Kız inşallah hamişsindir yaaYarın arayacağım kuzum hemen duramıyorum zateneşime söylemeyecektim böyle bir ihtimal olduğunu 10 dkka durabildim çatladım ah kuzum keşke olsa şimdi aklıma geldi çatlatma iğnenin etkisi olabilir mi acaba diye
O zaman Cuma günü yaptırdığımda anlarımDeğerde artış olursa gebeliktir cnm
Ignenin etkisi gun gectikce duser
Bende tedavi süresince dr yasaklamisti test yapmayı ignenin etkisi yaniltacagi icin
Hakkında hayirlisi olsun cnm insO zaman Cuma günü yaptırdığımda anlarımevet aslında test yapılmaması gerekir insan ümitlenip hayal kırıklığına uğratıyor
Kız inşallah hamişsindir yaaama kuzum sanki ben o iğnenin hcg yi yükselttiğini duymuştum hatta test yapmayın pozitif gösterir falan diyolardı senin inşallah gebelikten ötürüdür
İnşallah canımHakkında hayirlisi olsun cnm ins
Gebesin gebeeeenerde okursam öyle yazıyordu çok okumakta iyi değil anacım şimdiden gebe moduna girdim zaten full yatış neden zaman geçmiyor gibi beklemek ne zormuş yahuuu
Cnm bellide olma ki iğnenin etkisi düşüp sonradan tekrar çıkabilir gebelikle hemende uzulmeevet kuzucum bende öyle okudum ne güzel o kadar heyecan yapmıştım Cuma kan vercem tekrar bakalım düşerse gebelik yok 14 ün üstüyse yeniden heyecanlanırım
Gebeyizzzzz gebeyiiimmmmGebesin gebeeeeher kafadan bi ses çıkıyor. Internette yazilanlara gore hepimiz su an ölmüş olmaliyiz doktorlar bile tutarsin . ayni hastaliktan iki farkli doktora dahi gitsen iki de farklı bisey der 9 ay sonda huuuhuuuuuuuuwwwww bebiş geliyor
gebeyiiiiz gebeyiimmmmmGebesin gebeeeeher kafadan bi ses çıkıyor. Internette yazilanlara gore hepimiz su an ölmüş olmaliyiz doktorlar bile tutarsin . ayni hastaliktan iki farkli doktora dahi gitsen iki de farklı bisey der 9 ay sonda huuuhuuuuuuuuwwwww bebiş geliyor
Bat tarihine kaç gün vardı canım inşallah gebesindiiirAraniza yeni katildim iyi geceler kizlar bnde bugun evde gebelik testi yaptim sonuc pozitif yanilma payi var mi siz hic duydunuz mu yarin doktora gidicem insallah
Doğru söyledin canım hiç bilmiyordum iğnenin etkili olacağını öğrenince kendimi çokta kaptırmadım şuan moddan çıkıyorumCnm bellide olma ki iğnenin etkisi düşüp sonradan tekrar çıkabilir gebelikle hemende uzulme
O kadae bekledin azzdaha bekle saglikla gelsinlee de bekledigimize degsinGebeyizzzzz gebeyiiimmmm
gebeyiiiiz gebeyiimmmmmçok haklısın ama bugün 5. Günüm döllenip tutması banada tuhaf geldide bakalım hayırlısı ahhh bu beklemeler olsun kız buda güzel
Hiiiiç yaaa 2 yıl neereeeee 1 hafta nere işteO kadae bekledin azzdaha bekle saglikla gelsinlee de bekledigimize degsingebeyiz kiizzzz
Dokuluruz artik yavas yavasHiiiiç yaaa 2 yıl neereeeee 1 hafta nere iştebekleyelim kuzum bat tarihleri yaklaşıyor herkesin belli olur artık ❣❣❣❣
26 haziranda olmustum en son cnm insallah hepimiz hamiş oluruzBat tarihine kaç gün vardı canım inşallah gebesindiiir
Ay Allahım çooook amin umarım öyledir can Rabbim güldürür yüzünü inşallahevet kuzucum bende öyle okudum ne güzel o kadar heyecan yapmıştım Cuma kan vercem tekrar bakalım düşerse gebelik yok 14 ün üstüyse yeniden heyecanlanırım
Benim de yediBu ay bende sabırsızlıkla bekliyorum ve günler geçmiyor son 7 gün kaldısanki 7 yıl gibi
bnm de 20siDokuluruz artik yavas yavasbenim daha nerrdeeee 20 agustos bekle isin ne kiz hamilelik mood on
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?