Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kız inşallah hamişsindir yaa ama kuzum sanki ben o iğnenin hcg yi yükselttiğini duymuştum hatta test yapmayın pozitif gösterir falan diyolardı senin inşallah gebelikten ötürüdür

Değerde artış olursa gebeliktir cnm
Ignenin etkisi gun gectikce duser
Bende tedavi süresince dr yasaklamisti test yapmayı ignenin etkisi yaniltacagi icin
O zaman Cuma günü yaptırdığımda anlarım evet aslında test yapılmaması gerekir insan ümitlenip hayal kırıklığına uğratıyor

Kız inşallah hamişsindir yaa ama kuzum sanki ben o iğnenin hcg yi yükselttiğini duymuştum hatta test yapmayın pozitif gösterir falan diyolardı senin inşallah gebelikten ötürüdür
evet kuzucum bende öyle okudum ne güzel o kadar heyecan yapmıştım Cuma kan vercem tekrar bakalım düşerse gebelik yok 14 ün üstüyse yeniden heyecanlanırım

nerde okursam öyle yazıyordu çok okumakta iyi değil anacım şimdiden gebe moduna girdim zaten full yatış neden zaman geçmiyor gibi beklemek ne zormuş yahuuu
Gebesin gebeeee her kafadan bi ses çıkıyor. Internette yazilanlara gore hepimiz su an ölmüş olmaliyizdoktorlar bile tutarsin . ayni hastaliktan iki farkli doktora dahi gitsen iki de farklı bisey der 9 ay sonda huuuhuuuuuuuuwwwww bebiş geliyor

evet kuzucum bende öyle okudum ne güzel o kadar heyecan yapmıştım Cuma kan vercem tekrar bakalım düşerse gebelik yok 14 ün üstüyse yeniden heyecanlanırım
Cnm bellide olma ki iğnenin etkisi düşüp sonradan tekrar çıkabilir gebelikle hemende uzulme

Araniza yeni katildim iyi geceler kizlar bnde bugun evde gebelik testi yaptim sonuc pozitif yanilma payi var mi siz hic duydunuz mu yarin doktora gidicem insallah

Gebeyizzzzz gebeyiiimmmm
gebeyiiiiz gebeyiimmmmm çok haklısın ama bugün 5. Günüm döllenip tutması banada tuhaf geldide bakalım hayırlısı ahhh bu beklemeler olsun kız buda güzel

Gebeyizzzzz gebeyiiimmmm

gebeyiiiiz gebeyiimmmmm çok haklısın ama bugün 5. Günüm döllenip tutması banada tuhaf geldide bakalım hayırlısı ahhh bu beklemeler olsun kız buda güzel
O kadae bekledin azzdaha bekle saglikla gelsinlee de bekledigimize degsingebeyiz kiizzzz

Ay Allahım çooook amin umarım öyledir can Rabbim güldürür yüzünü inşallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…