Canım bnde pko yok ama iki ay klomen kullanımdan dolayı kist oldu dün soğan suyuna ve hayıt yaprağına başladım sonra da aslana pençesine başlayacam inşaAllah pkolarda soğan suyunun çok işe yaradığını okumuştumBende pko var yarın gidicem doktora zatwn bana adetinin 3. Günü gel dedi acaba klomen verirmi bana
Sen regl oldun muBen deama tek tesellim adetimin gecikmemesi gecikme daha kötü olurdumheralde
Elimi bile sürmem kız nispet için yaparlarsa kavga bile ederim gelir eşimi doldururum sonra daAma en çok gururuma dokunan o hamile diye taşıtmayıp bana taşıtmaları kendimi mazlum gibi hissediyorum
Oldum canım önceki geceSen regl oldun mu
65 liraya aldık biz önceki ay chorriomon du ismiŞimdi ben 4-5 aydır istiyorumya heöen verirmiki bu hapı bana bide çatlatma iğnesi ücreti nedir acaba
Eğer elazığa yakından bende önerebilirim.Malesef doğudayım ben canım
Gebe kalmak isteyen kim varsa kim hayırlı evlat istiyorsa(kız,erkek) kim benimde saglıklı bir evladım olsun diyorsa kim rabbim benimde kucagımı bos bırakma diyorsa, bu ay hamile olduğunu ögrensin insallah buna bende dahil
Amin demeden gecmeyin
evrene mesaj gebeyim gebeyim gebeyim
Totem
N Nana Ana bat 20
@Ederaf bat 10
L Loriklorik bat 20
E Eslem91 bat 21
@Asli Yener94 bat 5
@Zekta bat 5
@NorthCarolina bat 12
@burcusami bat 28
@Floraa12 bat 12
@Antoryum123 bat 19
@Dilandilan bat 7
D Deryakadir bat 15
R Rosa07 bat 7
@Ojej bat 11
@Fatma KTL bat 20
@meryem6yrr bat 9
@Burcu2614 bat 15
@15yusra11 bat 31
R Rzgrksy bat 5
@hayalinizle bat 10
@Matrakhatun bat 17
@ordekimsibocuk bat 11
@maybutterfly bat 5
@MNbeyaz bat 9
@Babyandmom bat 6
Balkupumm bat 24
@_PANDA_ bat 20
@Bifincankahve bat 2
@dilosss_ bat 19
@Ftskrcm bat 30
@Maruki bat 13
@icecreamm bat 26
Geçmiş 2 günüm var hadi inşallah gebeyim gebeyimBir sansımızı deniyoruz iste
Sende katıl bize
Canım klomen verdiğindeadette başlıyorsun yumurtlama gününü hesaplayıp seni çağırıyor bayramdan sonraya denk gelir miO değilde yarın 3. Günüm gidicem doktora araya bayram giricek doktora gidemem belkide kontrol için
Yeni bat ı söyle güncellesinlerOl
Oldum canım önceki gece
Ben sağlık ocağında vurdurdum dediği günde akşam sonra kaç sonra birliktelik verecekse o günü değerlendirinAynen haberleşelim ama senin bilgin var bu konuda iğneyi doktormu vuruyo sen alıp götürünce
Yeni topik açacaklar diye söylemedim canım 29 Ağustosa denk geliyorYeni bat ı söyle güncellesinler
Kiizzz hadi insallahGeçmiş 2 günüm var hadi inşallah gebeyim gebeyim
Tesr yapmadin mi yap hele 2 gunun gecmisGeçmiş 2 günüm var hadi inşallah gebeyim gebeyim
Ben de yaptim bu hafta benimde iki gun boyunca oyle koyu oldu bu sabah yaptim siliklesmisti hafif . Degerlendir derim bu günleriniHanımlar dün ovulasyon testi sipariş vermiştim bu sabah geldi hemen yaptım saat 11 gibiydi bu şekilde cıktı bugün uzayan akintim oldu hep onunla takip ediyordum demeki doğru tespit kullanan varmi koyuluğu böylemi oluyor yoksa daha mi koyu olması gerekiyorEki Görüntüle 2296133
Inşallah sende işe yaramistir bendede tabi ama ben bu akintimi hep takip ediyordum yumurtlama günü olarak kabul edip ona göre degerlendiriyorduk yani o akintidan tam 15 16 gün sonra adet oluyorum bu testi denemem aslında emin olmaktı öylede oldu aslında biraz boşunaBen de yaptim bu hafta benimde iki gun boyunca oyle koyu oldu bu sabah yaptim siliklesmisti hafif . Degerlendir derim bu günlerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?