- 4 Ocak 2018
- 6.320
- 23.279
- 298
Iste bende buna guldummm olurmu olur
Valla olabilir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iste bende buna guldummm olurmu olur
Hayirlisiyla saglikli dogsunlar kucagimiza gelsinlerde canim sorunsuz mis kokulariyla evlerimizi cennet bahcesi kokusuna dondursunlerValla olabilir
Anlıyorum senu kuzum bidmzim devlette de iki doktor digeri berbat bon bon suratina bakiyor insanin ins duyarsin guzel haberlerini bekliyoruzNormalde doktorum bu değildi. Hiç biseyi sormadı tek sorduğu hastalığın var mi ? Onun haricinde söylemesi gerekenleri bile ben sordum söyledim neyse aynen başka doktor iyi olacak haftaya inşallah kalp atışı için gideceğim inşallah duyarız
29 a küçük der bayilcam anam beni 17 yasinda doğurmuşBilmiyodumm ilk beybim hemide küçüüüüm ben daha 29 yaşındayım
ewet yaaa simdi alistim sayilir ama esim alisamadi gecen yanlislikla karnima bastirdi kizdim ne biliyim karnin sismediki daha diyoHaha insan inanamıyor
29 a küçük der bayilcam anam beni 17 yasinda doğurmuş
Suan diyetisyene gidiyomusunBenim diyetisyenim önermedi hurmayı. Ama internette faydali diyor...ben de ara sira yiyorum
Hayirlisiyla saglikli dogsunlar kucagimiza gelsinlerde canim sorunsuz mis kokulariyla evlerimizi cennet bahcesi kokusuna dondursunler
Büyümeyin tabi yaşlılık zor ben 26 sında 36 yaşıma girdim her yıl daha da farkettiriyor maalesefHiç büyümeyelim beybi
Bende hissedemiyorum ama esim hissediyor bilegimden kalp atislarini duyuyor ben duyamiyorum cildiricamAhh su hormonlar iyice paranoy sahibi oldum kizimi hangi haftada hissetim bir rurlu hatirlayamiyorum kendime kiziyorum nasil unuturum ben bu guzel hissin zamanini diye suan deli gibi aciktim biseyler yiyorum esimde bskiyo demin kotuydun kusmamak icin cabaliyordun diyo bu saate yeme diyo acimmm accc simdi onu yicem haberi yok
Benim kızımda hergun dayıyor basını kardeşim ne olur artık annemi kusturma üzme diyor valla için gidiyor kızım öyle dedikceDun kizim karnima dayadi basini dinlemek ve konusmak icin o dokunma hissi oldu yine bebegin oldugu tarafta acabami ablasinimi hisseti dedim kendi kendim piskolojikte olabilir
Bende astım hastasiyim hiçte öyle olmuyor canım Allah yardım ediyor ağrısız sancısız normal doğum var yaparsın korkmaGüzel anlattın kuzum amaa ben astım hastasıyım stres anlarında nefes kontrolüm sıfır hatta eksilerde muhtemelen doğurmaya çalışırken hık diye oracıkta kalırım benim kayınvalidem uçan kuşa normal doğum önerir bana diyo ki aman yavrum sen sezaryen doğur nefes falan alamazsın Allah muhafaza
Bende astım hastasiyim hiçte öyle olmuyor canım Allah yardım ediyor ağrısız sancısız normal doğum var yaparsın korkma
Hayır canım benimde kontrol sorunum var mesela deprem olsun azicik nefesim kesilir donarimkorkayim aynı ama öyle bi anda astım hak getire yeter çıksın diye ugrasiyorsun kısmet olursa ben yine normal istiyorum valla çok şükür şimdilik zorlanıyorum ama doğumda nefes konusunda zorlanmıyorumKendimi tanıyorum canım benim. Bildiğin nefes kontrolüm sıfır. O anki korkuyla birleşince o masadaki halimi düşünemiyorum bile. Sen nasıl yaptın yaptın? Spreyin ile mi girdin doğuma?
Hayır canım benimde kontrol sorunum var mesela deprem olsun azicik nefesim kesilir donarimkorkayim aynı ama öyle bi anda astım hak getire yeter çıksın diye ugrasiyorsun kısmet olursa ben yine normal istiyorum valla çok şükür şimdilik zorlanıyorum ama doğumda nefes konusunda zorlanmıyorum
Sakin kal canım panik yapma girdi bi şekilde cikicak korkma hiç meryem süresini oku fırsat buldukça suya oku ic doğumun kolay olsun diye Allah güç verir sen ona sığın kuzumHadi insallah gönlüne göre panikatak da var sanırım deprem falan deyince Benim şuan bile kucağımda seretide var düşün halimi
Sakin kal canım panik yapma girdi bi şekilde cikicak korkma hiç meryem süresini oku fırsat buldukça suya oku ic doğumun kolay olsun diye Allah güç verir sen ona sığın kuzum
Amin kuzum geliriz inşallah kaderde ne varsa onu yaşarız sen ferah tut gönlünü korkmaAllahım insallah son ayımıza hayırlısıyla gelelim
Amin kuzum geliriz inşallah kaderde ne varsa onu yaşarız sen ferah tut gönlünü korkma