fazla ve koyu kırmızı mı yoksa kahverengi az lekelenme şeklinde mi olduKızlar günaydın sanırım ben adet oluyorum sabah kırmızı bir şeyler geldi bat a 4 5 gün var henüz bu yerleşme kanaması olmaz dimi
Az lekelenme şeklinde oldu canım ama adet başlangıcı da genelde öyle oluyor ya sanırım adet gelecek tam sökülürAdet kanaması gibi mi başladı biraz tarif eder misin canım? Yani daha fazla ve koyu kırmızı mı yoksa kahverengi az lekelenme şeklinde mi oldu
Teşekkür ederim
Az lekelenme şeklinde oldu canım ama adet başlangıcı da genelde öyle oluyor ya sanırım adet gelecek tam sökülürbugünün geçmesini bekleyecem
Aynen canım hayırlısı olsun inşallah evet çok benziyor bekleyecem mecbur sağol canımYerleşme kanaması (İmplantasyon), bebek sahibi olmak isteyen çiftlerin fiziksel birlikteliği sonucunda embriyonun rahme ulaşması ve oraya yerleşip kanama görülmesi ile ortaya çıkar. Parça parça olmak üzere lekelenmelerin görülebileceği gibi regl dönemindekine benzer yoğun bir kanama da gerçekleşebilir.
Her kadında görülmeyen kısa ve ağrısız olan bu kanamalar, uzun zamandır hayali kurulan bebek müjdesinin ilk habercisi olabilir.
Ancak yinede birkaç saatlikten birkaç güne kadar gerçekleşen bu yolculuk, hamileliğin kesin işareti değildir.
İnternette okuduğum bir yazıda böyle bir bilgi vermişlerdi.. Sen takipte ol yine de ikisi birbirine benziyor çünkü..
Allah herşeyin hayırlısını versin..
ben bu ay naptım biliyormusun:) dr tedaviye 1 ay ara verelim deyince bide bu ayda olmazsa direk tüp bebek yapıcaz diyince bende evde bişeyler yapayım dedim çörek otu bal tarçın kürü yaptım yedim bide maydonoz süt buharına oturdum yumurtlamadan önce işte ozaman çok terledim kendime dikkat ettim ama yine kaptım şifayı ateş falan yok ama burnum akıyor hafif vucudumla kırıklık varHadi bana klima carptı sana ne carptı bakim
Nedennn biiizzz ya Allahim kiz erkek ne farekeder ya
Okurken yasadim resmenKızlar okusanıza çok hoş yaa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?