2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Rabbim hayırlısı neyse onu nasip etsin cümlemize canım

Iste bende buna guldummm olurmu olur
İki kişi kalmazsınız. Ben de varım. İlki normal Doğum yaptım. Biraz sıkıntılı bi süreç yaşadım. Aynı riski tekrar almam.
Saat 4’te mide bulantısıyla uyandım. Akşam çok az yemiştim. Sanırım açlıktan oldu. Atıştırıp yattım. Geçmesini bekliyorum bulantının

Yaa neyse sağlıklı olsun da ben de haftaya tahlılerımı vercem doktor 20gun snra gel dedi ama ben 15gunde gdecm kontrol ücretsiz oluyor çünkü şanlıysam kalbını de duyarm inş
Inşallah normalde banada iki hafta sonra gel demişti sonuçlarına da o zaman bakarız dedi. Ben sabırsızlanıp özelde bekli duyarım diye gidicem haftaya çarşamba inşallah devlet hastanesinin makinaları biraz eski onuda düşünerek böyle karar verdim. Hangi gün gideceksin benden önce mi

Bana doktorum yolk kesesi demdi valla gördüm dedi resim verdi siyah bi nokta sağlısınız dedi o kadr
Söyle bisey eğer kese olmasaydı dış gebelik. Eğer kesenin içinde yolk sac olmasaydı benim haftalarda erken haftalarda görünmüyor çünkü 5. 6. Haftada oluyor o zaman da boş gebelik olurdu. Sormamın sebebi sadece icim rahatlasın gebelik kesesinin oluşması ancak içinde embriyonun gözlenememesi durumu olasılığını azaltması açısından önemli gördüğüm için sordum

Günaydin Hanimlar bugün moralim pek iyi degil ailevi sorunlardan dolayi. Annem ve Babam ile alakali. Böyle olumsuz haberlerle nasil basa cikardiniz? Durum ciddi. Dün aksam agrilarim vardi bide.

Kizlar gunaydin progestanin hapini kullanan varmi asiri bas donmesi yasiyorum daha dun gece basladim ayni zamanda fitil olarak kullaniliyomus ama doktorum agizdan almami söyledi ne yapacagimi bilmiyoeum sersem gibiyim gozumu zor aciyorum

Günaydin Hanimlar bugün moralim pek iyi degil ailevi sorunlardan dolayi. Annem ve Babam ile alakali. Böyle olumsuz haberlerle nasil basa cikardiniz? Durum ciddi. Dün aksam agrilarim vardi bide.
Allah yardimciniz olsun tez vakitte feraha cikarsiniz insallah. Orgu orun boyamam yapin ne bileyim yani hobiye yonelin inanin cok buyuk faydasi oluyo

Günaydin kizlar yetişemiyorum size oku oku bitiremedim benim günlerim berbat geçiyor aktif olmamamdan anlasiliyordur zaten. Bolbol kusma öğürme uyuma. Haftaya salı randevum var şimdiden heycan yaptımbenimde cinsiyet olarak içime erkek doğuyor bir oğlum var zaten. Erkekte olsa kızda olsa hiç farketmez gönlümden ıkiside geçiyor. Sağlıklı hayırlı olsun yeterki.

Kizlar gunaydin progestanin hapini kullanan varmi asiri bas donmesi yasiyorum daha dun gece basladim ayni zamanda fitil olarak kullaniliyomus ama doktorum agizdan almami söyledi ne yapacagimi bilmiyoeum sersem gibiyim gozumu zor aciyorum
Ben kullaniyorum ama agizdan degil vajinal yolla bir sıkıntım olmuyor cok sukur. Dozu düşükse o yuzden agiz yoluyla vermis olabilir. Benim 200luk. Sabah oglen aksam kullaniyorum

Ben kullaniyorum ama agizdan degil vajinal yolla bir sıkıntım olmuyor cok sukur. Dozu düşükse o yuzden agiz yoluyla vermis olabilir. Benim 200luk. Sabah oglen aksam kullaniyorum
Canim 200 luk . Kesenin cevresi kanliymis o yuzden verildi. Lekelenmem yok cok sukur alttan aldigim zaman bi sıkıntı yaratirmi acaba

Büyümeyin tabi yaşlılık zor ben 26 sında 36 yaşıma girdim her yıl daha da farkettiriyor maalesef
İnsanı yaşadıkları büyütüyor canım. Rabbim kimseye kötü şeyler yaşatmasın. Bide tabi Benjamin Button gibi yaşlı doğulmuşlar da var onları da unutmamak gerek

Canımcım kafanı dağıtacak şeyler bul çıkar hemen aklından düşünme. Evet olumsuzluk zararlı bebişine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…