• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Canımcım kafanı dağıtacak şeyler bul çıkar hemen aklından düşünme. Evet olumsuzluk zararlı bebişine

Kendimi suan ise veriyorum canim isten sonra belki tiğ şiş ip almaya giderim. Pek el becerikligligim yoktur ama denemis olurum en azindan belki cözeeim

Benim kizinda bu ara alerjisi azdi hem polen donemi hemde onceden gunluk temizlik yapardim astimi yuzunden simdi hergun yapamiyorum malesef belim karnim kasiklarum agriyo simdi camasir astim iki dakka icinde belim koptu agridan sanki butun evi temizlemisim gibi hic halim yok sanki boyle biri gelip icimden butun gucu ve istegi cekmis gibi hicbirsey yapasim gelmiyor😔😔😔
Allah yardımcın olsun canım. Çocuklular için çok zor evet. İş yapmak zorunda oluyorsun maalesef.

Kendimi suan ise veriyorum canim isten sonra belki tiğ şiş ip almaya giderim. Pek el becerikligligim yoktur ama denemis olurum en azindan belki cözeeim
Takıldığın yerde bana sorabilirsin canım ben o işlerle meşgulum. Amigurumi falan yapıp satıyordum. Dün de bi sipariş geldi oyuncak ayı siparişi ama reddettim ya bu aralar hiç örgü öresim yok nedense. İnşallah minnoşum için örerim hevesim olunca.

Kizlar gunaydin progestanin hapini kullanan varmi asiri bas donmesi yasiyorum daha dun gece basladim ayni zamanda fitil olarak kullaniliyomus ama doktorum agizdan almami söyledi ne yapacagimi bilmiyoeum sersem gibiyim gozumu zor aciyorum
Canım ben de 200 mg agizdan kullaniyorjm. Aksam yatarken iciyorum. 1 saate sersem oluyorum. Bas dobmesi cok yapiyor. Gidip hemen yatiyorum oyle olunca

Selam kızlar. :KK3:
Bugün kontrole gidecek olanlar inşallah güzel haberlerle dönün :dua:

Beybiler bi sorum olacaktı. Nefes darlığı yaşayanınız var mı? Bi kaç gündür ağır nefes alıyorum normal mi bu acaba? Doktoruma sorsam mı? :KK64:
Canım kagan kocatepeyi dinledigimde hamilelikte nefes darlığı normal demisti ama sen yine de doktoruna sor

Takıldığın yerde bana sorabilirsin canım ben o işlerle meşgulum. Amigurumi falan yapıp satıyordum. Dün de bi sipariş geldi oyuncak ayı siparişi ama reddettim ya bu aralar hiç örgü öresim yok nedense. İnşallah minnoşum için örerim hevesim olunca.
Canim bu bebek uzun suruyomu bizimki tutturdu su sutasin reklaminda cikan inek varya ondan istiyor becerebilirmiim bilmiyorum birde malzeme olarak ne gerekiyor mesela tig kac no olmali ip nasil olmali ve nekadar alinmali ici neyle doluyor elyafmi o nekadar alinmali bi inek yapicam ama cesaret edemiyorum yapamassam ziyan olucak okadar malzeme birtane bebegi var onun yanina arkadas istiyor birde inek 🙄🙄ama benim gozum kesmiyor aslinda benim icinde oyllanma zaman gecirme olur iyi olurda sanki yapamam gibime geliyor

Back