• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
İçime bazen öyle bir korku geliyor ki midem bulansa neden bulandı diye korkuyorum. Bulanmasa neden bulanmadı diye. Başkasından duysam ya bi git saçmalama diyeceğim şeyleri yaşıyorum. ☹ Aklım fikrim eğitimim hepsi yok oldu, duygularımla yaşıyorum tamamen. 😀
Eğitimine 2 yılara vermiş olucaksin hamile iken devam edebilrsen et. Doğumdan sonra biraz zor aralık doğum bi daha ki sene eylüle bebek toparlamış olur devam edersin korkma

Eğitimine 2 yılara vermiş olucaksin hamile iken devam edebilrsen et. Doğumdan sonra biraz zor aralık doğum bi daha ki sene eylüle bebek toparlamış olur devam edersin korkma

Yanlış anladın canım benim ben mezun olalı 5 seneden fazla oldu. 😀 Demek istediğim, hani eğitim aldık doğrusunu biliyoruz ama yinede duygusal davranıp evhamlanıyorum. 😀 O manada söylemiştim. 😀

Dun annemle goruntulu konustum ozledim simdi yaninda olmak isterdim diye basladi aglamaya dedim aglama bak benim zaten git gelim cok sua ara piskolojimi iyice bozma dedim aglayacaksan seni bidaha aramam goruntulu dedim sustu sonra iki aydir gorusemedik haftada on gunde bir gorusurduk cok uzun oldu😔😔
10 günde görüşmek mi bence çok şanslısin virüs bitince yine gorurusursunuz ben 4-5 ay da bir görüşüyorum gurbette aileden uzak şuan oda üzülüyor gelemiyor diye her gün on kere konuşuyoruz

Yanlış anladın canım benim ben mezun olalı 5 seneden fazla oldu. 😀 Demek istediğim, hani eğitim aldık doğrusunu biliyoruz ama yinede duygusal davranıp evhamlanıyorum. 😀 O manada söylemiştim. 😀
Pardon kuzum ya kusura bakma senden iyisi yok boşver teferruata pek takılma

Doktorum ilk önce hurmayı yasakladı. Kesinlikle yeme düşük riskini arttırıyor dedi. Ardından da bitki çaylarını yasakladı kahve çay da mümkün olduğunca sınırlı tut dedi bende hepsini kestim
Saol canım o zaman nolur ne olmaz ilk aylarda dikkat edeyim, sürekli de elimin altında aklıma geldikçe yiyesim geliyor😕

Bende hurmayı çok severim hatta dün akşam abarttım 10 tane yemisimdir hiç aklıma gelmedi ilk gebeligimin sonunda hep hurma yerdim acilmam olsun diye zararı olmaz insallah
Sevince hızını alamamıssın ☺️ Ne olur ne olmaz dikkat et yine de bir arkadas riskli olabilir diye cevaplamıs

Hurmanın düşük riski oluşturduğunu ilk kez öğrendim 😲, kontrolde kendi doktoruma da sorayım en iyisi. Çok teşekkürler 👍🏻
Aslında çok faydalı besleyici bir yiyecek ama son aylarda doğumu kolaylaştırıcı bir etkisi olduğundan ilk aylarda düşüğü tetikleyebiliyormuş. Yüzde yüz hurma yüzünden olmaz tabi vesiledir ama ihtimali için bile yememeli bence 😊

Bendede varda canim bende erken diyorum gazsir gaz diyip geciyorum ama gaz gibi degil sanki ikinci bir kalp atisi gibi bazende boyle ufak bir dokunus gibi bebegin oldugu tarafta oluyor sadece o his gaz olunca karnimda dolaniyor gaz olmayada bilir diyorum
Ben onu baya araştırdım çünkü çok idda ettim eşime bak karnım pıt pıt arıyor diye 😁 kalem falan koyup videoya çekip ona gösteriyordum. Böyle milimlik oynama görüyordum pıt pıt....tabi o asla farkedemiyordu. meğer damarmış 😒

Kızlar simdi benim son adet tarihime göre fındığım 6+2. Ama ultrason boy ölçümüne gore 6+5. Hangisini dikkate alacağım ben 🤷🏻‍♀️
Canım o aradaki açık zamanla kapanıyor. Benim oğlum 1 hafta önden gidiyordu. Son zamanlarda normale dönmüştü. 1 gun geç doğdu sadece adetime göre

Dimi faydalı bir yiyecek zaten herseyi kararında yaparsan bi problem olmaz bence😊
Ben ilk hamileligimde düzenli olarak yedim ilk aylardan itibaren. Son ay baya yemiştim. Çok şükür sağlıklı normal bir doğum yaptım. Ama doktoruna danışıp yemekte fayda var. Bana zararı olmayan başkasına yan etki yapabilir.

Aranızda beta talesemi (Akdeniz anemisi tasıyıcısı) varmı canlar??

Benim sloganimda normal dogum goo goo goo beni destekleyen arkadaslari bekliyorum boylece aralik anneleri topigini ikiye bolmus olduk🤣🤣🤣🤣
İlk doğumum sezeryandı ikinci bebeğimi 15 haftalıkken kaybettim normal doğum yapıldı.Rabbim hayırlısıyla ve sağlıklı şekilde nasip ederse bende bunu normal doğum istiyorum

İlk doğumum sezeryandı ikinci bebeğimi 15 haftalıkken kaybettim normal doğum yapıldı.Rabbim hayırlısıyla ve sağlıklı şekilde nasip ederse bende bunu normal doğum istiyorum
benimde ilk dogumum sezeryandı dogum yapalı 4,5 yıl oldu arada aklıma geliyor normal dogum yapabilir miyim diye neler yazıyorum bir bilseniz canım kacıyor resmen ben en güzeli genel anesteziyle sezeryan olurum belden uyusma felan da istemiyorum

benimde ilk dogumum sezeryandı dogum yapalı 4,5 yıl oldu arada aklıma geliyor normal dogum yapabilir miyim diye neler yazıyorum bir bilseniz canım kacıyor resmen ben en güzeli genel anesteziyle sezeryan olurum belden uyusma felan da istemiyorum
Benimde 2 bucuk yıl önce ilk doğumum normal. 4 saatte dogdu ama benim bekarlıktan beri belimde agrı sorunu var. Doktorlar bir şey bulamıyor. Sadece 15yaşındayken bi doktor doğuştan bel kemiğinin biri uzun demişti. Mr a girdim orda bunu söylemediler bişe yok dediler. Dogumda belim koptu. Dogum sonrası 1 hafta felçli gibiydim bel agrısı yuzundn. Hala agrır tutulur. O yüzden bende 2ci sezeryan ve genel istiyorum. Belden uyuşturma zaten agrısı olan bir bele iyi olmaz

Back