2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ben de gidip gitmemek konusunda kararsızım. Sen hiç gittin mi bilmiyorum ama ben daha dün öğrendim 5 haftalık ama ne zaman gidiyim bilmiyorum

Canim gozun ayfin cok sevindim saglikla kucagimiza almak nasip olsun
Insalllaaah cok amin canimmm bidaha 5 hafta sonra gel dedi doktorim zaten virüs var dedi cok kusman kanaman olursa hemen hel dedi sizler nezaman gidiceksinnzz birdaha

Insalllaaah cok amin canimmm bidaha 5 hafta sonra gel dedi doktorim zaten virüs var dedi cok kusman kanaman olursa hemen hel dedi sizler nezaman gidiceksinnzz birdaha
Canim ben mayisin 22 sinde gidicem tam 12 haftalik olucak ozaman cagirdi doktor insallah cinsiyetide ogreniriz bakalim benim minnos kendini saklamaz kizim k3ndini 6 ay saklamisti

arkadaşlar merhaba, herkese sağlıklı keyifli bir hamilelik diliyorum. sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz meleklerimizi insallah.

benim aklıma takılan bir konu var içim pek rahat değil.

son adet tarihin 18 mart, adet tarihime göre 6+0 gözüküyoruz. 20 nisan günü test yaptım, reglim 1 gün gecikmişti, pozitif cıktı, sonra hastaneye gittik beta hcg 133 cıktı, ultrasonda bişi gözükmedi. doktor 1 hafta sonra gelin dedi.

27 nisan yani geçtiğimiz pazartesi tekrar gittik, ultrasonda keseyi gördük 7 mm olarak ölçtü doktor içinde oluşum var dedi ama biz bişi göremedik tabi. Kan testi yapcaz mı diye sorunca da geçen haftaki görüntüne göre kese gelişimi iyi gerek yok kan testine haftaya tekrar gel o zaman yaparız kan testini dedi. kalp atışını da duyarız büyük ihtimal dedi.

şimdi ben internetten bakıyorum 6+0da ultrason görüntüleri keseler cok daha büyük benimki cok kücük geldi 7 mm olarak, geç döllenme olmuş olsa bile neden kan testi istemedi, sonuçta artışıma düzgün mü diye bakması gerekmez miydi, kese günde 1mm büyüyormuş benimki 9 mmdir şu an tahminen, biraz geriden mi geliyorum sizce benimle yakın günleri olan var mı acaba

gögüslerim cok şiş ve hassas, ve sürekli regl benzeri kramlarım oluyor onun dışında bir belirtim yok,

içim hiç rahat değil

Ben de gidip gitmemek konusunda kararsızım. Sen hiç gittin mi bilmiyorum ama ben daha dün öğrendim 5 haftalık ama ne zaman gidiyim bilmiyorum
Hiç gitmedim cnm. Zaten bulantım da var, şu an hastanede, yollarda uğraşmak istemiyorum hiç. İlk bebeğimde doktorumun verdiği ilaçtan aldım içiyorum. Zaten tek ilaç kullandırmıştı. İçinde folik asit, Demir, vitaminler, magnezyum falan hepsi var.

Canim ben mayisin 22 sinde gidicem tam 12 haftalik olucak ozaman cagirdi doktor insallah cinsiyetide ogreniriz bakalim benim minnos kendini saklamaz kizim k3ndini 6 ay saklamisti
Yaaa öğrenirmiyizzzzz insallaah yaaa haziranin 3 falan gderim herhkde bende

Canım herkesin kesesi bir olmaz takma kafana bunlari bende keseyi gordum 2 hafta sonra kalp atisi icin gel demisti doktorum beta banada yapmadi bikere yapmisti baskada yapmadı

Arkadaşlar çok yazamayacağım.
Kürtaj olacağım bugün.
6+4 te kalp atışı durmuş.
Daha foruma girmem. Kendinize çok iyi bakın.
Neeeee diyosun☹
Allahim yarabbim cok üzüldüm cookkkkkk
Allahim tez zamanda yine nasip etsin ne diyim ki☹☹☹

Bende bebek istediğim için folik asit kullanıyordum ona devam ediyorum. Hem virüsten dolayı hemde ilçedeyiz buradaki doktor çok ilgisiz ona gitmek istemiyorum. Biraz ortalık düzelene kadar beklerim galiba

Kürtaj olacağım bugün.
Ne yazsam bilemedim Her şerde bi hayır vardır cnm şakın unutma benim de bi kürtajım var seni çok iyi anlıyorum, korkma sakın zor değil.Allah yardımcın olsun, bu son üzüntün olsun inşallah

Kürtaj olacağım bugün.
Rabbim insalllaah tekrardan yüzünüzü güldürsün saglicakla al kucagina canim

Kürtaj olacağım bugün.
Ne diyeceğimi bilemiyorum Allah yardımcın olsun canım
Rabbim sağlıklı şekilde tekrarını nasip etsin inşallah.
Sende kendine iyi bak

Kürtaj olacağım bugün.
Canim her seyin hayirlisi cok uzuldum . Ne denir bilmiyorum daha dun konustuk elden bisey gelmiyo tevekkul zamani

Kizlar duyduk cok sukur mevlamaaaaaaa allahim kimsenin kucagini bos birakmasin 7+1 fasulyem anasi yer agzini yuzunu saglicakla gelsin
Maaşallah, gözünüz aydın canım.
Canım benim görüşüm; doktorun eğer bir problem yok diyorsa lütfen internetten vs araştırma yapıp kendinize evham yapmayın boşu boşuna. Bu hem kendinize, hem de bebeğinize zarar. Ben önceki gebeliğimde hep internetten baktım, çeşit çeşit doktor dinledim vs ama olacağın önüne geçilmiyor bebeklerimin gelişimi durdu ve kürtaj oldum. Bu kez kendimi biraz daha rahat tutmaya çalışıyorum , doktorumun tavsiyelerine uyuyorum o kadar.
Kürtaj olacağım bugün.
Canım benim, bunun ne demek olduğunu bilirim... 4 sene önce ikiz bebeklerimi kaybettim. Rabbim yeniden bir bebek nasip edecektir inşaallah. Dualarım seninle, Rabbim yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…