Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende pko var yarın gidicem doktora zatwn bana adetinin 3. Günü gel dedi acaba klomen verirmi bana
Canım bnde pko yok ama iki ay klomen kullanımdan dolayı kist oldu dün soğan suyuna ve hayıt yaprağına başladım sonra da aslana pençesine başlayacam inşaAllah pkolarda soğan suyunun çok işe yaradığını okumuştum

Bir sansımızı deniyoruz iste
Sende katıl bize
Geçmiş 2 günüm var hadi inşallah gebeyim gebeyim

Hanımlar dün ovulasyon testi sipariş vermiştim bu sabah geldi hemen yaptım saat 11 gibiydi bu şekilde cıktı bugün uzayan akintim oldu hep onunla takip ediyordum demeki doğru tespit kullanan varmi koyuluğu böylemi oluyor yoksa daha mi koyu olması gerekiyor

Inşallah ise yarar bende gelecek ay ersağ in hayıt otu hapını alicam. 2 ay kullanmayı düşünüyorum daha olmadı tüp bebek düşünüyorum. Bu arada kist varken yumurta geliştirici kullanma. Benim kistim 1 cm bile değildi. Doktorum klomen verdi. Ama söyledi bu kisitini de büyütebilir diye. Kabul ettim bende. Ama ondan sonra hızla büyüdü ve aldırmak zorunda kaldım.

Ben de yaptim bu hafta benimde iki gun boyunca oyle koyu oldu bu sabah yaptim siliklesmisti hafif . Degerlendir derim bu günlerini

Ben de yaptim bu hafta benimde iki gun boyunca oyle koyu oldu bu sabah yaptim siliklesmisti hafif . Degerlendir derim bu günlerini
Inşallah sende işe yaramistir bendede tabi ama ben bu akintimi hep takip ediyordum yumurtlama günü olarak kabul edip ona göre degerlendiriyorduk yani o akintidan tam 15 16 gün sonra adet oluyorum bu testi denemem aslında emin olmaktı öylede oldu aslında biraz boşuna
okadar almış oldum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…