İnşallah bu bebek gerçekten iyi gelir cnmAmin insallah hep icine doguyodu zaten yeni evliyim 4 ay oldugunda onu kaybettim ve kayinpederimle arkadastilar oda bir bucuk yil once aniden hayatini kaybetti cok seviyodu bu sefer dunurum olacak diyodu onuda yasayamadi her seyi kendimiz ustlendik daha beklemeyelim bi aci icin dedik zor oldu ama ustesinden geldik. Kayinpederim ruyama girdi babam ameliyat oldugu gun bi yanimiz cok kalabalikti babam ortadaydi kayinpederim elinde bi erkek bebek vardi uzulme kizim bu bebek size iyi gelecek atlatscaksiniz dedi ve kucagima verip gittiler. Bir gun sonrada ben babami maalesef kaybettim ruyamin etkisiyle tam caprazinda yer bulduk oraya defnettik ailemde kabul etti. Ve bu bebegi ogrenince tam dort ay gecti ustunden zaman dilimi cok ayri bisey hissettiriyo Allahim tum olmuslerimizin mekanini cennet eylesin gani gani ...
Insallah her iki aileyede iyi gelecekİnşallah bu bebek gerçekten iyi gelir cnm
miyaww__ benim toxo testim negatif doktor yavru kedilerden uzak dur dedi bizimki 1 yasinda zamaninda da yaptiriyoruz asilarini çiğ et kesinlikle vermiyoruz yas mama arada veriyoruz dedim tamam o zaman dedi.
Simdi benim bağışıklığım yok mu yani ?
İnşallah çeker canım çekiyor diyorlar hep. O sebeple kimin adını verdiğinize dikkat edin falan diye okumuştum. Adam gibi adamsa mis gibi insallah nasip olurBenim kayınpeder aksine ismini vermek istemiyorbiz de kocamın dedesinin ismini koycaz. Anlattıklarına göre tam adam gibi adammış. Eşim inşallah ismine çeker diye onun adını koymak istiyor. Bide annesine jest olsun istiyor
Elfida ismi güzel ama anlamlı isim koymak lazım. Sonra yavrucak büyüdüğünde demesin bu ne
Bizde ilk bebeğin herşeyini kız tarafın ailesi alıyore
GünaydınHerkese günaydınnn. Hazırlanıyorum ufaktan, 10dan sonra doktora gideceğim hayırlısıyla.
Günaydınhayirli haberler alman dilegiyle insallah. Yesillikleri bekletiyorum et konusunda da artik yakana kadar pisiriyorum desem yeridir kedi konusunda da bir problem yok bilmedigim icin sordum o yuzden
Yazdık özelden meraklı anne seniŞimdi daha çok merak ettim
Allahım gece ne çok uyuyorum, kızımdan bile erken uyuyorum
Gözlerim dolu dolu okudum. İnşallah bebeğine Rabbim uzun ömürler verir. O zaman erkek bebek olucak inşallah. En doğrusunu Rabbim bilir tabi.Amin insallah hep icine doguyodu zaten yeni evliyim 4 ay oldugunda onu kaybettim ve kayinpederimle arkadastilar oda bir bucuk yil once aniden hayatini kaybetti cok seviyodu bu sefer dunurum olacak diyodu onuda yasayamadi her seyi kendimiz ustlendik daha beklemeyelim bi aci icin dedik zor oldu ama ustesinden geldik. Kayinpederim ruyama girdi babam ameliyat oldugu gun bi yanimiz cok kalabalikti babam ortadaydi kayinpederim elinde bi erkek bebek vardi uzulme kizim bu bebek size iyi gelecek atlatscaksiniz dedi ve kucagima verip gittiler. Bir gun sonrada ben babami maalesef kaybettim ruyamin etkisiyle tam caprazinda yer bulduk oraya defnettik ailemde kabul etti. Ve bu bebegi ogrenince tam dort ay gecti ustunden zaman dilimi cok ayri bisey hissettiriyo Allahim tum olmuslerimizin mekanini cennet eylesin gani gani ...
Hoş buldumAramıza hoşgeldinbak yine test yapasım geldi
Aynen oyle daha cok bunun icin istiyorum zaten amin insalla kuzumGözlerim dolu dolu okudum. İnşallah bebeğine Rabbim uzun ömürler verir. O zaman erkek bebek olucak inşallah. En doğrusunu Rabbim bilir tabi.
Valla acınız büyük. Rabbim sabır versin. Unutmayacaksın unutulmaz bu acı. Ama evladınla oyalanırsın inşallah kafan dağılır bi nebze
merhaba,toksop. İgg negatif ise bağışıklığınız yok manasına geliyor. Bir de kediden hariç, iyi yıkanmamış yeşillikler de problem oluyor onlara da dikkat et lütfen. Sirkeli suda beklet. Bir de et ürünleri sucuktur salamdır bunları dikkatli ve iyi pişmiş tüketmelisin. Kediden hariç bu konular da var. Tokso igm negatif ise de, şuan vücudunda bu virüs yok demektir.Bağışıklık için g’ye bakılıyor.
İnşallah çeker canım çekiyor diyorlar hep. O sebeple kimin adını verdiğinize dikkat edin falan diye okumuştum. Adam gibi adamsa mis gibi insallah nasip olur
Elfida konusunda da bize kalsa koyucaz da yarın öbür gün çocuk kalkar siz koya koya bunu mu koydunuz bana dese, verilecek cevap yok.
Abooo.
Kız sen daha yeni mi gidiyoonn? Ben de oturmuş burda senden haber bekliyorum yaa. Saat farkıHerkese günaydınnn. Hazırlanıyorum ufaktan, 10dan sonra doktora gideceğim hayırlısıyla.
Aynen ya. Evde test olsa yapcamHoş buldumpozitif görünce sürekli yapası geliyor insanın
Teşekkür ederim canım inşallah olursa bende normal isterim :))hosgeldin canim hayirli ugurlu olsun beben bende 2.kez anne olcam nasipse 6 yil aradan sonraailk dogumum sezeryandi 6 sene gecti belko normal yapmak isteyebilirim ama belki diyorum siz wermiyorum
Aralık annelerinin hepsinin bebişleri bi şekilde mucizeviAynen oyle daha cok bunun icin istiyorum zaten amin insalla kuzum
Ben daha yeniyim 5 haftalıkAynen ya. Evde test olsa yapcam8.haftam ama gidip gelip pozitif testime bakıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?